Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 26.04.2024 - 01:59:33   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

Zářijové programové tipy HBO a HBO HD

  Autor: HBO Europe/satCentrum , e-mail: info@hbo.cz Přidané: 26.08.2015


Vaší pozornosti by v září neměla ujít řada novinek a premiér, které HBO Europe do našeho vysílání zařadilo. Všechny tituly se zároveň s premiérou na obrazovce objevují také na HBO GO. Navíc se zde od 1. září otevře po dobu 2 měsíců pro všechny a volně bez registrace kompletní 1. řada seriálu GIRLS, což je možno využít jako motivaci k vyzkoušení této unikátní služby. V premiéře HBO uvede třetí sérii Raye Donovana, vřele doporučujeme - Sedm dní v pekle (Kit Harington, Andy Samberg, David Copperfield, Lena Dunham). Láska a zloba Larryho Kramera je autentický průhled do profesionálního i soukromého života dramatika a spisovatele Larryho Kramera – autora divadelní hry Stejná srdce o počátcích epidemie AIDS a uvidíme i přímý přenos udílení televizních cen 67. EMMY AWARDS.


Placený satelitní a kabelový kanál HBO odvysílá v září v Nedělních premiérách filmy DOVOLENÁ ZA TREST, ZIMNÍ PŘÍBĚH, LABYRINT: ÚTĚK a ZMIZELÁ, tipem měsíce je třetí řada krimiseriálu RAY DONOVAN. Nenechte si dále ujít filmy SEDM DNÍ V PEKLE, ZÁTAH 2, TAMMY, FALEŠNÍ POLDOVÉ a DOUPĚ VLKŮ, komediální seriál BLUNT TALK - PLANÉ ŘEČI, dokumenty LÁSKA A ZLOBA LARRYHO KRAMERA a GREG LOUGANIS: NÁVRAT NA SKOKANSKÝ MŮSTEK, a také přímý přenos 67. EMMY AWARDS ...



Tip měsíce:

RAY DONOVAN III. (RAY DONOVAN III.

Třetí řada amerického seriálu rozehrává další příhody činorodého elegána z Los Angeles, který řeší trable místní smetánky. Ray Donovan (hraje ho Liev Schreiber) pracuje se dvěma parťáky – impozantním Avim a drsnou lesbičkou Lenou. Většinu zakázek získává od mocné právnické firmy, kterou vede jeho mentor Ezra Goodman. Ray umí hladce vyřešit potíže druhých, na problémy vlastní rodiny však zůstává vesměs krátký.

kriminální, drama, USA
dostupné na HBO Go a HBO OD

Pondělí 7. září ve 21:00 hod. a každé další pondělí, vždy ve 21:00 (resp. 21:15)



Nedělní premiéry

DOVOLENÁ ZA TREST (Blended)

Americká romantická komedie se točí kolem dvou svobodných rodičů, kteří zažijí nečekané dobrodružství. Jim a Lauren (hrají je Adam Sandler a Drew Barrymore) absolvují rande naslepo, po němž se už nikdy nechtějí setkat znovu. Pak si však nezávisle na sobě odkoupí unikátní dovolenou v Africe, kam odcestují i se svými ratolestmi. V důsledku nenadálých zmatků se musí dělit o společné apartmá. Dokáží mezi exotickými zvířaty a rozmary svých potomků překonat původní antipatie a dospět se k vzájemnému porozumění?

2014 | 112 minut | 12 | romantická komedie
Režie: Frank Coraci
Hrají: Adam Sandler, Drew Barrymore, Kevin Nealon, Terry Crews, Wendi McLendon-Covey

Neděle 6. září 2015 ve 20:00 hod.


ZIMNÍ PŘÍBĚH (Winter‘s Tale)

Režijní debut renomovaného hollywoodského scenáristy – inspirovaný románem Marka Helprina – osciluje mezi pohádkou pro dospělé a dramatem o věčném konfliktu mezi dobrem a zlem. Prolog z roku 1895 ukazuje, jak se Peter octl jako malý sirotek v New Yorku. Poté se děj přesouvá do roku 1916, kdy se z něj stane zkušený lupič. Při jedné ze svých zlodějských akcí se zamiluje do boháčovy dcery Beverly, jež umírá na souchotiny. Zároveň se potýká s mocným nepřítelem – vládcem newyorského podsvětí Soameseem. Jejich souboj vyvrcholí v roce 2014...

2014 | 113 minut | 12 | romantické drama
Režie: Akiva Goldsman
Hrají: Colin Farrell, Jessica Brown Findlay, Jennifer Connelly, William Hurt, Eva Marie Saint

Neděle 13. září 2015 ve 20:00 hod.


LABYRINT: ÚTĚK (The Maze Runner)

Thomas se jednoho dne probudí v podzemním výtahu, který ho vyveze na louku obklopenou vysokými zdmi, za nimiž se skrývá obří labyrint. Na planině zůstane uvězněný se skupinou dalších chlapců. Na svět venku nemá žádné vzpomínky, pouze podivné sny o záhadné organizaci. Jediná naděje spočívá v možnosti poskládat podle vodítek v bludišti útržky ze své minulosti. Právě ony možná skrývají způsob, jak z nepřátelského prostoru uniknout... Americká sci-fi – vzdáleně příbuzná hitu Hunger Games – vznikla podle bestselleru z pera Jamese Dashnera.

2015 | 30 minut | 12 | komediální seriál
Režie: Tristram Shapeero
Hrají: Patrick Stewart, Adrian Scarborough, Timm Sharp, Jacki Weaver, Dolly Wells

Neděle 20. září 2015 ve 20:00 hod.


ZMIZELÁ (Gone Girl)

Americký psychothriller – realizovaný podle stejnojmenného bestselleru Gillian Flynnové – líčí rafinované úklady ve zdánlivě spokojeném manželství. Úvodní pasáže popisují zmizení krásné Amy, jež si o svém životě vedla podrobné deníky. Na jejich základě se odhaluje její kontroverzní minulost, včetně odcizení s manželem a rostoucího strachu z jeho pomsty. Narůstá podezření, že Nick ji ohrožoval a posléze zavraždil. Ve druhé části příběhu se perspektiva vyprávění obrátí. Vyjde najevo, že záhadná kauza souvisí s dlouhodobě připravovaným komplotem, v němž Nick figuruje jako obětní beránek.

2014 | 143 minut | 15 | psychologický thriller
Režie: David Fincher
Hrají: Ben Affleck, Rosamund Pike, Neil Patrick Harris, Tyler Perry, Kim Dickens

Neděle 27. září 2015 ve 20:00 hod.



Nenechte si ujít:

67. EMMY AWARDS - PŘÍMÝ PŘENOS (67th Primetime EMMY Awards)

Přímý přenos udílení prestižních televizních cen považovaných za obdobu filmových Oscarů. Ceny Emmy vyhlašované od roku 1949 udílejí dvě neziskové organizace – Akademie televizních umění a věd (ATAS) a Národní akademie televizních umění a věd (NATAS). Jednotlivé kategorie se týkají denních i nočních pořadů a jejich tvůrců – režisérů, scenáristů, kostýmních výtvarníků, střihačů a dalších. Členové obou zmíněných organizací nominují jednotlivé pořady. Nominace ve speciálních kategoriích navrhují pouze ti, kteří dotyčné profese sami vykonávají: herce nominují herci, režiséry režiséři, atd...

Pondělí 21. září 2015 v 02:00 hod.


BLUNT TALK - PLANÉ ŘEČI (Blunt Talk)

Titulní postavou nového seriálu je britský moderátor, který chce dobýt svět amerického kabelového zpravodajství. Walter Blunt (Patrick Stewart) prostřednictvím své noční talk show hodlá šířit moudrosti a radit Američanům, jak správně žít. Během své mise se potýká s konzervativními šéfy, excentrickými kolegy, několika bývalými partnerkami i s potomky různých věkových kategorií. Jeho jedinou oporu zosobňuje alkoholický sluha, kterého si do Los Angeles přivezl z Velké Británie.

2015 | 30 minut | 125 | komediální seriál
Režie: Tristram Shapeero
Hrají: Patrick Stewart, Adrian Scarborough, Timm Sharp, Jacki Weaver, Dolly Wells

Pondělí 7. září 2015 ve 22:00 hod. a každé další pondělí, vždy ve 22:00 (resp. 22:10)


LÁSKA A ZLOBA LARRYHO KRAMERA (Larry Kramer in Love and Anger)

Autnentický průhled do profesionálního i soukromého života dramatika a spisovatele Larryho Kramera – autora divadelní hry Stejná srdce o počátcích epidemie AIDS, jež se stala předlohou ke stejnojmennému filmu z produkce HBO. Kramer se kromě své literární činnosti významně angažuje v boji za práva gayů a lesbiček. Činorodý literát stál u zrodu organizace, jež podporuje pacienty postižené AIDS.

2014 | 82 minut | 12 | dokumentární
Režie: Jean Carlomusto

Čtvrtek 3. září 2015 ve 22:00 hod.


GREG LOUGANIS: NÁVRAT NA SKOKANSKÝ MŮSTEK (Back On Board: Greg Louganis)

Portrét slavného sportovce, jehož elegance, krása a odvaha inspirovala celosvětový zájem o skoky do vody. Dokument sleduje Louganisův vzestup od komplikovaného dětství, až k období, kdy získal uznání jako nejlepší skokan všech dob. Zabývá se také veřejným přiznáním jeho homosexuální orientace a HIV pozitivity i důsledky tohoto kroku. Líčí také problémy, v nichž se čtyřnásobný olympijský šampión octl kvůli globální finanční krizi.

2014 | 87 minut | 12 | dokumentární
Režie: Cheryl Furjanic

Čtvrtek 17. září 2015 ve 22:20 hod.


SEDM DNÍ V PEKLE (7 Days in Hell)

Unikátní komedie – realizovaná v dokumentárním stylu – paroduje životy dvou profesionálních tenistů. Fiktivní rivalové Aaron Williams (Andy Samberg) a Charles Poole (Kit Harington) se utkají v zápase, který se protáhne na nekonečných sedm dní. Svědectví o absurdní bitvě na kurtu se prolíná se sarkastickými portréty jejích protagonistů. První reprezentuje náladové primadony, zatímco druhý zosobňuje oživlé stroje na úspěch. Groteskní příběh dvou falešných superhvězd zpestřují reálné celebrity bílého sportu.

2015 | 42 minut | 15 | komedie
Režie: Jake Szymanski
Hrají: Andy Samberg, Kit Harington, Fred Armisen, David Copperfield, Lena Dunham

Pondělí 28. září 2015 ve 20:10 hod.


ZÁTAH 2 (The Raid 2: Berandal)

Pokračování drsného thrilleru – natočeného v indonésko-americké koprodukci – rozehrává nová dobrodružství neporazitelného Ramy, který znovu přijme roli policisty v utajení. Odvážný bojovník, jenž působí v protikorupční jednotce, pronikne do zločineckého gangu. Snaží se získat informace, které by zkompromitovaly hlavu podsvětí a umožnily policejní zákrok. Příběh – plný efektně stylizovaných rvaček a krvavých exekucí – se zauzlí v momentě, kdy se vůči mafiánskému bossovi vzbouří jeho cynický syn. Rozpoutá válku konkurenčních gangů a v touze po ovládnutí moci otce zastřelí.

2014 | 144 minut | 18 | thriller
Režie: Gareth Evans
Hrají: Iko Uwais, Yayan Ruhian, Arifin Putra, Oka Antara, Tio Pakusodewo

Pátek 4. září 2015 ve 20:00 hod.


TAMMY

Na začátku americké komedie zažije její hrdinka den plný fatální smůly. Tammy (Melissa McCarthyová) zdemoluje auto, přijde o práci a navíc přistihne manžela se sousedkou ve vlastní posteli. Jedinou nadějí, jak z ponižující situace uniknut, znamená její babička (Susan Sarandonová). Ta má na rozdíl od zdecimované vnučky auto i peníze, vzhledem ke své náchylnosti k alkoholu se ale vyžívá v nevyzpytatelných vylomeninách. Začíná kuriózní putování napříč Amerikou, jehož cílem jsou Niagarské vodopády.

2014 | 93 minut | 12 | komedie
Režie: Ben Falcone
Hrají: Melissa McCarthy, Susan Sarandon, Kathy Bates, Allison Janney, Dan Aykroyd

Sobota 5. září 2015 ve 20:00 hod.


DOUPĚ VLKŮ (Wolves)

Když se student střední školy Cayden Richards probudí z děsivé noční můry, zjistí, že nešlo o sen. Mění se totiž v bytost podlou a divokou. Cayden, který po vraždě svých rodičů bezcílně bloudí světem, se snaží dobrat pravdy o své skutečném původu. V odlehlém horském městečku mezitím narazí na podobně krvžíznivé jedince. Včetně krásné mladé Angeliny, lapené mezi dvěma starověkými klany vlkodlaků. V souvislosti s odhalením šokující pravdy si Cayden uvědomí, že existuje jediný způsob, jak ženu svého srdce zachránit.

2014 | 87 minut | 18 | horor
Režie: David Hayter
Hrají: Lucas Till, Stephen McHattie, John Pyper-Ferguson, Merritt Patterson, Jason Momoa

Pátek 11. září 2015 ve 20:00 hod.


FALEŠNÍ POLDOVÉ (Let‘s Be Cops)

Dvojice kamarádů, kteří přijeli do Los Angeles z rodného Ohia, se chce prosadit a zbohatnout. Lehkomyslný Ryan touží uspět jako herec, zakřiknutý Justin jako autor počítačových her. Prvního z kumpánů nadchnou vypůjčené policejní uniformy a přemluví Justina, aby v nich vyrazili na večírek. Vzápětí zjistí, že vzbuzují respekt a přitahují děvčata. Když si Ryan pořídí policejní vůz, začnou se vydávat za strážce zákona. Připletou se však do kšeftů nebezpečného mafiána, který je ve spojení se zkorumpovaným detektivem. Legrační povyražení se tak změní v riskantní boj o život.

2014 | 100 minut | 12 | akční komedie
Režie: Luke Greenfield
Hrají: Jake Johnson, Damon Wayans Jr., Rob Riggle, Nina Dobreva, James D‘Arcy

Sobota 26. září 2015 ve 20:00 hod.



Placený filmový kanál HBO vysílá v kabelových sítích v ČR a SR a také v satelitních platformách DIGI Slovakia, freeSAT, Magio TV, T-Home a Skylink na satelitech Thor 6 na pozici 0,8 st. západně, Amos 2 na pozici 4,0 st. západně a Astra 3B na pozici 23,5 stupňů východně. Oficiální stránka HBO: www.hbo.cz.

Úplné měsíční programové přehledy - Guide, Synopse a Premiéry všech dabovaných kanálů - HBO a HBO HD, HBO2 i HBO Comedy si můžete stáhnout na našem webu v sekci TV program.


S využitím programových tipů Pavly Brožkové, PR & Marketing Coordinator - HBO Europe,
připravila redakce satCentrum, 26. 8. 2015, foto archiv HBO Europe, po kliknutí na obrázek se zvětší.



  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
29.08.2015 • TV tipy Universal Channel ve 36. týdnu
27.08.2015 • Nalaďte si v září na National Geographic Channel
25.08.2015 • Objevujte v září přírodu na Nat Geo Wild
24.08.2015 • Zářijové premiéry na HBO Comedy a HBO Go
23.08.2015 • Konec léta na Prima ZOOM vás obohatí
22.08.2015 • TV tipy Universal Channel ve 35. týdnu

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist