Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Středa • 08.05.2024 - 15:50:19   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Pakety a stanice | Články
 

Bezplatná ponuka na satelite sa rozširuje

  Autor: Towerhome , e-mail: info@plustelka.sk Přidané: 10.09.2015



Podobne ako sú diváci zvyknutí pri televíznom príjme cez anténu, tak už aj na satelite rozširuje a dopĺňa Voľnú telku extra ponuka programov Plustelky. Od 10. septembra pribudli stanice ČT1 a ČT2 v ponuke Plustelky aj cez satelit bez mesačných poplatkov.


Voľná telka prináša na slovenský televízny trh nové riešenie – univerzálny a flexibilný príjem TV staníc nielen prostredníctvom bežnej antény (DVB-T), ale tiež cez satelit. Diváci Voľnej telky sa tak môžu kedykoľvek rozhodnúť pre spôsob príjmu, ktorý im viac vyhovuje, či už je to terestriálny alebo cez satelit.

Voľná telka ako jediná prináša televízne stanice do každej slovenskej domácnosti úplne zadarmo v spolupráci s vysielateľmi, ktorí sa rozhodli sprístupniť svoju programovú ponuku prostredníctvom voľne dostupnej platformy a Plustelka dopĺňa túto ponuku o ďalších vysielateľov.

„Našim cieľom je poskytovať televíznu zábavu s jedným prístupovým zariadením, jednoducho tak, aby sa divák nemusel starať o spôsob pripojenia,“ hovorí v súvislosti s rozšírením programovej ponuky Michal Šuran, marketingový manažér Towehome, a.s., spoločnosti prevádzkujúcej platformu Plustelka.

Prístupové karty a moduly Voľná telka aj Plustelka sú multiplatformovým prístupovým zariadením pre kompletnú ponuku oboch platforiem. Aktuálnu programovú ponuku Voľnej telky cez satelit: Jednotka (HD), Dvojka (HD), TV Joj, Wau, Plus, TA3, TV Lux, TV8, ŠlágrTV, Óčko, ČT24 rozširuje Plustelka o nový bezplatný balíček s kanálmi ČT1 SD a ČT2 SD (MPEG4) za 0 Eur mesačne.


Cenovo najprístupnejšia satelitná platforma

Týmto krokom sa ponuka Voľnej telky a Plustelky stáva aktuálne cenovo najprístupnejšou satelitnou platformou na Slovensku. Pre príjem novej ponuky Plustelky cez satelit je potrebná bezplatná registrácia prístupových kariet Voľná telka a uzatvorenie zmluvy so spoločnosťou Towerhome, a.s. Diváci, ktorí si už zaregistrovali karty Voľnej telky, dostanú automaticky oprávnenie aj na sledovanie bezplatného balíčka s ČT1 a ČT2.

„Pre sledovanie Voľnej telky a Plustelky cez satelit odporúčame televízor alebo externý satelitný prijímač DVB-S2 s CI+ slotom alebo certifikovanou Irdeto čítačkou a schopný spracovať MPEG4 s HE-AAC zvukovou normou. Takéto technické vybavenie domácnosti nám umožní ďalší rozvoj platforiem, terestriálnej aj satelitnej,“ dodáva Michal Šuran.

Podrobné informácie o ponukách nájdu diváci na www.volnatelka.sk alebo www.plustelka.sk, na infolinke 0650 44 44 00 alebo u predajcov anténovej a satelitnej techniky.


O spoločnosti Towerhome

Towerhome, a,s, je dcérskou spoločnosťou Towercom a,s a poskytuje telekomunikačné produkty a služby koncovým zákazníkom. Spoločnosť je prevádzkovateľom televíznej terestriálnej a satelitnej platformy Plustelka, ktorú technologicky zabezpečuje Towercom. Podmienky poskytovania služby Plustelka sú uvedené
na www.plustelka.sk.


O spoločnosti Towercom,a.s. www.towercom.sk

Towercom, a.s. je obchodná spoločnosť poskytujúca služby spojené s prevádzkovaním siete rozhlasových a televíznych vysielačov a prevádzačov, terestriálneho digitálneho vysielania v systéme DVB-T ako aj digitálneho satelitného vysielania a distribúcie modulácie. K zákazníkom Towercomu patria najvýznamnejšie slovenské a české televízne a rozhlasové stanice, prevádzkovatelia GSM/UMTS sietí, významní poskytovatelia telekomunikačných služieb, štátne inštitúcie a mnoho ďalších korporácií.Towercom, a.s. je poskytovateľom prístupu k vysielaniu programových služieb pod názvom Voľná telka. Aktivovaná karta Voľnej telky je technický prostriedok na zabezpečenie príjmu tých televíznych programových služieb slovenských vysielateľov, ktorých šírenie prostredníctvom satelitu zabezpečuje Towercom, a.s.
Jediným vlastníkom akcií spoločnosti Towercom, a.s. je skupina infraštruktúrnych fondov Macquarie Infrastructure Funds, ktorá patrí medzi významných správcov svetových aktív.


Michal Šuran, marketingový manažér, Towerhome, 10. 9. 2015


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
11.09.2015 • R9 - Regionales Fernsehen Österreich z družice Astra 1KR
10.09.2015 • Cine FX a Polar volně z družice Astra 1L
09.09.2015 • Outdoor Channel HD rozšiřuje vysílání v Evropě, na Středním Východě a v Africe v rámci partnerství se společností M7 Group
09.09.2015 • Přichází Nová DIGI TV s cenou 299 Kč za balík 73 programů
07.09.2015 • Platforma Skylink zařazuje do nabídky program Fine Living HD
07.09.2015 • České Radiokomunikace spustily vysílání nové stanice Barrandov Muzika, v RS 8 i na satelitu

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist