Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Čtvrtek • 02.05.2024 - 08:21:10   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Pakety a stanice | Články
 

Ruský zpravodajský kanál Russia Today nyní dostupný nekódovaně pro severské země

  Autor: PR Press SES Astra , e-mail: info@ses-astra.com Přidané: 07.06.2007



Každý divák, který se zajímá o dění v Rusku a o mezinárodní zpravodajství z ruského úhlu pohledu, může nyní držet krok s dobou. Od 31. května 2007 ruský zpravodajský kanál Russia Today vysílá ze satelitního systému Sirius pro diváky v severských a pobaltských zemích.


Program Russia Today vysílá FTA, tj. nekódovaně, pro příjem této stanice tak není třeba přístupová karta smart card. Digitální satelitní receiver a parabolická anténa nasměrovaná na družici Sirius 5° východně, to je vše, co je třeba. Kanál Russia Today bude dostupný s programovým průvodcem Viasat EPG. Vysílat bude v angličtině se zaměřením na mezinárodního diváka.

„Zástupci kanálu Russia Today mají velkou radost, že podepsali tuto smlouvu na vysílání ze satelitu Sirius. Díky této smlouvě se budeme moci dostat blíže k divákovi v severských a pobaltských zemích a v severní Evropě, kteří posílí náš globální dosah,” řekl Sergej Maximov, ředitel pro marketing ANO „TV-NOVOSTI”, televizní společnosti, která stojí za kanálem Russia Today.

CNN a BBC World jsou už dostupné ze satelitu Sirius. Tyto kanály nyní doplňuje program Russia Today, a to v době, kdy zájem o vývoj v Rusku je na svém vrcholu.

„Máme dobrý pocit z toho, že divákům ve všech severských zemích můžeme nabídnout zpravodajský kanál, který pochází přímo z Ruska. Této zemi bylo věnováno mnoho pozornosti v mediích a je zajímavé přinést ruský úhel pohledu na všechno dění uvnitř - i vně - Ruska,” řekl pan Bengt Lindholm, generální manažer společnosti SES SIRIUS, pobočka pro Ukrajinskou republiku v Kyjevě.

Kanál Russia Today byl spuštěn v roce 2005 a vysílá 24 hodin denně. Pokrývá milióny diváků ve více než sto zemích po celém světě. Díky smlouvě se společností Sirius bude tento kanál dostupný pro diváky v severských a pobaltských zemích. Pole působnosti stanice zahrnuje podnikání, kulturu, sport a vědu, a kanál také zaměřuje svoji pozornost na úlohu Ruska v mezinárodní ekonomice. Stanice Russia Today zaměstnává více než 700 profesionálů a její vlastní korespondenti přinášejí zprávy z hlavních regionů Ruska, ze zemí bývalého Sovětského svazu, a z Evropy, USA a Středního východu. Toto zastoupení stanice bude rozšířeno do dalších regionů světa.


Anna-Karin Modigh, vicepresident, marketing & komunikace
Bengt Lindholm, generální manažer, SES SIRIUS, pobočka pro Ukrajinskou republiku v Kyjevě



O společnosti SES Sirius:

SES Sirius AB vlastní a provozuje satelitní systém Sirius (Sirius 2 a 3). Sirius je jedním z nejvýznamnějších satelitních systémů v severských zemích, pobaltských státech a ve střední a východní Evropě. Poskytuje cenově efektivní řešení pro televizní a rozhlasové vysílání a širokopásmové služby v těchto regionech. Satelity Sirius jsou umístěny na pozici 5° východně a nabízí spolehlivé komunikační spojení po celé Evropě. SES Sirius AB je vlastněna společností SES ASTRA (75 %), která je jedním z nejvýznamnějších satelitních operátorů na světě, a zbylou část (25 %) vlastní švédská státní vesmírná společnost Swedish Space Corporation. Další informace je možné najít na internetu: www.ses-sirius.com.


SES ASTRA Press, 7. 6. 2007, přeložil Petr Miklík


Doplnění redakce satCentrum:

Program Program Russia Today naladíme volně na družici Sirius 3, pozice 5,0 st. vých., tp. 11, frq. 11,919 H, SR 27500, FEC 3/4, PIDy 4491/4492.


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
13.06.2007 • Fenomenální automobilový závod 24 HODIN LE MANS opět na Galaxii sport
08.06.2007 • Společnost Chellomedia získala zbývajících 50% v kanálu Minimax
07.06.2007 • Soud zakázal PREMIERE Sky [ 2 ]
04.06.2007 • PREMIERE Sky: první programy a první žaloba? [ 2 ]
01.06.2007 • Dnes zahajuje vysílání Public tv [ 14 ]
01.06.2007 • InnSat.TV - nový televizní kanál pro Rakousko na Astře

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist