Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Čtvrtek • 02.05.2024 - 12:22:04   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Internet a IPTV | Články
 

Satelitná Magio televízia už aj na Lomnickom štíte

  Autor: PR Press SLOVAK TELEKOM , e-mail: info@st.sk Přidané: 19.03.2010



Digitálnu satelitnú televíziu Magio od T-Comu už môže mať naozaj každý a všade na Slovensku. Dôkazom je unikátna inštalácia v najvyššie položenom apartmáne a kaviarni v strednej Európe na vrchole Lomnického štítu.


Kaviareň Dedo, ktorú prevádzkujú Tatranské lanové dráhy, leží vo výške 2 634 m.n.m. a patrí medzi najatraktívnejšie miesta Vysokých Tatier. Odteraz je jej návštevníkom okrem nádherného výhľadu k dispozícii digitálna televízia Magio, vďaka ktorej si môžu pozrieť predpoveď počasia, aktuálne spravodajstvo alebo zaujímavý športový prenos aj keď sedia na špici Lomnického štítu.

V prípade potreby môžu využiť obľúbené funkcie Magio TV vrátane pozastavenia, pretočenia a nahrávania programu. Nasadenie služby v takejto ťažko dostupnej lokalite bolo možné najmä vďaka najmodernejšej DVB-S2 technológii, na ktorej je Magio Sat založené.

Krstným otcom najvyššie položenej digitálnej televízie na Slovensku sa stal Ivan Bella, prvý slovenský kozmonaut a veľký fanúšik moderných technológií. „S T-Comom som spolupracoval už na minuloročnej kampani s motívom štartu raketoplánu, a tak som s radosťou prijal pozvanie odštartovať digitálnu satelitnú televíziu Magio na najvyššie položenom mieste na Slovensku a v strednej Európe. Myslím si, že takáto inštalácia len dokazuje, že výhody digitálnej televízie si už dnes možno užívať aj na kedysi nepredstaviteľných miestach ako sú napríklad chaty v horách,“ uviedol Bel


Slovak Telekom, a. s., je multimediálny operátor s dlhoročnými skúsenosťami a medzinárodnými poznatkami, ktorý na slovenský telekomunikačný trh prináša inovatívne technologické trendy. Spoločnosť vlastní a prevádzkuje telekomunikačnú sieť, ktorá pokrýva celé územie Slovenskej republiky.

Pod obchodnou značkou T-Com na nej poskytuje národné a medzinárodné hlasové služby, ako aj široké portfólio moderných dátových služieb a je najväčším poskytovateľom širokopásmového Magio internetu. Ako prvý multimediálny operátor na Slovensku ponúka digitálnu televíziu Magio na pevnej sieti (metalickej a optickej), ako aj prostredníctvom satelitnej technológie DVB-S2.

Spoločnosť je súčasťou nadnárodnej skupiny firiem Deutsche Telekom Group (Frankfurt, Amtlicher Handel: DTE/NYSE: DT). Majoritným akcionárom spoločnosti Slovak Telekom, a. s., je spoločnosť Deutsche Telekom AG s podielom 51 % akcií. Slovenská republika zastúpená Ministerstvom hospodárstva Slovenskej republiky vlastní 34 % akcií a Fond národného majetku Slovenskej republiky 15 % akcií.

Slovak Telekom, a. s., vlastní 100 % akcií spoločnosti T-Mobile Slovensko, a. s., ktorá je poskytovateľom širokého portfólia služieb mobilnej komunikácie. Ďalšími dcérskymi spoločnosťami Slovak Telekomu, a.s., sú Zoznam, s.r.o., Zoznam Mobile, s.r.o., Telekom Sec, s.r.o. a PosAm, s.r.o.

Všetky informácie o skupine Slovak Telekom záujemcovia získajú na internetovej stránke www.slovaktelekom.sk. Aktuálne informácie o produktoch a službách pevnej siete poskytovaných pod značkou T-Com získate na www.t-com.sk alebo na bezplatnom čísle Centra služieb zákazníkom 800 123 456.

foto: Slovak Telekom

PR Press Slovak Telekom, 19. 3. 2010


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 4   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
08.10.2009 • Službu ASTRA2Connect již používá více než 50 000 uživatelů
27.07.2009 • ASTRA2Connect – Satelitní širokopásmový internet je osvědčený způsob, jak se zbavit tzv. „bílých míst“
29.05.2009 • Internet všude, kde ho potřebujete [ 1 ]
27.05.2009 • Společnosti SES ASTRA a EUROSAT podepisují dohodu o spolupráci využívat služeb ASTRA2Connect s britskou asociací CLA [ 1 ]
16.04.2009 • SES ASTRA rozšiřuje nabídku obousměrného vysokorychlostního připojení k internetu ve střední a východní Evropě [ 1 ]
12.09.2008 • SES ASTRA vytvořila novou společnost pro širokopásmové aktivity

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.


za obsah níže uvedených komentářů satCentrum nezodpovídá!
[ nejnovější komentáře jsou nahoře ]
1 / 1

  Antena 

21.03.2010 17:44 • ® janak
Ešte by som upevnil konvertor aby sním netriaslo upevnil by som naprieč a spojil s parabolov aj to je dosť labilné :good:
 
 
  Antena 

20.03.2010 19:46 • ® tonko
Janak
Antena je v skutocnosti instalovana inde ako na fotke, je nahodena v zavetri a chranena aj zhora "ochozom". To co je na fotke je len PR aby bolo aj Tatry vidno :) Celkom zabava bola prevrtat 60cm stenu vyskladanu z tatranskych skaliek pre 4 koaxy z LNB.
 
 
  silne upevnenie 

19.03.2010 20:12 • ® janak
poriadne ukotviť aby im ju neodfuklo stači malo a je posignale :bad:
 
 
  Pekná reklama supeeeer. 

19.03.2010 11:35 • ® fsat
Pekná reklama supeeeer.:good::)
 
 
Celkový počet komentářů: 4 / zobrazují se: 1 ... 4

|<«1»>|


zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist