Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Neděle • 05.05.2024 - 01:54:27   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

Walt Disney oznamuje českou premiéru televizního filmu "Camp Rock 2 – Velký koncert" na Disney Channelu

  Autor: PR Press GCI Hill & Knowlton , e-mail: info@hillandknowlton.cz Přidané: 21.05.2010


A je to tady! Jonas Brothers a Demi Lovato nám připravili rockové léto v muzikálu "Camp Rock 2 – Velký koncert", který oslavuje hudbu, tanec a letní svobodu. "Camp Rock 2 – Velký koncert", reprezentuje novou generaci muzikálů a je dalším z řady filmových hitů, které jsou natočeny exkluzivně pro Disney Channel. Svou premiéru zde bude mít v září.


Už od neděle 16. května mohou čeští fanoušci sledovat na Disney Channel první ukázky z filmu “Camp Rock 2 – Velký koncert”. Jako první to bude prodloužený videoklip s letním hitem “It’s On”. Objeví se v něm všechny čtyři oblíbené postavy z prvního dílu, i s jejich úžasnými hlasy a perfektní choreografií, která tento muzikál proslavila.

První díl “Camp Rock” vidělo od jeho premiéry 137 miliónů diváků a celosvětově se prodalo 2,5 miliónů CD se soundtrackem. Ten se dokonce držel po neuvěřitelných deset týdnů mezi deseti nejoblíbenějšími alby v americké hitparádě Billboard 200 Album Chart.

V druhém pokračování “Camp Rock 2 – Velký koncert” se opět všichni hrdinové potkávají v táboře Camp Rock. Těší se, že si zase užijí léto plné skvělé rockové hudby. Rocková kapela Connect 3 je těsně po turné a má celé léto na odpočinek. Jejich člen Shane se chystá navázat na svůj vysněný románek z loňského léta s Mitchie a jeho spoluhráči mu v tom pomáhají. Kytarová legenda a majitel tábora Camp Rock Brown Cesario je připravený na rock'n'roll.

Jenže ne všechno je tak ideální, jak se na první pohled zdá. Na druhém břehu jezera vyrostl nový a perfektně vybavený hudební tábor Camp Star. Založil ho Axel Turner, Brownův bývalý spoluhráč z kapely. Pohodový Camp Rock má možná nadšené a talentované hudebníky, ale Camp Star má špičkovou techniku a hodně peněz. Díky tomu přetáhne některé vedoucí z Camp Rock. Axel má jediný cíl – zlikvidovat Camp Rock.

Jenže Axel nepočítal s bojovnou Mitchie, která přísahá, že zachrání svůj milovaný tábor a tím i skvělé letní prázdniny pro své kamarády. Mezi staršími účastníky Camp Rock vyberou nové vedoucí. To umožní, aby mohl tábor fungovat dál. A pak Mitchie dokonce vyzve namyšlený Camp Star k velkému koncertu – hudebnímu souboji na konci léta. Ať vyhraje ten lepší.

Ve filmu hrají Demi Lovato jako Mitchie Torres, Joe Jonas jako Shane Gray, Nick Jonas jako Nate, Kevin Jonas jako Jason, (všichni na obrázku), Alyson Stoner jako Caitlyn Geller, Meaghan Martin jako Tess Tyler, Jasmine Richards jako Peggy, Anna Maria Perez de Tagle jako Ella, Matthew "Mdot" Finley jako Luke, Chloe Bridges jako Dana Turner, Roshon Fegan jako Sander, Jordan "J" Francis jako Barron, Maria Canals-Barrera jako Connie Torres, Daniel Fathers jako Brown a Daniel Kash jako Axel Turner.

"Camp Rock 2 – Velký koncert" nabízí skvělou zábavu z dílny Disney. Mimo to proběhne na třech kontinentech světové turné, jehož hlavní hvězdou bude skupina Jonas Brothers. Jako zvláštní host se na něm objeví Demi Lovato a další účastníci z "Camp Rock". Koncertní turné v produkci Live Nation začne 27. 7. v USA.

"Camp Rock 2 – Velký koncert" napsal Dan Berendsen (s Disney spolupracoval na filmu "Hannah Montana" a na seriálu "Kouzelníci z Waverly") spolu s dvojicí Karin Gist a Reginy Hicks. Je natočen podle postav, které vytvořili Karin Gist, Regina Hicks, Julie Brown a Paul Brown. Režisérem a koproducentem je vítěz ocenění DGA Award Paul Hoen (s Disney Channel spolupracoval na "The Cheetah Girls One World" a "Jump In"). Producentem je Kevin Lafferty a výkonným producentem Alan Sacks. "Camp Rock 2 - Velký koncert" vznikl v produkci Coin Flip Productions, Ltd a Alan Sacks Productions.


Disney Channel EMEA představuje nejúspěšnější portfolio televizních kanálů pro děti v Evropě, Středním východě a v Africe s 59 kanály a/nebo vysíláním Disney Channel dostupnými ve 121 zemích a v 21 jazycích*. V roce 2009 Disney Channel dosáhl prvního místa ve sledovanosti mezi kanály pro děti v sedmi zemích/oblastech v EMEA. Programy společnosti Disney Channel rychle pronikají na nové trhy regionu a hrají důležitou úlohu v zavádění značky Disney mezi nové zákazníky.
Celosvětově je portfolio kanálů, které spadají pod mezinárodní management Disney Channels, k dispozici ve 169 zemích/oblastech**, se 63 televizními programy ve 33 jazycích. Celkem to zahrnuje 94 kanálů.

*včetně Jetix a Jetix Play
** N.B.: Kanál je definován na základě individuálního nastavení. Kanál se počítá jako samostatný, když 1) existuje samostatný vizuální materiál nebo 2) vyhrazený jazyk (jazykový materiál pro konkrétní zemi; nicméně existují-li dva či více jazyků v jedné či více zemích se společným vizuálním materiálem, jedná se pořád o jeden kanál).


Disney Channels Worldwide je portfolio 94 kanálů a/nebo kanálových materiálů zaměřených na děti a zábavu pro celou rodinu, je k dispozici ve 169 zemích ve 33 jazycích a zahrnuje Disney Channel, Disney XD, Toon Disney, Playhouse Disney a Disney Cinemagic. Obsah se značkou Disney oslovuje stovky miliónů diváků po celém světě pomocí kabelů, satelitů, digitálních pozemních televizních kabelů a strategického partnerství s Disney-ABC-ESPN Television jako celosvětového distributora dětských programů značky Disney.


Ben Sawyer - Disney Channel Press Office, International
Jindřich Lacko - GCI Hill&Knowlton, Praha



  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
20.05.2010 • Víkend s českou komedií na kanálech skupiny Nova [ 1 ]
19.05.2010 • SNG vůz ČT zprostředkoval zpravodajství ČT24 z povodňového nebezpečí v Kvasicích
19.05.2010 • Televize SPORT 5 slaví druhé narozeniny a představuje novinky ve vysílání
17.05.2010 • Bratrstvo neohrožených – legendární válečný seriál na ČT1 – od 19. 5. [ 1 ]
17.05.2010 • Světový pohár družstev
17.05.2010 • Najlepší slovenský film Pokoj v duši v exkluzívnej TV premiére 3. júna na Film+ [ 3 ]

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist