Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 03.05.2024 - 21:04:26   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Program | Články
 

Show Jana Krause – 16. 9. 2015

  Autor: TV Prima , e-mail: info@iprima.cz Přidané: 14.09.2015



Herec Václav Kopta, výkonná studentka medicíny Kateřina Vacková a beatboxer Beat Solčy se představí v Show Jana Krause. Premiéru dalšího dílu Show Jana Krause uvidíte ve středu 16. září ve 21.35 na Primě.


Václav Kopta – herec, hudebník a textař, který v sedmnácti zazářil v kultovní komedii Sněženky a machři, pak ale o něm nebylo 25 let slyšet. On mezitím seděl u piana v Semaforu, psal písňové a muzikálové texty, stal se mimo jiné dvorním textařem Lucie Bílé a žil si, jak říká, „bačkorovitým“ životem. „Vyčítali mi, že jsem se v Semaforu zašil, ale já nemám povahu na to, abych se nějak prosazoval. Ne že bych si nevěřil nebo strádal nedostatkem sebevědomí. Ale kam mě postaví, tam zůstanu. Byl jsem trpělivý a věřil jsem, že se to zlomí,“ říká. Teď je Václav Kopta zpátky a nehrozí, že by jen tak zmizel. Provází ho pověst mistra epizodních rolí, hraje v seriálech, ve filmech. Režiséři ho s oblibou obsazují do rolí „troubů“. „Blbové mi jsou asi souzení! Všichni si zřejmě myslí, že jsem k tomu dobře vybaven. Přitom se nepovažuju za nějak mentálně retardovaného člověka. Máte pravdu, že člena vědecké rady mi ještě nikdo nenabídl, zato jsem hodně hrál policajty. Ve Vejdělkových Něžných vlnách jsem to dotáhl na udavače. Naopak v Gymplu byl můj školník sympaťák. Žádný Einstein, ale srdečný, hodný na děti. K těmhle lidovým figurkám mají lidé nejblíž a pamatují si je.“

Kateřina Vacková – studentka medicíny, která ve svých 24 letech zvládla studium, práci, rakovinu a ještě k tomu založit neziskovku. Pro ni nadchla i spolužáky z fakulty a společně se v neziskovce Loono, z. s. coby medici snaží zvýšit povědomí o všech možných formách rakoviny. Věří, že dostanou lidi včas na preventivní kontroly, kterým se nyní tolik vyhýbáme. „Nejčastější odpovědi, které slýchám: Nemám čas. A moje odpověď? Pokud si nenajdete čas na prevenci, budete si ho muset najít na nemoc,“ říká mladá studentka. Se spolužáky učí prostřednictvím workshopů muže a ženy správné technice samovyšetření. Využívají k tomu speciální modely prsou a varlat. To jsou podle mediků jedny z nejfrekventovanějších orgánů, aspoň co se doteků týče. „Saháme na ně denně, ale saháme správně?“ ptají se.

Beat Solčy – přední český beatboxer, který dokonce absolvoval turné s Rytmusem a který své kousky natáčí na kameru a umisťuje na internet. Dvacetiletý beatboxer momentálně chystá vlastní televizní pořad, kde by spojil beatbox s hraním na klavír. Říká, že je v tomto ohledu naprostá výjimka a nikdo jiný to prý neumí. Kromě toho se věnuje také zpívání, se svou matkou, zpěvačkou Šárkou Rezkovou, natočil duet. Jeho velkým koníčkem jsou rychlá auta. Věnuje se tzv. driftingu, navíc má i svůj vlastní tým. Driftingu by se jednou rád věnoval profesionálně, což by ovšem znamenalo přesunout se do USA.

Premiérový díl Show Jana Krause uvidíte ve středu 16. září ve 21.35 na Primě. Jan Kraus, jak ho znáte, v úspěšné show! Aktuální hosté, témata bez cenzury a ta nejlepší late night show každou středu večer na Primě.


Filip Budák, PR a marketing, 14. 9. 2015


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
14.09.2015 • Skupina Prima i televize Prima v minulém týdnu dosáhly nejlepších výsledků od loňského listopadu
14.09.2015 • Na Primě startuje Show Leoše Mareše
14.09.2015 • Vítěze Zlatého lva z festivalu v Benátkách, venezuelsko-mexické drama DESDE ALLÁ, uvidíme příští rok na Be2Can 2016
11.09.2015 • Včerejší Ano, šéfe! s rekordní sledovaností od roku 2012
11.09.2015 • Triumfálny návrat komediálneho seriálu Horná Dolná!
10.09.2015 • Česká televize zahajuje vysílání šedesáté sezony hokejové ligy

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist