Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Neděle • 05.05.2024 - 11:41:41   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Pakety a stanice | Články
 

Společnost Chellomedia získala zbývajících 50% v kanálu Minimax

  Autor: PR Press Chelomedia , e-mail: info@upc.cz Přidané: 08.06.2007


Chellomedia, evropská divize pro poskytování programové náplně Liberty Global a. s., upevnila své dlouhotrvající investice do stanice Minimax získáním zbývajících 50 % v tomto kanálu. Společnost Chellomedia od roku 2004 vlastnila 50 % investic v tomto významném dětském kanálu, což bylo součástí jejího televizního investičního portfolia v regionu střední a východní Evropy.

Důsledkem tohoto upevnění („fúze”) stanice Minimax se kanál stává součástí televizní podnikatelské činnosti společnosti Chellomedia pro střední Evropu, která v tomto regionu zahrnuje také kanály Sport 1 a Sport 2 a podnik se společnou majetkovou účastí s MGM.

Program Minimax je produkován, určen a vysílán v místní jazykové náplni pro Maďarsko, Českou a Slovenskou republiku, Rumunsko, Chorvatsko, Srbsko, Bosnu a Hercegovinu, Makedonii, a Černou Horu. Je to významný dětský kanál v regionu se zaměřením na dětského diváka ve věku od 2 do 12 let. Kanál si získal pověst kvalitními, nenásilnými, zábavnými a výchovnými programy. Pořady zahrnují tituly THOMAS & FRIENDS, PINGU, MAKE WAY FOR NODDY, PLAY WITH ME SESAME, MAYA & MIGUEL, a BIBI BLOCKSBERG. Kanál je také úspěšný v lokální produkci spojené s významným zastoupením na internetu.

Pan Mike Moriarty, vrchní ředitel společnosti Chellomedia pro region střední Evropy řekl: „Těší nás výkonnost kanálu, který je řízen manažerským týmem stanice Minimax a vítáme je plně ve společnosti Chellomedia”.


O společnosti Chellomedia

Chellomedia je divize společnosti Liberty Global pro poskytování programové náplně (obsahu), která byla založena v Evropě a významným mezinárodním providerem a distributorem televizních kanálů, obsahu a digitálních služeb. V současnosti je vlastníkem a podniká v oblasti televize a poskytování programů, které zahrnují portfolio (obchodních značek) 22 televizí a nabídku digitálních služeb (tzv. televize na přání VOD a interaktivní služby). Tyto televize (obchodní značky) jsou spravovány a distribuovány prostřednictvím 47 distribučních kanálů a multiplexů a pokrývají 187 miliónů domácností ve více než 120 zemích po celém světě.

Společnost Chellomedia ve velké míře soustřeďuje své úsilí na tématické televizní kanály, na sdružování (vysílacích) práv, distribuci kanálů, na prodej a marketing kanálů a také na služby tzv. televize na přání VOD, služby nového mediálního a širokopásmového internetového obsahu. Divize také významně rozvinula své podnikání a příjmy prostřednictvím „M&A”, i organický růst. Řada kanálů je distribuována globálně, např. Zone Reality a kanál Extreme Sports, kdežto u některých jiných kanálů probíhá jejich rozvoj a řízení specificky pro regionální televizní trh, např. prémiový filmový a sportovní paket Film 1 a Sport 1 pro trh Beneluxu.


Bert Holtkamp, Chellomedia, Communications


O společnosti Liberty Global

Liberty Global je jedním z nejvýznamnějších mezinárodních kabelových operátorů, který nabízí moderní služby televizního, hlasového a internetového přístupu, aby své zákazníky spojil se světem zábavy, komunikací a informací. Společnost Liberty Global dne 31. 3. 2007 provozovala nejmodernější širokopásmové komunikační sítě, které poskytovaly služby pro asi 16 miliónů zákazníků v 17 zemích především v Evropě, Japonsku, Chile a Austrálii. Podnikatelské aktivity společnosti Liberty Global také zahrnují významné působení v oblasti médii a programů, např. Jupiter TV v Japonsku a Chellomedia v Evropě.


Poznámka editorů:

Pan Mike Moriarty dříve řídil investiční portfolio společnosti Chellomedia; v roce 2006 se ujal nové úlohy vedoucího provozu společnosti Chellomedia v regionu střední Evropy.


PRESS RELEASE, 7. 6. 2007, přeložil Petr Miklík


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
13.06.2007 • Fenomenální automobilový závod 24 HODIN LE MANS opět na Galaxii sport
07.06.2007 • Soud zakázal PREMIERE Sky [ 2 ]
07.06.2007 • Ruský zpravodajský kanál Russia Today nyní dostupný nekódovaně pro severské země
04.06.2007 • PREMIERE Sky: první programy a první žaloba? [ 2 ]
01.06.2007 • Dnes zahajuje vysílání Public tv [ 14 ]
01.06.2007 • InnSat.TV - nový televizní kanál pro Rakousko na Astře

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist