Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Neděle • 05.05.2024 - 10:47:09   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Pakety a stanice | Články
 

UPC rozšiřuje digitální televizní nabídku o dětský Nickelodeon

  Autor: PR Press UPC ČR , e-mail: upc@upc.cz Přidané: 06.04.2010



UPC opět rozšiřuje nabídku své digitální televize o novou stanici, tentokrát o Nickelodeon. Nickelodeon se zaměřuje na děti a mládež a vysílá dvacet čtyři hodiny denně, sedm dní v týdnu, v českém jazyce.


„Nickelodeon je již pátou televizní stanicí, kterou jsme od počátku tohoto roku zařadili do naší digitální televizní nabídky“, upozorňuje Václav Bartoň, generální ředitel UPC a dodává: „Nickelodeon zaujal milióny dětí a mladých diváků a já věřím, že ani v České republice tomu nebude jinak.“

„Vzhledem k tomu, že značka Nickelodeon existuje již od roku 1980, stal se nedílnou součástí světa dětí a celých rodin po celém světě a má své místo v kabelových a dalších televizních sítích. Jsem nesmírně rád, že ho mají nyní k dispozici i diváci UPC v České republice,“ říká Gabor Horvath Dori, generální ředitel a místopředseda, MTV Networks Maďarsko.

Nickelodeon byl založen 1. prosince 1980 v USA, spadá pod MTV Networks International (MTVNI), divizi společnosti Viacom Inc. (NYSE: VIA VIA.B) a je šířen v řadě zemí Evropy a světa. Ve svém vysílání se soustřeďuje především na děti ve věku 6 až 14 let. Šíří oblíbené dětské seriály jako jsou například Tučňáci z Madagaskaru, iCarly či SpongeBob. Mladí diváci mají k dispozici rovněž internetovou stránku www.nickelodeon.cz, která kromě programu a upoutávek obsahuje řadu počítačových her.

V digitální televizi UPC je Nickelodeon součástí programové nabídky Standard, která je automaticky obsažena v nejvyšší programové nabídce Supreme. Nickelodeon mohou sledovat i zákazníci nejnižší programové nabídky Starter, přiobjednají-li si doplňkový balíček Relax. Pro všechny programové nabídky, v nichž je Nickelodeon zahrnut, platí v současné době výrazná sleva.

Digitální televize UPC aktuálně nabízí sedm televizních programů určených dětem a mládeži. Kromě Nickelodeon se jedná o: JimJam, Minimax, Animax, Disney Channel, CS Mini a Bebe TV. Především mladým divákům jsou určeny i hudební televizní stanice FUN 1, MTV Czech, Musiq1 a Óčko.


UPC Česká republika, a. s. je největším českým poskytovatelem televizních služeb a vysokorychlostního internetu. Její kabelové sítě jsou v dosahu 1317900 domácností v 370 lokalitách ČR. Služby UPC podle údajů k 31.12. 2009 aktivně využívá 1164000 zákazníků. Z toho si televizní služby předplácí celkem 636000 domácností, vysokorychlostní internet 362000 zákazníků a telefonní služby 166 000 zákazníků. UPC je dceřinou společností Liberty Global, Inc. (NASDAQ: LBTYA, LBTYB), divize UPC Broadband.

Liberty Global je vedoucí mezinárodní společností provozující pokročilé obrazové, hlasové a širokopásmové internetové služby prostřednictvím kabelových sítí, čímž zpřístupňuje svým zákazníkům svět informací, komunikace a zábavy. K 24. únoru 2010 provozuje Liberty Global nejmodernější širokopásmové komunikační sítě ve 14 zemích světa nacházejících se především v Evropě, dále v Chile a Austrálii. Aktivity Liberty Global také zahrnují významný obchod s programy, které provozuje její společnost Chellomedia v Evropě.


František Malina, tiskový mluvčí a ředitel PR


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
07.04.2010 • Milion aktivních dekódovacích karet Skylink
07.04.2010 • Touba TV z družice Eutelsat 7° východně
07.04.2010 • Rádio Lumen vysiela už 17 rokov
06.04.2010 • Nalaďte si: Nat Geo Music
02.04.2010 • Nová hudební televize Retro Music Television v nabídce CS Link
31.03.2010 • National Geographic Channel v češtině - otázky a odpovědi [ 2 ]

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist