Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Čtvrtek • 02.05.2024 - 14:42:57   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Kabelová televize | Články
 

UPC pridáva ďalšie stanice, už ich je takmer 170

  Autor: UPC Broadband Slovakia , e-mail: upc@upc.sk Přidané: 27.10.2015


Spoločnosť UPC BROADBAND SLOVAKIA, najväčší káblový operátor na Slovensku, pripravila pre svojich zákazníkov ďalšie novinky v podobe nových TV programov. Ponuku UPC DIGITAL, digitálnej káblovej televízie, rozšíri dnes o päť programov v HD rozlíšení a päť programov v SD kvalite. Kompletná ponuka UPC DIGITAL po tomto obohatení dosiahne takmer 170 staníc, z toho až 31 staníc je v HD kvalite.


"Spoločnosť UPC týmto rozšírením programovej ponuky opätovne potvrdzuje svoje úsilie poskytovať žánrovo rozmanitú a bohatú programovú ponuku, s prihliadnutím na požiadavky a predstavy zákazníkov. Okrem obohacovania ponuky o nové programy sa sústreďujeme taktiež na čo najvyšší podiel programov v HD rozlíšení, ktorých sú v súčasnosti už viac ako tri desiatky. Verím, že novo pridané programy spestria výber pre divákov televíznej zábavy, ktorú si môžu vychutnávať aj v HD kvalite," uviedol generálny riaditeľ spoločnosti UPC BROADBAND SLOVAKIA Martin Miller.


Nové stanice v ponuke UPC DIGITAL

Ponuku slovenských a českých staníc v HD rozlíšení doplní program Doma HD a ČT2 HD, ktoré sa stanú súčasťou digitálneho balíčka Entry, a taktiež pribudne rakúsky verejnoprávny kanál ORF2 a ruský ORT1, ktoré obohatia balíček Basic. Športový kanál Fast&Fun HD, určený milovníkom adrenalínových športov, dokumentárny kanál DocuBox HD ako aj kanál pre dospelých EroXXX HD, rozšíria ponuku balíčka FilmBox Plus HD. Zvyšné tri stanice, M4 Sport, Duna World a Slager TV HU, budú zaradené do tematického Maďarského balíčka.


Balíček FilmBox Plus HD bezplatne pre všetkých užívateľov UPC DIGITAL

Všetci zákazníci digitálnej káblovej televízie získajú zároveň na obdobie celého mesiaca – od 27. októbra do 26. novembra - bezplatne prémiový balíček FilmBox Plus HD. Môžu si tak vychutnať atraktívne tituly z ponuky šiestich staníc tohto balíčka: FilmBox Plus, FilmBox Extra HD, Filmbox Family, FilmBox Premium, FightBox HD a Fast&Fun HD.

Digitálna káblová televízia UPC DIGITAL ponúka takmer 170 programov všetkých žánrov, vrátane 31 staníc v HD kvalite. Okrem bohatej programovej ponuky a vysokej kvality obrazu a zvuku, diváci vysoko hodnotia najmä celý rad funkcií, ktoré zvyšujú užívateľský komfort a ponúkajú úplne nový zážitok zo sledovania televízie. Či už ide o možnosť nahrávať viac programov súčasne, pozastavenie programu a následný návrat k sledovaniu od okamihu zastavenia, prehľadný elektronický programový sprievodca na 7 dní vopred, možnosť nastavenia jazykovej verzie a celý rad ďalších. Každý zákazník UPC DIGITAL má zároveň možnosť získať službu online televízie Horizon Go, s ktorou môže až 75 staníc v HD aj SD kvalite sledovať prostredníctvom internetového pripojenia kedykoľvek a odkiaľkoľvek na Slovensku.

Detailnejšie informácie o službách UPC BROADBAND SLOVAKIA záujemcovia získajú na Infolinke 02 594 22 222, vo vysielaní infokanálu UPC Expres, na webe www.upc.sk, na profile UPC na Facebooku alebo na zákazníckych strediskách.


Jaroslav Kolár, hovorca, UPC BROADBAND SLOVAKIA


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
20.10.2015 • HBO a HBO HD na tri dni bezplatne pre všetkých užívateľov UPC DIGITAL
04.09.2015 • Food Network HD v síti UPC ČR od 4. září 2015
29.06.2015 • UPC uvádza novú ponuku služieb pre živnostníkov a malé firmy
03.06.2015 • UPC triple play služby od 5. júna už aj v Nitre
31.03.2015 • Spoločnosť SATRO zaraďuje stanicu Nat Geo Wild HD
10.03.2015 • UPC zaraďuje do ponuky SPORT1 HD

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist