Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 26.04.2024 - 02:36:56   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

Liga mistrů v hokeji exkluzivně na Sport1, Sport1 HD a Sport2, Sport2 HD

  Autor: AMC Networks International CE , e-mail: info@ce.amcnetworks.com Přidané: 12.05.2015


Fanoušci evropského hokeje se mohou tento rok těšit na vysílání zápasů Hokejové ligy mistrů a to exkluzivně na sportovních stanicích Sport1 / Sport1 HD a Sport2 / Sport2 HD. Vybrané přenosy si bude zajišťovat Sport1 / Sport1 HD a Sport2 / Sport2 HD pomocí vlastní produkce. Diváci se mohou těšit také na živý přenos rozlosování, které proběhne zítra v 12:00 na Sport1 HD.


Diváci se mohou těšit na účast českých a slovenských týmů, které se postaví evropskému výběru. Za Českou republiku to jsou Bílí Tygři Liberec / HC ČSOB Pojišťovna Pardubice / HC Oceláři Třinec / HC Sparta Praha / HC Vítkovice STEEL Ostrava / HC Verva Litvínov. U slovenských týmu to jsou HC Košice / HK Nitra.


Sport1 HD a Sport2 HD získala exkluzivní práva na vysílání Hokejové ligy mistrů na dvě následující sezony: 2015/2016 a 2016/2017. Vybrané přenosy bude zajištovat pomocí vlastní produkce, za kterou získala v letech 2012/2013 ocenění pro Nejlepší produkci sportovních přenosů (při zápasech KHL). Zítra v 12:00 na Sport1/ HD proběhne živý přenos z rozlosování skupin.

„Věřím, že tímto přineseme hokejovým fanouškům další zajímavou sportovní soutěž, jako je Hokejová liga mistrů. Diváci z České republiky a ze Slovenska si jistě přijdou na své, bude to zajímavá podívaná plná kvalitního hokeje“, vyjádřil se Evžen Chlanda, Country manager pro AMC Networks Central Europe.

Hokejová liga mistrů 2015 / 2016 bude druhým ročníkem evropské soutěže pořádané akciovou společností Champions Hockey League a zúčastní se jí 48 tymů. Chybět rozhodně nebudou ani zástupci českých a slovenských klubů.

Za Českou republiku to budou: Bílí Tygři Liberec, HC ČSOB Pojišťovna Pardubice, HC Oceláři Třinec, HC Sparta Praha, HC Vítkovice STEEL Ostrava a HC Verva Litvínov. Ze Slovenska se soutěže zúčastní dva kluby: HC Košice a HK Nitra.

Sportovní stanice Sport1 / Sport1 HD a Sport2 / Sport2 HD nákupem vysílacích práv na Hokejovou ligu mistrů jen potvrzují své silné postavení a široký sportovní záběr, který nabízejí. Kromě kvalitního hokeje mohou diváci na sportovních stanicích vidět exkluzivně Formuli 1, fotbalovou La Ligu, Kvalifikaci na Euro 2016, NFL, KHL, Házenou, Plochou dráhu nebo Box.


O společnosti AMC Networks:

Společnost AMC Networks Inc. (NASDAQ: AMCX) se již více než 30 let věnuje produkci kvalitních filmů a pořadů, vlastní a provozuje několik populárních a oceňovaných značek v oblasti placené kabelové televize. AMC, IFC, SundanceTV, WE tv, a IFC Films produkují pořady, které jsou výrazné, zajímavé, kulturně relevantní a oslovující diváky napříč různými společenskými skupinami. Společnost také provozuje globální divizi, AMC Networks International. Více informací najdete na www.amcnetworks.com.


O AMC Networks International – Central Europe:

AMC Networks International – Central Europe je součástí AMC Networks International, jednou z předních mezinárodních společnostní na poli televizního vysílání a distribuce tematických televizních stanic soustřeďujících se na Střední a Východní Evropu. Současné portfolio AMCNI – Central Europe čítá 12 televizních stanic ve čtyřech žánrech: sport: Sport1, Sport2, SportM, dětské: Minimax, Megamax, zábavně-vzdělávací: Spektrum, TV Paprika, Spektrum Home a filmové: AMC, Sundance Channel, Film Mánia, Film Café a Film+. Obsah tematických stanic je vytvářen pro místní diváky, jazykové verze a trhy. Je dostupný v celé řadě platforem včetně HD, služeb na vyžádání a verze pro mobilní telefony. AMC Networks International (AMCNI) je globální divizí AMC Networks a dodavatelem uznávaných zábavních pořadů pro předplatitele ve více než 140 zemích a územích v Africe, Asii, Evropě a Latinské Americe. AMCNI zahrnuje jak globální značky Sundance Channel a MGM Channel, tak populární kanály s lokálním významem a různorodým žánrovým zaměřením. Více informací najdete na www.amcnetworks.com/amcni.


Ondřej Vácha, PR Manager, AMC Networks International – Central Europe, 12. 5. 2015


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
11.05.2015 • Velkolepá a plná příběhů bude Prima ZOOM ve 20. týdnu
10.05.2015 • Co nás čeká v úterním zápase LM UEFA?
09.05.2015 • TV tipy Universal Channel ve 20. týdnu
08.05.2015 • Giro d´Italia tradičně na Eurosportu
05.05.2015 • Krásy nizozemské přírody na Prima ZOOM
05.05.2015 • AMC odvysílá kompletní sérii kultovního seriálu Breaking Bad - Perníkový táta

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist