Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Neděle • 05.05.2024 - 16:37:20   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

Eurosport: Rekordní sledovanost US Open a Vuelty

  Autor: Eurosport CZ , e-mail: info@eurosport.cz Přidané: 16.09.2015



Tenisový Grand Slam US Open i cyklistická Grand Tour Vuelta a España skončily v neděli a Eurosport se může pochlubit jejich rekordní sledovaností. Eurosport podpořil vysílání z obou významných sportovních akcí on-site studiem v New Yorku i ve Španělsku a dosáhl nejlepších výsledků v historii.


Generální ředitel Eurosportu Peter Hutton: „Je fantastické vidět, že se vyplácí investice Eurosportu do nejvýznamnějších sportovních událostí. Eurosport připravil studio přímo u vchodu na stadion Arthura Ashe a stal se doslova nedílnou součástí neuvěřitelné sportovní akce. Naše vysílání tak každý den vtahovalo do centra sportovního dění větší a větší počet diváků.“

Poslední grandslamový turnaj roku US Open byl nejúspěšnější v historii Eurosportu s průměrnou denní sledovaností 990 000 evropských diváků. Eurosport vysílal z New Yorku oblíbené magazíny – především již proslulý „Game, Set and Mats“, což je živá show s bývalou světovou jedničkou Matsem Wilanderem. Dále magazín „The Coach“ s trenérem Sereny Williamsové Patrickem Mouratoglouem a nový pořad „The Loft“ zaměřený na originální rozhovory s předními světovými tenisty. Italské finále ženské dvouhry sledovalo více než 2,6 milionu evropských diváků, což z něj dělá nejsledovanější ženský zápas US Open v historii Eurosportu.

Vueltu 2015 sledovalo na Eurosportu 40 milionů diváků, což je o téměř 20 procent více, než byl předcházející rekord z roku 2012. Eurosport měl poprvé na Vueltě on-site studio a vysílal magazín „Vuelta Extra“. Bývalý profesionální cyklista a expert Eurosportu Juan Antonio Flecha v něm nabídl analýzy etap i rozhovory s předními světovými cyklisty. Magazín sledovalo denně v průměru 725 000 diváků.


O SKUPINĚ EUROSPORT

Eurosport Group je panevropská jednička ve sportovním vysílání. Je součástí Discovery Communications, čisla 1 na trhu světových poskytovatelů placených TV programů. Eurosport Group má 233 milionů kumulativních předplatitelů v 91 zemích v Evropě, Asii, Africe a na Blízkém východě. Kanál Eurosport – vlajková loď Eurosport Group – vysílá živě přes 5000 hodin sportovních přenosů ročně do 140 milionů domácností v 54 zemích a ve 20 jazykových mutacích. Eurosport.com je jedničkou na poli on-line sportovních portálů, který navštíví až 23 milionů uživatelů měsíčně. Eurosport Events je divize expertů společnosti v managementu a podpoře mezinárodních sportovních akcí.


Petr Nejedlý, česká redakce Eurosportu


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
16.09.2015 • Objevte zákulisí evropského fotbalu na svém kanálu NOVA Sport
13.09.2015 • Krása a dobrodružství na Prima ZOOM ve 38. týdnu
12.09.2015 • TV tipy Universal Channel ve 38. týdnu
11.09.2015 • Závody Formule 1 gradují a trhají rekordy ve sledovanosti na Sport1 HD a Sport2 HD
10.09.2015 • Pestrý podzim na Universal Channel
09.09.2015 • Televize E! představuje podzimní novinky - inspirující pořady o módě, kráse, životním stylu, blogování a ambicích

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist