Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Neděle • 28.04.2024 - 04:49:37   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

Květnové premiéry na HBO Comedy a HBO Digital

  Autor: PR Press HBO/Redakce satCentrum , e-mail: info@hbo.cz Přidané: 03.05.2010


Na HBO Comedy nás tento měsíc čeká VI. série oblíbeného seriálu HBO Sex ve městě, vyprávějícího o citových, pracovních i erotických problémech čtyř kamarádek z New Yorku a také fakta ze zákulisí seriálu v hodinovém dokumentu Sex ve městě - Loučení. A také americký sitcom Taková moderní rodinka. HBO Digital nabídne čtyřdílnou sérii v koprodukci HBO a BBC Saddám: Vzestup a pád a drama Synecdoche, New York.


Sex ve městě VI.

Americký seriál, realizovaný v produkci HBO v letech 1998 - 2004, vypráví o citových, pracovních i erotických problémech čtyř kamarádek z New Yorku. Jeho podtitul ("Carrie Bradshawová ví hodně o sexu a nebojí se zeptat") parafrázuje název známé komedie Woodyho Allena. Sarkastická mozaika byla oceněna mimo jiné osmi Zlatými glóby a sedmi cenami Emmy. Vypravěčkou kuriózních příhod, inspirovaných románem Candace Bushnellové, je novinářka Carrie (Sarah Jessica Parkerová), která pravidelně píše své sloupky do listu The New York Star...

Premiéry: od pondělí 3. května do pátku 14. května, každý všední den ve 20:00 hod.


Fakta ze zákulisí slavného seriálu přiblíží hodinový dokument Sex ve městě - Loučení, obsahující unikátní rozhovory s protagonistkami i s lidmi ze štábu.

Vysílá se ve středu 12. května ve 20:00 hod.


Taková moderní rodinka

Americký sitcom rozehrává příhody novodobého rodinného klanu, vzdáleného tradičním modelům partnerského a generačního soužití. Patriarchou rodiny Pritchettových je šedesátník Jay (Ed O'Neill), který se oženil s mnohem mladší vášnivkou Glorií (Sofía Vergaraová). Ta si z předchozího manželství přivedla jedenáctiletého syna, který tráví celé dny tráví sněním a psaním veršů. Jayova dospělá dcera Claire (Julie Bowenová) a její muž chtějí mít se svými dětmi otevřený vztah, narážejí však na jejich pubertální problémy. Jayův homosexuální syn Mitchell už pět let žije se svým partnerem a právě spolu adoptovali dítě z Vietnamu...

Premiéry: od pondělí 3. května, každé pondělí, úterý a středa vždy ve 20:30 hod.
(pozor: pondělí 3. května ve 20:35 hod., středa 12. května ve 21:00 hod.!)



HBO Digital

Saddám: Vzestup a pád

Čtyřdílná série, realizovaná v koprodukci HBO a BBC, rekapituluje klíčové fáze osudu iráckého diktátora Saddáma Husajna (1937 - 2006). Kronika, kterou režírovali Jim O'Hanlon a Alex Holmes, začíná ultimatem amerického prezidenta George W. Bushe před invazí v roce 2003. Pak se děj vrací do roku 1979, kdy Saddám po krvavém převratu uchvátil v Iráku neomezenou moc. Drama líčí jeho politické ambice, velikášskou povahu i rozporuplné poměry v Saddámově rodině. Všímá si osudů jeho manželek, synů a dcer. Odhaluje pozadí jednoho z nejbarbarštějších režimů novodobých dějin, založeného na vynucování absolutní poslušnosti, šíření strachu a krutých represích.


Synecdoche, New York

Kontroverzním hrdinou podobenství, které jako svou režijní prvotinu natočil slavný americký scenárista Charlie Kaufman, je divadelní režisér Caden Cotard. Frustrovaný umělec (Philip Seymour Hoffman) získá velkorysý grant a rozhodne se nastudovat představení, které bude absolutně věrohodné a pravdivé. Ztvárnění světa i vlastní duše v obrovitém hangáru se ale abnormálně protahuje a komplikuje. K reálným figurám přibývají jejich dvojníci, skutečný život se proplétá s naaranžovanými výjevy... Spletitě strukturované drama nabízí řadu interpretací. Vypráví o posedlosti tvorbou, autorských pochybnostech, prožívání prostoru a času i obavách z rozvrácené budoucnosti.


Placený filmový kanál HBO Comedy vysílá v kabelových sítích v ČR a SR a také v satelitních platformách UPC Direct, DIGI TV a Magio TV na satelitech Astra 1H na pozici 19,2 st. východně, Thor/Intelsat 10-02 na pozici 0,8/1,0 st. západně a Amos 3 na pozici 4,0 st. západně. HBO Digital je dostupný v digitálních kabelových sítích v ČR a SR. Oficiální stránka HBO: www.hbo.cz.

Úplné měsíční programové přehledy - Guide, Synopse a Premiéry všech dabovaných kanálů - HBO, HBO HD, HBO2, HBO Comedy i HBO Digital si můžete stáhnout na našem webu v sekci TV Download.


S využitím programových tipů Pavly Brožkové, PR & Marketing Coordinator - HBO Czech Republic, připravila redakce satCentrum, 3. 5. 2010


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
02.05.2010 • Májové seriály na AXN Sci-Fi a AXN Crime
01.05.2010 • Fotbal na NOVA Sport v květnu 2010 [ 2 ]
30.04.2010 • Barcelona se soustředí už jen na španělskou ligu
30.04.2010 • Hokej na NOVA Sport v květnu 2010 [ 1 ]
29.04.2010 • Poslední satelitní přenos sezóny z Metropolitní opery Live in HD: Rossiniho Armida
28.04.2010 • AXN v květnu 2010

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist