Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Sobota • 20.04.2024 - 09:49:19   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Pakety a stanice | Články
 

Čeští diváci se mohou těšit na novou televizní stanici JOJ Family

  Autor: JOJ/Atmedia , e-mail: info@atmedia.cz Přidané: 26.08.2016


Na český trh vstupuje nová televizní stanice JOJ Family. Své vysílání zahájí v celostátním multiplexu 4 a na českém trhu ji bude obchodně zastupovat mediální zastupitelství Atmedia. Divákům nabídne mimo jiné show Česko Slovensko má talent nebo Moje první dovolená.


Mediální zastupitelství Atmedia opět rozšiřuje své portfolio televizních stanic. Od září bude 25. televizní stanicí zastupovanou společností Atmedia televizní stanice JOJ Family. Nová televizní stanice zahájí vysílání i měření její sledovanosti již v září. JOJ Family bude šířena mj. terestricky, a to v celostátním multiplexu 4. Novou televizní stanici si tak bude moci naladit až 95% obyvatel České republiky. Distribuována bude také satelitními, kabelovými a IPTV operátory.

Televizní skupina JOJ tímto krokem plánuje zamezit nelegálnímu šíření obsahu stanic JOJ na českém území. Podobný postup zvolily rovněž další české i slovenské stanice. Jelikož JOJ Group má v České republice dlouhodobě velkou oblibu diváků, přichází s JOJ Family jako plnohodnotnou a legální alternativou.

„Jsme velmi rádi, že po JOJ Cinema rozšiřujeme partnerství o další televizní stanici ze skupiny JOJ. Věříme, že si JOJ Family najde mezi českými diváky se svojí bohatou nabídkou televizních pořadů početné obecenstvo. Zadavatelům televizní reklamy na českém trhu pak nabídneme další lokalizovanou stanici, která společně s ostatními televizemi z našeho portfolia přinese ještě lepší výsledky“, řekla Michaela Vasilová, ředitelka Atmedia.

JOJ Family je multižánrovou televizní stanicí, která již svým názvem cílí na celou rodinu. Vybírat si čeští diváci mohou z celé řady atraktivních televizních pořadů. Hned začátkem září se mohou těšit na další řadu úspěšné reality-show Česko Slovensko má talent. Soutěž, v jejíž porotě usednou Diana Mórová, Jakub Prachař, Lucie Bílá a Jaro Slávik, mají diváci možnost sledovat exkluzivně jen na JOJ Family.

Moje první dovolená je další z nových reality-show na JOJ Family. V osmi epizodách navštíví diváci společně se soutěžícími romantickou Paříž, budou sledovat reakce soutěžících na jejich první let v životě či jejich první dovolenou u moře.

Kdo vyhledává na televizních obrazovkách různé soutěže, by si neměl nechat ujít novou televizní show Uhádni můj věk. Soutěžící dvojice hádá věk cizích lidí, přičemž jim ke správnému výsledků může pomoci například skladba z hledaného roku, v němž se osoba s neznámým věkem narodila, či záběr z filmu, který byl natočen v daném roce.

Večery nabité zábavou i napětím slibuje i nová historická show Návštěvníci – Cesta do minulosti. Společně se soutěžícími se diváci přenesou zpět v čase. Na farmě z období 19. století budou čelit náročným podmínkám a zároveň soutěžit o 50 tisíc eur.

Mimo zmíněných show je pro diváky připravena také celá řada seriálů, některé z nich předabované do češtiny. Nebude chybět současný komediální hit Naši, českému publiku již známý Dr. Ludsky, či seriál Doktorka Ema, v hlavních rolích s herečkami Soňou Norisovou a Zuzanou Kronerovou. Tomáše Hanáka a Táňu Pauhoufovou mohou diváci vidět ve slovenském seriálu ZOO, Aňa Geislerová a Zuzana Fialová si zahrají v Kdyby bylo kdyby.

JOJ Family se také pochlubí zcela novými seriály. Ženské obecenstvo jistě ocení dramaticko-romantický seriál z kadeřnického prostředí Pravá tvář nebo romanticko-komediální seriál Hotel a nejen pro mužské diváky je pak připraven nový kriminální seriál Za sklem.


Tomáš Surák, Marketing Manager, Atmedia


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
26.08.2016 • Nová DIGI TV rozšiřuje nabídku televizních HD kanálů
25.08.2016 • Telekom rozšíri ponuku Magio Sat o najvyšší XL variant
18.08.2016 • Arirang World ve Full-HD z družice Astra 2G
13.08.2016 • N24 Doku z družice Astra 1N - ostrý start 17. 9. 2016
03.08.2016 • Zvláštní olympijské kanály BBC volně z družic Astra 2E a 2F
- aktualizováno
[ 3 ]
30.07.2016 • Zee One s řádným vysílání z družic Astra 1KR a Astra 1L

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist