Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 26.04.2024 - 22:00:26   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Program | Články
 

Další programová novinka na O2 Sport! Sledujte živě nejlepší závody cestovních vozů DTM

  Autor: O2 , e-mail: info@o2.cz Přidané: 05.05.2016


O víkendu startuje v Hockenheimu německé mistrovství cestovních vozů, ve kterém poměří síly tradiční značky Mercedes-Benz, BMW a Audi. V průběhu sezóny zavítají závody DTM také například do Holandska, Maďarska nebo Ruska. Pro fanoušky bylo přichystáno hned několik novinek, které mají přinést větší napětí a atraktivitu. Přímé přenosy bude na stanici O2 Sport komentovat zkušený motoristický expert Petr Horák.


Letošní sezóna nabízí nejlépe obsazenou startovní listinu za celou svou historii, objeví se v ní hned sedm bývalých šampionů, několik bývalých pilotů F1 i mistrů juniorských formulových sérií. Navíc hned osmnáct jezdců již v minulosti v DTM slavilo vítězství. Tenhle zajímavě namíchaný koktejl umí připravit pro fanoušky pořádně atraktivní podívanou. O tu se dle nových předpisů starají také dvě různé sady pneumatik nebo změny v oblasti systému nastavitelného zadního křídla (DRS).

Další novinka, jež se má postarat o větší dramatičnost během závodů, se týká závaží u speciálů značky BMW, kde tyto vozy můžou být až o 7,5 kg lehčí než konkurence. Tím by se měl smazat výkonnostní odstup na konkurenty z Mercedesu a Audi. "DTM je jednou z nejlepších sérií cestovních vozů světa. Jsou v ní nejlepší piloti, kde navíc všechny týmy mají tovární podporu. Koncept technických a sportovních předpisů zaručuje vyrovnané závodění od startu až do samotného cíle," sdělil Petr Horák, známý komentátor stanice O2 Sport.

Diváci O2 Sport se můžou v letošním ročníku těšit na devět víkendů s osmnácti závody. Naprostým vrcholem je pak ostře sledovaný okruh Norisring v Norimberku, který je proslulý obrovským zájmem fanoušků a díky jedinečné atmosféře se mu přezdívá Monako DTM. Mistrovství německých sportovních vozů tak doplní na stanici O2 Sport již běžící světový šampionát v rallye, jenž se rovněž těší velké popularitě.

Přímé přenosy podniku DTM startují v sobotu od 15.45 hodin na O2 Sport. V neděli pak pokračují druhým závodem od 14.15 hodin.


O společnosti O2 Czech Republic

O2 je největším poskytovatelem telekomunikačních služeb na českém trhu. V současnosti poskytuje služby prostřednictvím téměř osmi milionů mobilních a pevných linek, což z něj činí jednoho z vedoucích poskytovatelů plně konvergentních služeb v Evropě. Zákazníkům mobilních služeb nabízí O2 nejmodernější technologie HSPA+ a LTE. Značka O2 pro zákazníky neznamená jen telekomunikace. O2 je schopna vyhovět i těm nejnáročnějším požadavkům zákazníků též v oblasti ICT a nabídnout jim služby housingu, hostingu i cloudových služeb v datových centrech o celkové rozloze 7 300 metrů čtverečních. Tato datová centra jako první v ČR a střední Evropě získala certifikaci úrovně TIER III. Se svou službou O2 TV je O2 zároveň největším provozovatelem internetového televizního vysílání v Česku.


David Solnař, Tiskové oddělení O2 Sport, 5. 5. 2016


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
06.05.2016 • Na ČT art bude dnes dělat vlny Generation What
04.05.2016 • Devadesátiny legendy – 8. května
04.05.2016 • Prima 17x ovládla dubnový večer mezi komerčními stanicemi
03.05.2016 • Show Jana Krause – 4. 5. 2016
02.05.2016 • Finále šou Tvoja tvár znie povedome opäť lámalo rekordy!
02.05.2016 • Skupina Nova potvrdila své postavení nejsledovanější televizní skupiny na českém trhu

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist