Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pondělí • 06.05.2024 - 22:08:02   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Pakety a stanice | Články
 

UPC zařazuje do vysílání své digitální kabelové televize dvě nové televizní stanice: Novu Cinema a JimJam

  Autor: PR Press UPC ČR, a.s. , e-mail: info@upc.cz Přidané: 03.12.2007


Praha, 3.12. 2007. Společnost UPC Česká republika, a. s. oznamuje, že rozšiřuje programovou nabídku Standard své digitální kabelové televize hned o dvě nové televizní stanice – filmovou Novu Cinema a dětský JimJam.


"Nova Cinema je diváky dlouho očekávaný televizní kanál a já jsem rád, že ho nabízíme od jeho startu. JimJam zase učiní naši nabídku televizních stanic pro děti a dospělé zcela bezkonkurenční. Díky JimJamu a Nově Cinema zaujímají česky nebo slovensky vysílající televizní stanice již přes polovinu z nabídky naší digitální kabelové televize a významnou část nabídky UPC Direct“, říká v této souvislosti generální ředitel UPC Václav Bartoň.


JimJam je určen všem dětem ve věku od jednoho roku do šesti let. Vysílá pestrou programovou nabídku složenou z celosvětově oblíbených animovaných pořadů, písniček a scének Vytváří podnětné a přitom bezpečné prostředí, ve kterém se mohou děti postupně učit novým věcem, poznávat okolní svět a rozvíjet svou osobnost. JimJam vysílá 24 hodin denně, plně v českém jazyce.

Nova Cinema nabídne svým divákům výběr kvalitních filmů a seriálů nejrůznějších žánrů od komedie, přes drama, romantiku a rodinné filmy až po akční filmy, thrillery a seriály. Chybět nemají ani oblíbené novinky z filmového světa o známých tvářích showbyznysu a natáčení hollywoodských filmů. Vysílá v českém jazyce až 16 hodin denně.

UPC nepředpokládá, že by obě nové televizní stanice zařadila do nabídky své analogové kabelové televize. Důvodem je skutečnost, že její kapacita je co do počtu programů téměř vyčerpána, zatímco přidávání nových televizních programů do digitální kabelové televize je a bude bezproblémové. Digitální satelitní televize UPC Direct pak plánuje zařazení Novy Cinema do své nabídky v 1.čtvrtletí roku 2008. TV stanici JimJam nabízí už od okamžiku jejího vysílání.

Digitální kabelová televize UPC díky zařazení Novy Cinema a JimJamu aktuálně nabízí již 70 televizních stanic, z toho v české nebo slovenské verzi 46 z nich. Digitálně i analogově pak vysílá 28 televizních stanic a pouze digitálně opět 28 televizních stanic. Dalších 14 televizních stanic je v digitální kabelové televizi UPC zatím dostupných pouze analogově. Ceny za jednotlivé programové nabídky se zařazením JimJamu a Novy Cinema nemění.

UPC pozoruje, že nové programy si digitální přijímač UPC vyhledá samostatně, po několika minutách v provozním režimu.

Digitální satelitní televize UPC Direct nabízí široký výběr až ze 150 televizních programů všech žánrů. Její signál je šířen ze satelitu Astra a pokrývá 100% území České republiky.

Digitální kabelová televize UPC a digitální satelitní televize UPC Direct nabízejí, kromě sledování tv programů v digitální kvalitě i poslech desítek rozhlasových stanic různých žánrů. Dále nabízejí možnost změny vysílacího jazyka (duální systém), rodičovský zámek a služby elektronického programového průvodce s informacemi o aktuálních i plánovaných vysílaných tv programech. Umožňují i přístup téměř ke všem českým kódovaným a ke všem veřejnoprávním a komerčním televizním kanálům šířeným terestricky, přičemž množství kódovaných televizních kanálů dabovaných do češtiny či slovenštiny se neustále rozšiřuje.


František Malina, ředitel PR a tiskový mluvčí UPC



O UPC:

UPC Česká republika, a.s. je největším českým poskytovatelem televizních služeb a vysokorychlostního internetu. Její kabelové sítě jsou v dosahu 1 .269.300 domácností,domácností v 370 lokalitách ČR. Služby UPC podle údajů k 31.10. 2007 aktivně využívá 959 100 zákazníků. Z toho si televizní služby předplácí celkem 686 900 domácností zákazníků, vysokorychlostní internet 230 700 zákazníků a telefonní služby přes 69 100 zákazníků.UPC je dceřinou společností Liberty Global, Inc. (NASDAQ: LBTYA, LBTYB).


O UPC Broadband:

UPC Broadband je evropská divize společnosti Liberty Global, Inc. vedoucího světového mezinárodního provozovatele kabelové televize. UPC nabízí televizní internetové a hlasové služby přibližně 10 miliónům zákazníkům v 10 evropských zemích. Vizí společnosti je zpřístupnit úžasný, někdy však komplikovaný digitální svět každému. UPC zaměstnává v Evropě na 15,000 pracovníků usilujících o to, aby vnášeli jednoduchý a osobnostní přístup do všeho, co dělají.


O Liberty Global:

Liberty Global je přední mezinárodní společností provozující služby prostřednictvím kabelových sítí včetně pokročilých obrazových a hlasových služeb a přístupu k internetu, čímž zpřístupňuje svým zákazníkům svět informací, komunikace a zábavy. K 31. 9. 2007 provozovala Liberty Global nejmodernější širokopásmové komunikační sítě, které sloužily přibližně 16 milionům zákazníků v 17 zemích především v Evropě, Japonsku, Chile a Austrálii. Aktivity Liberty Global také zahrnují významné mediální a programové činnosti, jako je Jupiter TV v Japonsku a chellomedia v Evropě.


PR Press UPC Česká republika, a. s., 3. 12. 2007


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 4   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
03.12.2007 • UPC dnes obohatilo digitálnu TV ponuku o detský program JimJam [ 2 ]
29.11.2007 • Nová televizní stanice pro děti JimJam startuje v plném českém dabingu 3. prosince 2007 [ 10 ]
27.11.2007 • PREMIERE: nové programy zahajují zkušební vysílání
20.11.2007 • Fotbal v prosinci na Galaxii sport ve znamení Premier League
20.11.2007 • NHL na Galaxii sport v prosinci 2007
19.11.2007 • Nova Cinema – vyberte si [ 24 ]

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.


za obsah níže uvedených komentářů satCentrum nezodpovídá!
[ nejnovější komentáře jsou nahoře ]
1 / 1

  UPC lže 

24.12.2007 08:09 • neregistrovaný
Upc tvrdí že dalo Novu cinama do digitální sítě ale opomělo dodat do té rožšířené nabídky,děkuji nechci.Upc tím porušuje zákon.Už aby bylo více stanic v eteru a já hned od Upc uteču.....
 
 
  Prosím proč nám nejde už půl hodiny televize.Kdy 

14.12.2007 18:23 • neregistrovaný
Prosím proč nám nejde už půl hodiny televize.Kdy budeme mít k dispozici kanál cinema?
 
 
  digitální vysílání 

06.12.2007 19:36 • neregistrovaný
UPC (Karneval) dělá v zavádění digitálního vysílání tvrdou diskriminační politiku. Preferuje pouze oblasti s vyšší koncentrací abonentů, na okrajové čtvrti (v Plzni) jaksi není zájem. Výmluva na nevhodné kabelové rozvody je již obehraná, Slyším jí při každé urgenci již téměř 5 let. Ale zdražuje se stále. A pro všechny.
 
 
  ano? 

03.12.2007 19:01 • neregistrovaný
Uvítal bych,aby obě nové stanice byly v balíčcích,a nemusel si kvůli nim brát nabídku dražší.
 
 
Celkový počet komentářů: 4 / zobrazují se: 1 ... 4

|<«1»>|


zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist