Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Sobota • 27.04.2024 - 04:00:16   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Program | Články
 

Hvězdný podzim na Barrandově, televize Skupiny Barrandov přicházejí s novými programovými formáty

  Autor: TV Barrandov , e-mail: info@barrandov.tv Přidané: 12.08.2015


Televizní Skupina Barrandov startuje podzimní programové schéma, které bude vskutku hvězdné. Slavné tváře a nové pořady, které nemají v Česku obdoby, budou bavit diváky již od pondělí 17. srpna 2015. Letošní podzim na televizních kanálech TV Barrandov, KINO Barrandov a Barrandov PLUS bude plné nejen novinek, ale i hvězdných osobností. Celému podzimnímu programovému schématu bude dominovat vlastní tvorba, kterou budou moci diváci vidět především na hlavním kanále TV Barrandov.


„Velmi nás těší, že můžeme představit tak zajímavé a programově bohaté podzimní schéma televizní Skupiny Barrandov. Letos jsme vsadili především na zcela nové tituly a vlastní tvorbu, kterou jsme podpořili známými tvářemi. Věříme, že diváci si z naší široké nabídky vyberou a hlavně, že je bude bavit,“ řekla generální ředitelka Skupiny Barrandov, Ing. Marcela Hrdá.

„Pro naše diváky jsme připravili mix osvědčených programů jako Exkluziv Kateřiny Brožové, Sejdeme se na Cibulce, Kurňa, co to je?, Vtip za stovku, Neuvěřitelný týden nebo Nikdo není perfektní, ale také novinky, o kterých se už nyní velmi hlasitě hovoří. Především se jedná o reality show Tchyně, další díly seriálu Soudkyně Barbara nebo nové soutěžní pořady Popelka a Taxi, taxi, taxi,“ prozradil o programovém schématu František Borovský, programový ředitel Skupiny Barrandov.

Právě zmíněná reality show Tchyně bude pro diváky novinkou, která se objeví na českých obrazovkách úplně poprvé. Roli pravdomluvné a velmi zkušené rádkyně neboli Tchyně bude zastávat Monika Štiková, která si vybírá do pořadu rodiny, které procházejí krizí, ať už partnerskou nebo finanční.

Pořad Popelka přináší na obrazovky TV Barrandov soutěž s prvky reality show. Čtveřice žen, které milují nakupování, mají dvou hodinový limit a 10 000 korun v kapse na to, aby ze sebe udělaly skutečné dámy. Soupeřky se hodnotí navzájem a ta s nejvyšším počtem bodů vítězí.

Další novinkou bude velký návrat kuchaře Jiřího Babici na televizní obrazovky, kterému bude sekundovat mistr české gastronomie Jaroslav Sapík, a to v pořadu Babica vs. Sapík.

„V minulém období jsme velmi intenzivně pracovali také na seriálové tvorbě a poprvé jsme představili našim divákům vlastní seriál Stopy života, který se v podzimním schématu dočká svého pokračování a nového rozměru. Na české obrazovky přineseme ale také novinku - premiérový komediální seriál Bezdružice se skvělým hereckým obsazením. V hlavních rolích se objeví Václav Vydra, Alice Bendová, Josef Carda, Daniel Rous nebo Dáda Patrasová,“ poodhaluje detaily seriálové tvorby generální ředitelka Skupiny Barrandov, Ing. Marcela Hrdá.

Seriálovou sérii uzavírá ještě jeden nový pořad – Podvodníci, kde dvojice detektivů bude rozplétat skutečné případy, které otřásly Českem. Seriál slibuje vedle silných emocí a napětí, také lehký humor pramenící ze samotného vyšetřování i životů detektivů.

Televize Barrandov nově pojala i pohled na zpravodajství – kromě připravovaných obsahových i grafických změn v hlavní zpravodajské relaci Naše zprávy, uvede v 18:55 také další zpravodajský blok Exploziv. Ten bude každý všední den přinášet zprávy z oblasti krimi, nestandardních událostí a zábavy.

Po zprávách čeká diváky zábavná soutěž Taxi, taxi, taxi, která prověří vědomosti pasažérů taxíku, který bude řídit Martin Zounar.

„Podzimní programové schéma bude v letošním roce zajímavé jak z pohledu vlastní tvorby, tak také té akviziční. Věřím, že spojení těchto dvou velmi silných formátů bude mít u diváků velký úspěch, a nadále si udržíme trend ve stoupající sledovanosti všech tří kanálů Skupiny Barrandov,“ uzavírá předseda představenstva společností Barrandov Televizní Studio a Empresa Media, Mgr. Jaromír Soukup.

Divácky přitažlivé filmové snímky budou patřit především kanálu KINO Barrandov, který láká na hvězdné obsazení svých filmů a seriálů. O dětské diváky a fanoušky dokumentární tvorby se postará Barrandov PLUS.


Mgr. Barbora Šenfeldová, PR manažerka Televize Barrandov, 12. 8. 2015


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
14.08.2015 • ČT2 bude od 2. září vysílat Bedekr II
12.08.2015 • Do 31. ročníka súťaže Košický zlatý poklad sa prihlásilo 170 piesní
11.08.2015 • Roadshow Prima jede za vámi je v cíli: 15 zastávek, tisíce lidí na náměstích
11.08.2015 • Česká televize dotočila druhou řadu Případů 1. oddělení
10.08.2015 • Seriál Přístav se vydává na svou plavbu za diváky
10.08.2015 • Televizní Skupina Barrandov už potřetí překonává rekord sledovanosti

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist