Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Úterý • 19.03.2024 - 09:23:45   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Softwarové novinky | Články
 

DIGI CZ nabídne samostatný balíček SPORT PLUS, míří na fanoušky zklamané nabídkou konkurence

  Autor: DIGI TV , e-mail: info@cz.digi.tv Přidané: 03.10.2016


Společnost DIGI CZ, provozovatel satelitní Nové DIGI TV a internetové televize DIGI2GO, začíná od 1. října nabízet samostatný programový balíček SPORT PLUS. Vychází vstříc především fotbalovým fanouškům, kteří nyní budou moci sledovat Premier League, Sky Bet Championship a španělskou La Ligu vysílanou exkluzivně na kanálech Digi Sport, aniž by byli nuceni kvůli atraktivní sportovní nabídce měnit dosavadního poskytovatele služeb placené televize. Za 349 Kč měsíčně získají možnost sledovat fotbalové přenosy a další exkluzivní sportovní soutěže, které jsou v nabídce Nové DIGI TV.


Samostatný balíček SPORT PLUS je vstřícný krok vůči všem sportovním fanouškům, kteří si dříve pořídili programovou nabídku od jiného poskytovatele, ale současně by rádi sledovali sportovní soutěže, které v ČR nabízí jen Nová DIGI TV. „K tomu, aby ke sportovnímu obsahu v nabídce Nové DIGI TV získali přístup, tedy nově není potřeba měnit poskytovatele nebo si objednávat základní programovou nabídku s podobnými kanály od dvou operátorů najednou,“ vysvětluje Vladimír Rusnák, výkonný ředitel DIGI CZ. „I když dnes není nikterak složité změnit poskytovatele televizních programů, je to pro řadu zákazníků stále bariéra, kterou vnímáme. Věříme, že zákazníci, kteří k nám teď přijdou jen kvůli našim sportům, nakonec zůstanou a pořídí si od nás celou bohatou programovou nabídku. Jsme totiž volbou s televizními programy pro celou rodinu a s nejlepším poměrem nabídky a ceny na našem trhu,“ uzavřel Vladimír Rusnák.

DIGI CZ nabízí programový balíček SPORT PLUS jak pro zákazníky se satelitním, tak s internetovým příjmem televizního signálu. Aktuální nabídka je platná do konce roku s tím, že se smlouva se zájemci uzavírá na dva roky. Programovou nabídku SPORT PLUS lze sledovat pouze na jednom zařízení a balíček je možné zakoupit jen samostatně, nelze jej tedy kombinovat s jinými balíčky, jež společnost DIGI CZ jak příjemcům satelitního, tak internetového vysílání nabízí.

Balíček SPORT PLUS zahrnuje celkem 14 převážně sportovních programů: Digi Sport 1, Digi Sport 2, Digi Sport 3, Sport 1, Sport 2, Eurosport 1, Eurosport 2, Arena Sport, Nova Sport 1, Golf Channel, ČT Sport, ČT 1, ČT 2 a ČT 24. Většina programů je k dispozici v HD rozlišení. Hlavním lákadlem pro sportovní fanoušky jsou programy Digi Sport, jež nabízejí exkluzivní přenosy z anglické Premier League, z druhé anglické nejvyšší soutěže Sky Bet Championship a ze španělské La Ligy. Na své si přijdou i fanoušci ostatních sportů. Od nového roku například přibydou na obrazovkách Digi Sport přenosy z tenisového okruhu ATP.


O DIGI CZ

DIGI CZ je jediný televizní operátor v Česku, který programy mnoha televizních stanic přináší zákazníkům dvěma cestami – prostřednictvím internetového připojení i přes satelit. Společnost na českém trhu působí od roku 2006 pod obchodní značkou DIGI TV a od října 2015 pod obchodní značkou Nová DIGI TV. V dubnu 2015 DIGI CZ koupila česká investiční skupina LAMA ENERGY GROUP. DIGI CZ si udržuje silnou pozici na poli digitálního vysílání zejména stabilní cenovou politikou, širokou nabídkou, exkluzivními programy a výhradními právy k řadě prestižních sportovních soutěží. DIGI CZ je jediným čistě českým televizním operátorem na trhu. Všechny daně, včetně daně z příjmu, jsou odváděny v ČR.


Mgr. Andrej Čírtek, tiskový mluvčí LAMA ENERGY GROUP, 3. 10. 2016


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
03.10.2016 • freeSAT na jeseň prináša darčekový balíček
29.09.2016 • freeSAT uvadza aplikaciu Stingray Music
20.09.2016 • Novinka pre futbalových fanúšikov v Magio GO
15.09.2016 • Videopůjčovna Banaxi a společnost M7 Group zahájili spolupráci
11.09.2016 • Skylink Live TV – nová služba v nabídce Skylinku - Aktualizováno
02.09.2016 • Startuje internetová televize DIGI2GO

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist