Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Sobota • 04.05.2024 - 18:07:24   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Ze světa | Články
 

SES ASTRA zvyšuje kapacitu pro Tele 5 v Německu

  Autor: PR Press SES Astra , e-mail: info@ses-astra.com Přidané: 14.09.2007


Společnost SES ASTRA, člen skupiny SES (kótovaná na burzách cenných papírů Euronext Paris a v Lucembursku pod titulem SESG) dne 14. 9. 2007 oznámila zvýšení transpondérové kapacity pro německý televizní kanál Tele 5. Lepší služby Tele 5 umožní další zvýšení a optimalizaci kvality vysílaného obrazu ve standardním rozlišení (SDTV). Smlouva na další kapacitu je účinná s okamžitou platností.


„Tato nová smlouva s Tele 5 ukazuje, že televizní kanály a diváci mají prospěch z technického pokroku v satelitním vysílání nejen v oblasti televize s vysokým rozlišením (HDTV), ale také ve standardním rozlišení (SDTV)”, řekl pan Wolfgang Elsässer, vrchní ředitel společnosti ASTRA v Německu. „Další zlepšování kvality vysílání žene kupředu zejména zvýšená poptávka po vysoce kvalitních televizorech s plochou obrazovkou a představuje důležitý hybný moment pro poptávku po digitální kapacitě.”

„Digitální vysílání našeho programu má pro nás stále větší význam, protože podíl domácností se satelitním přijímačem se stále zvyšuje,” řekl pan Ludwig Bauer, vrchní ředitel stanice Tele 5. „Naším cílem jako filmového kanálu je nabídnout 8,2 milionům domácností s digitálním satelitním přijímačem v Německu špičkovou kvalitu filmů v jejich obývacím pokoji. Touto smlouvou se společností ASTRA na další kapacitu dále můžeme upevnit náš profil prémiového filmového kanálu.”


Markus Payer, SES ASTRA


O společnosti SES ASTRA, www.ses-astra.com

Satelitní systém ASTRA představuje přední DTH satelitní systém v Evropě. Poskytuje své služby asi 109 milionům domácnostem, které využívají příjem DTH nebo kabelové vysílání. V současné době má ASTRA 13 satelitů, které přenášejí 1864 analogových a digitálních televizních a rozhlasových kanálů. SES ASTRA také poskytuje multimediální, internetové a telekomunikační služby na satelitní bázi pro firmy, vlády a jejich činnost. Na svých satelitech má dnes k dispozici 26 programů HDTV. ASTRA je tak nejvýznamnější vysílací platformou HDTV v Evropě. Hlavní orbitální pozice ASTRA jsou 19,2° východně, 28,2° východně, a 23,5° východně.

Společnost SES ASTRA je členem skupiny SES (kótovaná na burzách cenných papírů Euronext Paris a v Lucembursku pod titulem SESG). SES je vlastníkem tří předních provozovatelů satelitu - SES ASTRA v Evropě, SES AMERICOM v Severní Americe a SES New Skies, které zabezpečují globální spojení i pokrytí. Skupina také vlastní strategické podíly ve společnosti SES Sirius v Evropě, Ciel v Kanadě a Quetzsat v Mexiku. SES poskytuje špičková řešení v oblasti globální satelitní komunikace prostřednictvím své flotily 37 satelitů na 25 orbitálních pozicích. Další informace o skupině SES je možné najít na stránce: www.ses.com.


SES ASTRA Press, 14. 9. 2007, přeložil Petr Miklík


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
13.09.2007 • SES ASTRA vytváří novou pozici DTH pro holandskou satelitní televizi
05.09.2007 • CME si zajistila 60procentní kontrolu nad Studiem 1+1
24.08.2007 • U1 TV chce získat vysílací práva na Formuli 1
21.08.2007 • Nalaďte si ORF 1 - české televize nemají o zápas s Rakouskem zájem [ 12 ]
08.08.2007 • Skupina SES oznámila výsledky za první polovinu roku 2007 a zveřejnila plánované starty osmi nových satelitů
04.08.2007 • Telekomunikacja Polska chystá vlastní satelitní platformu

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist