Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Sobota • 27.04.2024 - 17:22:39   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Pakety a stanice | Články
 

Telly začne od listopadu vysílat zápasy Oktagonu, největší česko-slovenské MMA organizace

  Autor: Telly/Dizzy Media , e-mail: info@telly.cz Přidané: 26.10.2023



Televizní operátor Telly začne od 4. listopadu vysílat zápasy ve smíšených bojových uměních organizace OKTAGON MMA. Televizní přenosy uvidí diváci Telly na novém kanálu Premier Sport 4.


OKTAGON MMA je jednou z největších evropských organizací pořádajících turnaje v bojových sportech v Česku, na Slovensku, v Německu a nově i ve Velké Británii. Turnaje Oktagon sledují miliony diváků v 64 zemích světa. Od letošního listopadu si všechny turnaje mohou na televizní obrazovce vychutnat i diváci Telly.

Nový kanál Premier Sport 4 začne u operátora Telly vysílat 25. 10. 2023. Fanoušci bojových sportů uvidí jako první turnaj OKTAGON 48, který proběhne v sobotu 4. listopadu v Manchesteru.

Během šestihodinového turnaje dojde i na titulový zápas v muší váze, kde své síly změří Aaron Aby, atlet, který bojuje nejen v kleci, ale i s osudem, s Eliasem Garciou, který mimo UFC nikdy nenašel přemožitele. Českým fanouškům se představí také známé tváře jako Zdeněk Polívka, Jakub Bahník či Alex Lohoré. Dojde na finále napínavé Oktagon výzvy a v jednom z nejzajímavějších duelů večera se proti sobě postaví český policista Jaroslav Pokorný s irským "darebákem" Shemem Rockem, který strávil 10 let na útěku za zločin, který nespáchal, ale vůči strážcům zákona dodnes cítí zášť.

Přístup k vysílání budou mít zdarma všichni zákazníci Telly. V den turnaje bude pro sledování nutné zakoupit balíček Oktagon za 400 korun, respektive v předstihu za 320 korun. Předprodej balíčku k turnaji OKTAGON 48 začne 30. 10. 2023.

Stanici Premier Sport 4 zařadí 25. 10. 2023 i slovenská společnost DIGI Slovakia. V průběhu listopadu bude obsah nové stanice dostupný i u operátora O2, další operátoři z řad distributorů kanálů Premier Sport o zařazení Premier Sport 4 jednají.

Kanál Premier Sport 4 bude 7 dní v týdnu, 24 hodin denně mimo živé přenosy OKTAGON turnajů vysílat i záznamy MMA zápasů a tematické magazíny – například reality show s profesionálními bojovníky OKTAGON Výzva, dokument Cesta na OKTAGON, magazín OKTAGON News, rozhovory s bojovníky Bez Rukavic nebo minisérii Na Dohled.

Záznamy turnajů organizace OKTAGON budou k dispozici nově také na kanálu Premier Sport 1 a Premier Sport 2, které v Česku vysílají například operátoři Telly, O2 nebo T-Mobile Czech Republic a na Slovensku Slovak Telekom a DIGI Slovakia.

"Oktagon MMA je široce respektovaná organizace, jejíž turnaje ve smíšených bojových uměních mají mezinárodní přesah a velkou prestiž. Jsme rádi, že divákům Telly můžeme nově nabídnout možnost sledovat tyto turnaje na televizních obrazovkách a dalších oblíbených platformách,“ říká Vladimír Rusnák, strategický ředitel Telly.

„Jsme velice rádi, že se podařilo dojednat spolupráci na platformě Premier Sport a OKTAGON MMA se tím po letech znovu vrací na televizní obrazovky. Věříme, že díky tomu představíme tento unikátní sport desítkám tisíc nových diváků,“ říká Ondřej Novotný, zakladatel organizace OKTAGON MMA.


O Telly

Televizní operátor Telly nabízí divákům v ČR služby internetové a satelitní televize. V jejich programové nabídce je kromě řady filmových, seriálových, zábavných i dokumentárních kanálů také atraktivní sportovní obsah na oblíbených kanálech Premier Sport 1 HD a Premier Sport 2 HD a na stanici Nova Sport 3 HD a Nova Sport 4 HD. Ty obsahují například fotbalovou Champions League UEFA, německou Bundesligu, italskou Serii A, španělskou LaLigu, americkou NFL nebo zápasy UFC. Na českém trhu měli zákazníci možnost využívat služby pod označením DIGI již od roku 2006, značka Telly plynule navazuje na její dobré jméno. Telly je čistě českou společností, patří do skupiny LAMA ENERGY GROUP a všechny daně, včetně daně z příjmu, odvádí v ČR.


O Oktagonu

Oktagon MMA je původem československá organizace pořádající turnaje ve smíšených bojových uměních (MMA) na území České republiky, Slovenska, Německa a Velké Británie. Jejími zakladateli a majiteli jsou Ondřej Novotný a Pavol Neruda. V současnosti má organizace za více něž 7 let uspořádáno přes 50 turnajů. Mezi nejznámější zápasnické tváře patří například Karlos Vémola, Patrik Kincl či David Kozma.


Jan Schöppel, marketingový ředitel Telly
Martin Žemlička, PR konzultant Dizzy Media, 25. 10. 2023






  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
04.10.2023 • Říjnové novinky na freeSATu
03.10.2023 • Říjnové novinky na Skylinku
23.09.2023 • Premier League na CANAL+ až do roku 2028
14.09.2023 • Atmedia už 15 let buduje (nejen) trh tematických TV stanic u nás
13.09.2023 • freeSAT přidává do své nabídky programy Nova Sport 3 a 4
13.09.2023 • Skylink přidává do své nabídky programy Nova Sport 3 a 4

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist