Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Sobota • 11.05.2024 - 05:26:33   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

Únorové premiéry na HBO Comedy a HBO Go

  Autor: HBO Europe/satCentrum , e-mail: info@hbo.cz Přidané: 28.01.2016


Placený filmový kanál HBO Comedy uvede v lednu např. akční komedii KINGSMAN: TAJNÁ SLUŽBA a seriály TAKOVÁ MODERNÍ RODINKA VII., JOHN OLIVER: CO TÝDEN DAL A VZAL III. a ZVÍŘÁTKA, na HBO Go uvidíme m.j. dokumenty AMERIKA, DILEMA: RADIKÁLNÍ ISLÁM NA DOMÁCÍ PŮDĚ a poslední řadu série 96 HODIN: ZÚČTOVÁNÍ.



HBO Comedy

KINGSMAN: TAJNÁ SLUŽBA (Kingsman: The Secret Service)

Akční špionská komedie o supertajné výzvědné službě, agentském nováčkovi, jeho mentorovi a záchraně světa je drzou i drsnou, ale hlavně zábavnou poctou bondovkám. Osobitý režisér Matthew Vaughn po hitu X-Men: První třída opět vychází z komiksu a vypráví příběh chudého kluka, který má projít špionským výcvikem. Než si ale stačí vybojovat místo agenta, začne lidstvo ohrožovat výstřední boháč. Mladík se tak stává součástí mise, jež má padoucha zastavit. Stylový snímek slavil v kinech úspěch, a tak už se chystá druhý díl. Elegantního mentora si zahrál Colin Firth (ověnčený Oscarem za drama Králova řeč), který dokáže s britskou noblesou vymlátit i kostel plný nepřátel.

2014 | 123 minut | 18 | komediální akční thriller
Režie: Matthew Vaughn
Hrají: Colin Firth, Taron Egerton, Mark Strong, Samuel L. Jackson, Michael Caine

Čtvrtek 4. února 2016 ve 20:25 hod.



TAKOVÁ MODERNÍ RODINKA VII. (Modern Family VII.)

Taková moderní rodinka má už na kontě Zlatý glóbus a přes dvacet cen Emmy, včetně pěti sošek pro nejlepší komediální seriál. A tak není divu, že se vrací s novou, už sedmou řadou! Opět se setkáme s netradičním rodinným klanem Pritchettových, Dunphyových a Tuckerových. Příbuzensky je spojuje Jay Pritchett a jeho dvě dospělé děti – dcera Claire, která má manžela a tři potomky, a syn Mitchell, jenž se svým partnerem pečuje o adoptovanou Lily. Jay pro změnu žije se svou druhou chotí Glorií, s níž vychovává dva syny: jednoho vyženěného a druhého vlastního. I nová sezona nabídne otevřený a mnohdy vtipný pohled na zapeklité vztahy uvnitř moderní rodiny.

2015 | 21 minut | 12 | komediální seriál
Režie: James Alan Hensz
Hrají: Ed O‘Neill, Sofía Vergara, Julie Bowen, Ty Burrell, Jesse Tyler Ferguson

Úterý 2. února 2016 ve 20:00 hod., každé úterý, středa a čtvrtek, vždy ve 20:00 hod.



ZVÍŘÁTKA (Animals)

Nový seriál z dílny HBO je důkazem, že animovaná produkce už dávno není jen zábavou pro děti. Zvířátka jsou totiž určená dospělým divákům. Příběhy se zaměřují na utlačované tvory, kteří žijí v obzvlášť nehostinném ekosystému – New Yorku. Každá epizoda se věnuje jinému zvířecímu druhu a jeho všedním strastem. Ať už jsou to nešťastně zamilované krysy, štěnice uprostřed krize středního věku nebo koně pobíhající po Central Parku, během jejich hovorů i vtipných příhod zjistíme, že jejich myšlenky a problémy jsou překvapivě podobné těm našim. Americký seriál poběží na HBO Comedy jen o den později než v USA.

2016 | 30 minut | 18 | animovaný komediální seriál HBO
Režie: Phil Matarese, Mike Luciano

Neděle 7. února 2016 ve 23:00 hod. a každou další neděli, vždy ve 23:00 hod.



JOHN OLIVER: CO TÝDEN DAL A VZAL III. (Last Week Tonight With John Oliver III.)

Už potřetí je tu sympatický John Oliver se svým ostrým jazykem a novou řadou oblíbené talk show televize HBO! Satirický pořad navíc loni získal cenu Emmy. I v novém roce bude John Oliver, jedna z nejzábavnějších osobností americké televizní scény, sarkasticky komentovat aktuální dění. Opět se zaměří na sociální, politické i společenské problémy, jimž čelí Amerika a celý svět. Třetí sezona, která se i ve Spojených státech vysílá od letošního února, bude mít 35 dílů. A diváci ji najdou také na HBO GO, kde se mohou zasmát i u předchozích dvou sérií.

2016 | 30 minut | 12 | komediální talk-show z produkce HBO

Pátek 19. února 2016 ve 20:00 hod. a každou další neděli, vždy ve 23:00 hod.



HBO Go

96 HODIN: ZÚČTOVÁNÍ (Taken 3)

Potřetí a naposledy se v populární akční sérii vrací bývalý vládní agent Bryan Mills. Tentokrát se chce znovu sblížit se svou exmanželkou, jenže ji najde mrtvou a z její vraždy je obviněn právě on. A tak se stává osamělým bojovníkem, který uniká CIA, FBI i policii, snaží se vypátrat skutečného vraha a ochránit to jediné, na čem mu v životě ještě záleží – svou dceru. Hlavní roli si už potřetí zahrál Liam Neeson, který byl nominovaný na Oscara za drama Schindlerův seznam a na „stará kolena“ se proměnil v úspěšnou akční hvězdu. Opět nás tedy čeká dynamická podívaná plná napínavých rvaček a honiček.

2014 | 104 minut | 18 | akční thriller
Režie: Olivier Megaton
Hrají: Liam Neeson, Maggie Grace, Forest Whitaker, Famke Janssen, Dougray Scott



DILEMA: RADIKÁLNÍ ISLÁM NA DOMÁCÍ PŮDĚ (Homegrown: The Counter-Terror Dilemma)

Americká HBO přináší unikátní dokument, který se zabývá otázkou islámského terorismu, jenž se rodí přímo ve Spojených státech. Jde o akce plánované nebo spáchané americkými občany či legálními přistěhovalci, kteří se přiklonili k radikálnímu islámu. Film problematiku nahlíží očima těch, kteří pracují pro vládu a snaží se podobné akce odhalit a zabránit jim, i prostřednictvím zkušeností americké muslimské komunity. Znepokojivý snímek bude u nás uveden pouhý den po americké premiéře. Diváci HBO GO ho tedy mohou zhlédnout od 9. února, což je navíc o celé dva měsíce dříve než na lineárním filmovém kanálu HBO!

2015 | 93 minut | 15 | dokument z produkce HBO



AMERIKA (Amerika)

V dokumentu z produkce HBO Europe ukazuje Honza kouzlo české přírody a trampingu dceři kanadských imigrantů. Bára přijela do Čech, aby poznala zemi svých rodičů. Honza zpívá a hraje na kytaru a vždycky si přál odjet do New Yorku. Společně se vydávají na vandr po lesích a tradičních místech trampů. Okouzlující film o přátelství, svobodě a snění je celovečerním debutem režiséra Jana Foukala, který je zároveň i Bářiným průvodcem. Tramping pro něj znamená lidový útěk do svobodné země – jakési imaginární Ameriky. Snímek měl premiéru loni na karlovarském festivalu v soutěžní sekci dokumentárních filmů. Diváci ho najdou na HBO GO od ledna.

2015 | 67 minut | 12 | dokument
z produkce HBO
Režie: Jan Foukal



ZVÍŘÁTKA (Animals)

Nový seriál z dílny HBO je důkazem, že animovaná produkce už dávno není jen zábavou pro děti. Zvířátka jsou totiž určená dospělým divákům. Příběhy se zaměřují na utlačované tvory, kteří žijí v obzvlášť nehostinném ekosystému – New Yorku. Každá epizoda se věnuje jinému zvířecímu druhu a jeho všedním strastem. Ať už jsou to nešťastně zamilované krysy, štěnice uprostřed krize středního věku nebo koně pobíhající po Central Parku, během jejich hovorů i vtipných příhod zjistíme, že jejich myšlenky a problémy jsou překvapivě podobné těm našim. Seriál bude mít na HBO GO premiéru souběžně s Amerikou. První díl si tak mohou diváci pustit už 6. února v 5:30 hodin!

2016 | 30 minut | 18 | animovaný komediální seriál HBO
Režie: Phil Matarese, Mike Luciano



Placený filmový kanál HBO Comedy vysílá v kabelových sítích v ČR a SR a také v satelitních platformách Skylink, freeSAT, T-Home a Magio TV na satelitech Astra 3B na orbitální pozici 23,5 st. východně, Thor na pozici 0,8 st. západně a Amos 3 na pozici 4,0 st. západně.

Služba HBO Go je dostupná prostřednictvím internetového, wifi nebo mobilního připojení. Umožňuje přístup k bohaté nabídce filmů, seriálů a dokumentů včetně pořadů z originální produkce HBO. Většina z tisícovky dostupných pořadů je každý týden aktualizována, nejoblíbenější pořady jsou součástí stálé nabídky. Více na internetových stránkách www.hbogo.cz.

Oficiální stránka HBO: www.hbo.cz.

Úplné měsíční programové přehledy - Guide, Synopse a Premiéry všech dabovaných kanálů - HBO (a HBO HD), HBO2 i HBO Comedy si můžete stáhnout na webu satCentrum v sekci TV program.


S využitím programových tipů Pavly Brožkové, PR & Marketing Coordinator - HBO Europe, připravila redakce satCentrum, 28. 1. 2016, foto archiv HBO Europe, po kliknutí na obrázek se zvětší.






  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
27.01.2016 • Jaro na TV Kinosvět: Ve znamení konspirace, zločinu, záhad a tajemství
27.01.2016 • Nalaďte si v únoru na National Geographic Channel
26.01.2016 • Únorové filmové lahůdky na Cinemaxu
25.01.2016 • Objevujte v únoru přírodu na Nat Geo Wild
24.01.2016 • Celý svět jako na dlani nabízí Prima ZOOM ve 4. týdnu
23.01.2016 • TV tipy Universal Channel ve 4. týdnu

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist