Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 26.04.2024 - 08:19:44   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

Dnes na Universal Channel startuje nová řada série DOBRÁ MANŽELKA

  Autor: UniversalChannelCZ&SK/satCentrum , e-mail: info@tvconsulting.cz Přidané: 18.11.2015


Šest týdnů po premiéře v USA nás dnes na Universal Channel čeká nová řada dramatického seriálu z právnického prostředí - Dobrá manželka, v hlavním roli s Juliannou Margulies. Nové díly uvidíme od 18. listopadu každou středu ve 21:20 hod.


PREMIÉRA V ČR a SR – EXPRES Z USA

Dobrá manželka - 7. řada 1. díl

Premiérové díly oblíbeného dramatického seriálu z právnického prostředí představují cenami Emmy a Zlatým Globem ověnčenou Julianu Marguliesovou jako manželku a matku, která je plně zodpovědná za svou rodinu a po sexuální aféře a korupci svého manžela se vrátí ke své původní práci. Sledujte její právnické úspěchy i neúspěchy, balancování role matky, oblíbené právničky a milostného života.

Drama
USA, 2009, 114x42 min
Režie: Rosemary Rodriguez, Michael Zinberg, James Whitmore… (více)
Hrají: Julianna Margulies, Matt Czuchry, Archie Panjabi, Josh Charles, Christine Baranski, Makenzie Vega, Chris Noth, Alan Cumming, Graham Phillips a další

Středa 18. listopadu ve 21:20 hod.


Hlavní roli v dramatickém seriálu z právnického prostředí hraje Emmy a Zlatým Glóbem ověnčená Julianna Margulies, kde ztvárňuje Alicii Florrickovou, zhrzenou manželku, která se po aféře svého manžela Petera Florricka vrací zpět do práce jako právnička. Po založení své vlastní firmy a advokátském úspěchu po boku svých kolegů Diane Lockhartové a Caryho Agose, jí Peterův důvěryhodný poradce Eli Gold přesvědčí, aby kandidovala na pozici státní návladní - pozici, která kdysi patřila jejímu nechvalně známému manželovi. Alicia, která hlasování vyhrála, po velmi náročné politické kampani, je nucena sestoupit ze své pozice, když jakýsi hacker nainstaluje do několika hlasovacích přístrojů čip, který počítá Pradyho hlasy jako Aliciiny hlasy. Ta je poté vyšetřována kvůli falešnému hlasování. Nyní, bez své politické kariéry, která skončila dříve než začala a bez své vlastní firmy, začíná sama praktikovat právo, pouze za pomoci Jasona Crouse, klidného, zkušeného vyšetřovatele, kterého si sama najme. Alicia musí najít způsob, jak se dostat zpět na scénu, zatímco se Peter stává guvernérem státu Illinois a zvažuje kandidaturu na Prezidenta, což může Alicii dostat zpět do popředí.


ALICIA FLORRICKOVÁ (Julianna Margulies)

Alicia byla vždy “hodná holka”, která se stala “dobrou manželkou” a pak “dobrou matkou”: oddanou, bojující s tím, aby nepřerostla svého vlastního manžela. S manželem ve vězení a 13 leté pracovní absenci Alicia začíná zcela znovu, na juniorní pozici v právnické firmě. Díky svému dlouholetému pobytu ve stínu svého muže Alicia velice dobře ví, že pokud je potřeba dozvědět se něco důležitého, není třeba položit otázku tomu nejvyššímu, ale spíše přinést něco malého jeho sekretářce. Po letech klamání si uvědomuje, jak snadno dokáže vytušit něčí lež. Není ale žádnou profesionálkou. Prohrává své případy, dělá chyby, ale díky svému nesmírnému odhodlání si získává své klienty.


JASON CROUSE (Jeffrey Dean Morgan)

Jason nahrazuje Kalindu, hlavní vyšetřovatelku. Zároveň doplňuje roli zlobivého kluka, která se vytratila po smrti Willa Gardnera. Kdysi byl právníkem. Zmlátil ale soudce a šel za to do vězení. Nemůže tedy již vykonávat svou praxi a stává se z něj soukromý vyšetřovatel, který začne spolupracovat s Aliciou. Je to kliďas, který se nedá jen tak něčím vystrašit. Má velký smysl pro správné a špatné a dobrý smysl pro humor.


DIANE LOCKHARTOVÁ (Christine Baranski)

Tvrdá a chytrá feministka, za svůj šatník utrácí pořádné jmění. Nejlepší právní poradce v občanských sporech ve městě. Diane velice silně věří v ženskou sílu, která se odráží na pracovišti. Obětovala mimořádně mnoho aby rozbila mnoho zažitých předsudků proti ženám a Alicia podle ní byla jednou z těch nebohých, které se své kariéry vzdaly ve jménu mateřství.


CARY AGOS (Matt Czuchry)

Bystrý a úspěšný absolvent Harvardu a protivník Alicie. Cary zná pouze jednu činnost, která jej maximálně naplňuje – práci. Alicia jich má tucet – manžela, děti, práci, domácí úkoly, školu. Carry je neústupný oponent, který vždy ví, za jaké nitky zatahat, a tak je tím, kterého všichni občas potřebují mít na své straně.


ELI GOLD (Alan Cumming)

Eli Gold je Peterův poradce pro politické kampaně, tvrdý chicagský politický bojovník, který právě v těch nejhorších situacích dokáže vykonat to nejlepší. Je velice otevřený, má sklon k užívání vulgarismů a hraje na piano.


LUCCA QUINNOVÁ (Cush Jambo)

Právnička u soudu, který rozhoduje o propuštění zatčených z vazby na kauci. Lucca u tohoto soudu nemá nikoho sobě rovného, je ambiciózní, vždy má kupu případů, nejvíce výher a běží jí to jak na páse. Její práce je na velmi vysoké úrovni. Je hodně inteligentní a vyhledává výzvy. Podává pomocnou ruku Alicie a stávají se z nich kamarádky.

Premiérová, 7. řada poběží na Universal Channel každou středu ve 21:20 hod.


Další novinky, soutěže a aktivity naleznete na stránkách www.universalchanneltv.cz či FB stránkách.


O Universal Networks International:

Universal Networks International, globální televizní divize společnosti NBC Universal, je jednou z předních světových společností v oblasti televizní zábavy, poskytování a nabídce kvalitního televizního obsahu a oblíbených televizních kanálů vysílaných ve 176 zemích celého světa od Evropy, přes Střední východ, Afriku, Latinskou Ameriku, až po Asii. Portfolio společnosti tvoří televizní kanály Universal Channel, Syfy, 13th Street Universal, Studio Universal, E! Entertainment Television, The Style Network, DIVA Universal, Telemundo a Golf Channel. Tyto unikátní televizní stanice nabízejí širokou škálu zábavných programů zaměřených na diváky po celém světě. Universal Networks International také spravuje filmový kanál Movies 24 a plánuje zařazení kanálu KidsCo. NBCUniversal News Group, jedna z nejvlivnějších a respektovaných sítí on-air a digitálního zpravodajství na světě, spravuje mezinárodní zpravodajské kanály CNBC a NBC New. Universal Networks International je součástí společnosti NBCUniversal, jedné z předních světových mediálních společností v oblasti vývoje, výroby, produkce a marketingu zábavných programů, zpravodajství a informačních služeb v rámci celého světa. NBCUniversal vlastní a provozuje portfolio uznávaných zpravodajských a televizních společností, přední filmová studia a světově známé zábavné parky. NBCUniversal je vlastněna společností Comcast Corporation.


Připraveno dne 18. 11. 2015 podle podkladů Martiny Zvířecí a Ivany Finlay-Notman, TV CONSULTING – zastoupení Universal Channel a E! Entertainment Television v ČR a SR, foto: Universal Channel, po kliknutí se zvětší!





  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
22.11.2015 • Utrhněte si dokumentární list na Prima ZOOM ve 48. týdnu
21.11.2015 • TV tipy Universal Channel ve 48. týdnu
16.11.2015 • Exkluzivní premiéra seriálu INTO THE BADLANDS - dnes, 16. 11. 2015 na AMC
15.11.2015 • Pravdivý pohled na svět nabízí Prima ZOOM ve 47. týdnu
14.11.2015 • Nejhezčí a nejzajímavější v listopadu
14.11.2015 • TV tipy Universal Channel ve 47. týdnu

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist