Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pondělí • 06.05.2024 - 18:04:20   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Pakety a stanice | Články
 

Nová televizní stanice pro děti JimJam startuje v plném českém dabingu 3. prosince 2007

  Autor: PR Press Zonemedia Czech , e-mail: info@zonemedia.net Přidané: 29.11.2007


Jim Jam je dárkem všem dětem k letošním Vánocům. Přichází těšně před Mikulášem, takže vlastně i dárkem k Mikuláši. Věříme, že JimJam obohatí stávající televizní nabídku, že si jej děti brzy oblíbí a stane se jejich blízkým kamarádem, se kterým si užijí spoustu legrace. Nejen o Vánocích...


Nová televizní stanice pro děti, JimJam, spouští v pondělí 3. prosince 2007 své vysílání v České republice a na Slovensku. JIM JAM je stanice věnovaná dětem předškolního věku od 1 roku do 6 let. Všem zvídavým a hravým dětem přinese nejslavnější a nejoblíbenější dětské seriály a postavičky, jako jsou například Tomáš a přátelé, Bořek Stavitel, Požárník Sam nebo Barney a přátelé.

Alena Blahovcová, ředitelka české pobočky společnosti Chello Zone k tomu dodává: „Program stanice JimJam je inspirován posledními světovými trendy v oblasti dětské televizní zábavy. Přináší naprosto ojedinělou skladbu dětských pořadů, pohádek a písniček, u kterých se děti pobaví, ale zároveň mohou poznávat okolní svět a rozvíjet svou osobnost.“

JimJam baví i vychovává. Podporuje dětskou fantazii a tvořivost, pomáhá rozvíjet pohybové i jazykové schopnosti. To vše ve společnosti oblíbených dětských hrdinů jako jsou například Mašinka Tomáš nebo Bořek Stavitel. Se stanicí JimJam mohou mít rodiče jistotu, že čas strávený sledováním televize je pro jejich děti přínosný a zároveň je i baví.

Stanice JimJam bude vysílat 24 hodin denně a bude plně dabována do českého jazyka.

Televizní stanici JimJam již na začátku prosince 2007 naladí zákazníci UPC v České republice a na Slovensku v rámci digitální kabelové a satelitní televize.

Dále pak předplatitelé balíčku MULTI na kartách satelitních platforem CS Link (karty Trade&Technology) a SkyLink a zákazníci celé řady dalších kabelových operátorů.

“Rozšíření stanice JimJam do ostatních sítí bude pokračovat v závislosti na výsledcích probíhajících obchodních jednání,” dodává Alena Blahovcová, ředitelka české pobočky společnosti Chello Zone, která stanici JimJam na území České republiky a Slovenska distribuuje.


O stanici JimJam

Televizní stanice pro děti JimJam vysílá pestrou programovou skladbu složenou z celosvětově oblíbených animovaných pořadů, písniček a scének.

Zábavu mají na starosti animovaní hrdinové, kteří se skamarádili již s miliony dětí po celém světě a získali si důvěru jejich rodičů. Nebudou chybět Mašinka Tomáš (Locomotive Thomas™), vynalézavý Bořek Stavitel (Bob the Builder™), Požárník Sam (Fireman Sam™), ctižádostivá myška Angelina Balerína (Angelina Ballerina™) nebo upovídaný dinosaurus Barney (Barney™).

JimJam je určen všem dětem ve věku od jednoho roku do šesti let. Vytváří podnětné a přitom bezpečné prostředí, ve kterém se děti postupně učí novým věcem. Díky plnému českému dabingu včetně písniček se děti mohou se svými hrdiny ztotožnit a plně si užít kouzelné příběhy na obrazovce.

JimJam byl poprvé spuštěn v roce 2006 na platformě Sky Italia a dnes ho naladí více než čtyři miliony platících domácností. V září 2007 program změnil v rámci společného podniku Chellomedia, patřící do skupiny Liberty Global, a HIT Entertainment, majitele a následně je představován na mezinárodní scéně.

Webové stránky: www.jimjam.tv (české stránky budou spuštěny 10. prosince 2007).


O společnosti Chello Zone

Společnost Chello Zone, se sídlem v Londýně, je jednou z vedoucích mezinárodních firem v oblasti vysílání, distribuce a zastupování tematických televizních stanic. Společnost byla založena v roce 1991 a dnes má 18 poboček a studií po celé Evropě, ve Spojených státech, Asii a v Latinské Americe.

Chello Zone vlastní a provozuje 10 tematických stanic: Zone Reality, Zone Reality Extra, Zone Europa, Zone Romantica, Zone Club, Zone Horror, Zone Thriller, Zone Fantasy, Extreme Sports Channel a nově také stanici JimJam pro děti předškolního věku. Tyto se vysílají ve 125 zemích, 22 jazycích a do více než 150 milionů platících domácností. Společnost Chello Zone také úspěšně podniká v oboru zastupování a do jejího portfolia k dnešnímu dni patří více než 30 mezinárodních programů od takových společností jako jsou Sparrowhawk, Turner, Discovery, Eurosport nebo Rainbow Media (VOOM HD). Chello Zone je aktivní i v distribuci jednotlivých pořadů a nadále se zabývá akvizicí formátů, seriálů a speciálů od předních světových producentů.

Společnost Chello Zone je samostatnou podnikatelskou jednotkou skupiny Chellomedia, která je jednou z vedoucích mezinárodních společností v oblasti televizních médií a evropskou obsahovou divizí nadnárodní skupiny Liberty Global, Inc.

Česká pobočka Chello Zone vznikla v říjnu 1996 pod názvem Zone Vision, v roce 2006 byla v souvislosti s uvedením korporátní značky Zone přejmenována na Zonemedia Czech. V současné době zajišťuje distribuci satelitních televizních stanic pro Českou republiku a Slovensko a dále řídí prodej a marketing služeb Chello Zone v Pobaltí, bývalé Jugoslávii a v Albánii.

Webové stránky: www.chellozone.com, www.chellomedia.com.


Anna Lenerová, Senior Marketing & PR Executive
Václav Mozer, Marketing Manager
česká pobočka Chello Zone
Zonemedia Czech, s.r.o.




Doplnění redakce satCentrum:

Satelitní diváci naladí stanici JimJam na satelitu Astra 1E, orbitální pozice 23,5 st. východně, tp. 3.125, frq. 11,992 GHz, horizontální polarizace, SR 27500, FEC 3/4. 24 hodinové vysílání v češtině bude dostupné ve dnech 3.12. - 11.12.2007 jako promo zdarma všem abonentům přístupových karet TRADE and TECHNOLOGY (TT Karta Standard a TT Karta Sezóna) a poté abonentům platformy Sky Link (slovenský operátor TBDS, a.s. - Tri R) a TRADE and TECHNOLOGY (TT Karta Standard a TT Karta Sezóna), kteří si předplatí balíček MULTI.

Úplné měsíční programové přehledy stanice JimJam a výběr nejzajímavějších pořadů - Highlights, si můžete stáhnout na našem serveru v sekci TV download.




  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 10   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
03.12.2007 • UPC zařazuje do vysílání své digitální kabelové televize dvě nové televizní stanice: Novu Cinema a JimJam [ 4 ]
03.12.2007 • UPC dnes obohatilo digitálnu TV ponuku o detský program JimJam [ 2 ]
27.11.2007 • PREMIERE: nové programy zahajují zkušební vysílání
20.11.2007 • Fotbal v prosinci na Galaxii sport ve znamení Premier League
20.11.2007 • NHL na Galaxii sport v prosinci 2007
19.11.2007 • Nova Cinema – vyberte si [ 24 ]

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.


za obsah níže uvedených komentářů satCentrum nezodpovídá!
[ nejnovější komentáře jsou nahoře ]
1 / 1

  To je ale k....ina nejviššího kalibru ani děti 

29.12.2007 01:16 • neregistrovaný
To je ale k....ina nejviššího kalibru ani děti nato nechtěj koukat,zlatel kartoon nebo bumerang
 
 
  Proboha Proč???????? 

02.12.2007 17:22 • neregistrovaný
Proč je rozšiřována na UPC nabídka dětských programů, když jich tam je jak na...no? Chci sci-fi channel, axn sci-fi atd.
 
 
  deti 

30.11.2007 23:14 • neregistrovaný
Verim, ze novym vecem nauci deti jejich vlastni rodice a ne nejaka stupidni bedna.Je to mnohem jednodussi je pred ni posadit a zbavit se tak vlastni zodpovednosti. tento hnuj zasadne nepodporuji. V tomto pripade, lepsi casy, kdy v tv nic nebylo, vsichni jsme byli venku a hrali fotbal, hokej, na vojaky a jine blbosti.Jo, teletubbies a masinka Tomas to nenahradi.Certik Bertik byl za odmenu na ZS. Ty casy jsou pryc, ale jako televizni bych je ponechal.Nic v tv, jine aktivity a zabava.
 
 
  SK dabing 

30.11.2007 21:58 • neregistrovaný
Samozrejme je jasne, ze neni fer kdyz jsou detske programy dabovane pouze do cestiny a distribuce probiha rovnez v cestine i na SK. Kazdopadne vzhledem k velikosti SK a CR je to docela pochopitelne. Navic v tom vidim mensi vyhodu pro slovenske deti. Budou inteligentnejsi nez ceske :-)
 
 
  uz 6 detskych stanic a ani jedna slovensky!!! 

30.11.2007 17:56 • neregistrovaný
naozaj ma zaujima nazor ceskych divakov upc ako sa oni pozeraju nato ze je dalsia detska stanica a je zase komplet len po cesky a ci si vedia predstavit tuto situaciu opacne!!! 6 detskych stanic v cechach len slovensky.....
 
 
  DISNEY CHANNEL JE NEJ!!! 

30.11.2007 14:21 • neregistrovaný
Disney a slataniny? No mozna! Ale BBC jich ma daleko vic. Disney Channel je stanice zamerena pro celou rodinu. Pro nejmensi je urcena cast PlayHouse Disney a pro starsi filmy a serialy typu Muzikal na Stredni, Pirati z Karibiku apod. Plus jeste vysilani klasicky animovynch filmu, ktere nikde jinde na TV stanicich moc uvadeny nejsou. DISNEY CHANNEL JE NEJ!!!
 
 
  Gital si naběhl s tím, jak podrazil TaT se 

29.11.2007 20:09 • neregistrovaný
Gital si naběhl s tím, jak podrazil TaT se Spektrem, na další program teď nemá peníze ani místo na transpondéru. Ten CS Film dětem je jen slabou reakcí na konkurenci. Pro Minimax nebo Jetix budeš muset chodit na Digi tv anebo UPC.
 
 
  kde? 

29.11.2007 18:44 • neregistrovaný
Škoda,že se ho neujal Gital,no snad krom CS Dětem tam bude Minimax,či Jetix Play.
 
 
  Disney moje děti nemusí 

29.11.2007 18:40 • neregistrovaný
Jak víš, že to bude špatný kanál? Podle mne dělá BBC lepší pořady pro děti jak jsou ty současné americké slátaniny na Disney Channelu. Ten už dávno nedělá (jen) ty klasické kreslené pohádky od stolu Walta Disneye.
 
 
  Disney 

29.11.2007 18:34 • neregistrovaný
A kdy konečně DISNEY CHANNEL? Radsi jeden poradny program nez hodne spatnych... viz (MiniMax, Jetix, JimJam....)
 
 
Celkový počet komentářů: 10 / zobrazují se: 1 ... 10

|<«1»>|


zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist