Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 26.04.2024 - 07:23:30   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

DIGI TV vstupuje do světa bojových sportů - již v sobotu odvysílá DIGI Sport 2 HD show Enfusion Live

  Autor: DIGI TV , e-mail: info@cz.digi.tv Přidané: 17.02.2017


Kickboxová show Enfusion Live vstupuje na obrazovky DIGI TV a doplňuje již tak bohatý sportovní obsah zahrnující vysílání fotbalové Premier League, španělské La Ligy či tenisových turnajů ATP. Již v sobotu 18. února od 18:30 hodin odvysílá na kanále DIGI Sport 2 HD první z devatenácti letošních dílů kickboxových střetnutí Enfusion Live z nizozemského Eindhovenu.


„Získali jsme vysílací práva na sérii Enfusion Live, takže po špičkovém fotbale a tenisu, který již našim divákům přinášíme, vstupujeme i do mimořádně divácky atraktivního světa bojových sportů. DIGI TV letos odvysílá celkem devatenáct galavečerů z celého světa,“ říká Vladimír Rusnák, výkonný ředitel společnosti DIGI CZ.

Enfusion Live je jedna z pěti nejvýznamnějších kickboxových organizací na světě. Každý galavečer se dělí na dvě části: Kickboxing Talents a Enfusion Live. Přestože první část je dle názvu zaměřená na talenty, je také velmi silná a účinkují v ní držitelé pásů mistra světa. Galavečer tradičně otevře ženský duel. To hlavní ale přinese Enfusion Live: utkání Enfusion League a závěrečný duel o titul: v sobotu to bude duel ve váhové kategorii do 67 kg.

V Eindhovenu se v rámci prestižní Enfusion League ve váhové kategorii do 72,5 kg, v níž systémem každý s každým bojuje šest hvězdných kickboxerů, diváci dočkají dvou duelů této prestižní kategorie. „Obrovským lákadlem sobotního programu je hlavně repríza loňského souboje desetiletí, v němž se utkali Nordin Ben a Mohammed Jarraya,“ láká na přenos Stano Galis, který bude galavečer na DIGI Sport 2 HD komentovat.

Ve hře bude v Eindhovenu také bojovník Martin Pacas, který se v supertěžké hmotnostní kategorii utká s Ismaelem Lazaarem. Dění ve studiu DIGI Sportu svými postřehy obohatí Robert Kajánek, promotér a manažer klubu Diamond Gym Žilina a kickboxer Vlado Dracula Moravčík. Kickbox je bojový sport, ve kterém se využívá kombinace východních a západních bojových technik. V kickboxu se zápasí ve stoji, zápasení na zemi je zakázané. Pokud jeden ze zápasníků spadne, je zápas přerušen do té doby, než opět vstane a je schopen pokračovat.


O DIGI CZ

Televizní a mobilní operátor DIGI CZ nabízí divákům v ČR služby satelitní televize pod obchodní značkou Nová DIGI TV a internetové televize DIGI2GO. V jejich programové nabídce jsou kromě řady filmových, seriálových, zábavných i dokumentárních kanálů také exkluzivní sportovní obsah na oblíbených kanálech DIGI Sport 1 HD, 2 HD a 3 HD. Ty obsahují například fotbalovou anglickou Premier League, španělskou La Ligu nebo tenisové turnaje ATP. DIGI CZ je také poskytovatelem pevného internetového připojení DIGI internet a pod značkou LAMA mobile nabízí mobilní volání a přenos dat. Společnost na českém trhu působí od roku 2006. V dubnu 2015 DIGI CZ koupila česká investiční skupina LAMA ENERGY GROUP, která rozvíjí a rozšiřuje nabídku jejích služeb. DIGI CZ je čistě českou společností a všechny daně, včetně daně z příjmu, jsou odváděny v ČR.


Mgr. Andrej Čírtek, tiskový mluvčí LAMA ENERGY GROUP
Ing. Jaroslav Martínek, Mediální zastoupení DIGI TV, PP Partners Prague, 17. 2. 2017


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
15.02.2017 • MS superbike na Eurosportu
12.02.2017 • S Prima ZOOM poznáte v 7. týdnu celý svět
11.02.2017 • Na Discovery Channel se vrací další řada Na ostrově s Bearem Gryllsem
06.02.2017 • Sparta chce sestřelit Frölundu a vyhrát hokejovou Ligu mistrů
06.02.2017 • Eurosport: Superhvězdy světového lyžování budou bojovat o tituly mistrů světa
05.02.2017 • Prima ZOOM vás v 6. týdnu obohatí

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist