Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Neděle • 05.05.2024 - 18:09:34   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Pakety a stanice | Články
 

Nalaďte si: Nat Geo Music

  Autor: Redakce satCentrum/CHANNELS , e-mail: info@channels.cz Přidané: 06.04.2010


TV kanál Nat Geo Music, hudební televizní kanál z dílny National Geographic, přináší rytmy celého světa. Jeho diváci sledují zkušené umělce, jejichž hity překonávají hranice, i rozvíjející se talenty přinášející na hudební scénu revoluční myšlenky. Nat Geo Music poskytuje svým divákům autentický zvuk, bohatý a rozmanitý.


Je tou správnou volbou pro vášnivé milovníky hudby i světových kultur. Vysílá 24 hodin, v angličtině, resp. v původním znění.

Prozkoumejte živé kultury z celého světa pomocí jejich textů a melodií. Hudební videa z celého světa, dokumentární filmy a seriály v krátké i celovečerní stopáži stejně jako exkluzivní koncerty a rozhovory dávají písním kontext a ukazují, jakým způsobem může hudba ovlivňovat, inspirovat a měnit. V současnosti je Nat Geo Music k dispozici v 6 milionech domácností, od července 2009 také v České republice a na Slovensku, u některých kabelových operátorů. V satelitních DTH platformách ho zatím nelze abonovat.

Na Nat Geo Music na Vás čekají souhrnné pořady o hudbě z jednotlivých koutů světa Place Jam (např. z Indie, Brazílie, Afriky) a další, dále dokumentární seriály o Hudebních nomádech (Bombaj, Rádžastán), podrobné sondy do jednotlivých hudebních žánrů (reggae, flamenco, folk, fusion), hitparády Vašich nejoblíbenějších nahrávek Top 10, portréty významných umělců všech žánrů z celého světa a především hvězd world music (např. Sergio Mendes, Fiorella Mannoia, Orchestra di Piazza Vittorio, Mattafix, Dobet Gnahore, Omar Sosa a další) a v neposlední řadě i živé přenosy koncertů, např. koncertu ke Dni Země. Zajímavou nabídku pak doplní experimentální pořady, z nichž jmenujme například Můj hudební mozek ze Stingovy dílny. Ponořte se tedy do světa, kterému vládnou melodie a rytmus.


V ČR a SR tento kanál zastupuje společnosti CHANNELS, která se specializuje na oblast vysílání, distribuce a marketingu tematických televizních stanic National Geographic Channel, Nat Geo Wild, NGC HD, Nat Geo Music, Disney Channel, Travel Channel, Sky News, Playboy TV, Private Spice a The Adult Channel.

Se zástupci společnosti proběhne na satCentrum ve středu 7. dubna mezi 13. a 15. hod.chat on line, na otázky budou odpovídat Ing. Eva Sedláčková a Mgr. Lada Dobrkovská. Už dnes se můžete ptát na možnost zařazení programu Nat Geo Music do nabídky satelitních operátorů, počeštění oblíbeného kanálu NGC, ale můžete klást i na další dotazy k programům rodiny National Geographic.

Se společností CHANNELS a s National Geographic Channel připravil server satCentrum soutěž o zajímavé ceny, která končí 14. dubna 2010. Dne 15. 4. 2010 vylosujeme ze správných odpovědí 3 výherce, kteří obdrží dárkové tašky. Jména vítězů budou uveřejněna na webové stránce www.natgeotv.com/cz, v sekci Soutěže a také na webu satCentrum.


Úplné měsíční programové přehledy programu Nat Geo Music, včetně tipů - Highlights, ale i dalších stanic rodiny National Geographic si můžete stáhnout na našem webu v sekci TV download.


Připravila redakce satCentrum ve spolupráci se společností CHANNELS, 6. 4. 2010


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
07.04.2010 • Milion aktivních dekódovacích karet Skylink
07.04.2010 • Rádio Lumen vysiela už 17 rokov
06.04.2010 • UPC rozšiřuje digitální televizní nabídku o dětský Nickelodeon
02.04.2010 • Nová hudební televize Retro Music Television v nabídce CS Link
31.03.2010 • National Geographic Channel v češtině - otázky a odpovědi [ 2 ]
31.03.2010 • National Geographic od zítřka v češtině

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist