Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 26.04.2024 - 23:30:56   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Pakety a stanice | Články
 

Spektrum v novém a v HD!

  Autor: PR Press PR.Konektor , e-mail: info@prkonektor.cz Přidané: 03.08.2010



Od pondělí 2. srpna 2010 vysílá dokumentární stanice Spektrum ve zbrusu nové podobě. Změna se týká nejen loga, ale i celé vizuální podoby stanice.



„Věřím, že do budoucna přežijí na trhu mezi dokumentárními stanicemi jen ty, které budou schopny svým divákům přinášet kvalitní obsah srovnatelný se zábavnými programy a v HD rozlišení. Pro stanici Spektrum je proto rok 2010 klíčový. Díky celkovému rebrandingu se upevňuje její pozice na stávajících trzích. Vývoj technologií nezastavíme. Musíme se jim neustále přizpůsobovat. Důraz klademe i na bohatou vlastní produkci a nákup té kvalitní, zahraniční,“ poznamenal k rebrandingu Spektra Levente Malnayi, CEO Chello Central Europe.

Nová programová skladba slibuje nové premiérové pořady, působivý do hloubky orientovaný obsah, který v žádném případě diváka nebude nudit a díky kterému bude rozšiřování obzorů zábavou. Koneckonců napovídá tomu i nový slogan sdělující, že díky SPEKTRU poznáme „Svět jinýma očima“. Absolutní novinkou Spektra je start vysílání v rozlišení HD (16:9).

Spektrum se od počátku srpna chystá být ještě mladistvější, modernější a přitažlivější. Ke svým 15. narozeninám dostane oblíbená kabelová a satelitní stanice Spektrum jako dárek radikální proměnu, která se bude týkat vizuálního stylu, ale rovněž obsahu. Všem zvídavým a náročným divákům se tak dostane bohaté spektrum informací, které jim poodhalí svět z jiného úhlu pohledu.

Absolutní novinkou Spektra je start vysílání v rozlišení HD (16:9), což divákovi zaručí dokonalý vizuální zážitek. Právě dokumenty v HD kvalitě jsou diváckou lahůdkou. HD bude nyní dostupné v sítích UPC, a to jak v Čechách, tak na Slovensku. Dostupnost HD verze Spektra třetím stranám a dalším kabelovým operátorům se nyní intenzivně připravuje.

Právě díky vysílání v HD Spektrum nabídne nový programový plán plný vysoce kvalitních dokumentů a filmů. Tyto nově zakoupené pořady, stvořené pro vysílání v HD, přinášejí odpovědi na věčné otázky lidské existence a o světě kolem nás i mimo něj a to vše ve špičkové kvalitě. Těšte se na výjimečnou podívanou; záběry z nejpoutavějších míst planety acesty do vesmíru nikdy nebyly tak fascinující!

„Diváci mohou od nového Spektra v HD očekávat především vysoce kvalitní zábavu. Oživená programová nabídka se snaží divákovi přiblížit odpovědi na nejaktuálnější otázky 21. století,“ uvedla Anna Lenerová, PR manažerka Chello Central Europe.

Součástí nového hávu jsou i nové atraktivní webové stránky v českém jazyce www.spektrumtv.cz. Najděte si informace o stanici Spektrum a jejích pořadech – rychle, přehledně, kdykoliv!

Vizuální a obsahovou změnu stanice Spektrum doprovází originální soutěž „Poznej Česko jinýma očima“, ve které mohou soutěžící poznávat krásy České republiky z jiného pohledu, tak, jako na stanici Spektrum poznávají celý svět. Soutěž bude probíhat od poloviny srpna na Facebooku (www.facebook.com/spektrum) s podporou řady partnerů. V rámci této hry budou soutěžící plnit rozmanité úkoly, které souvisí s programovou náplní Spektra, a které je inspirují k poznání zapomenutých koutů a krás naší republiky. Výherce, kteří obdrží hodnotné ceny od partnerů soutěže, určí fanoušci stanice sami.

Stanice Spektrum je na českém trhu zastupovaná společností Chello Central Europe.


Základní charakteristika společnosti Chello Central Europe

Společnost Chello Central Europe je jednou z vedoucích mezinárodních firem v oblasti vysílání, distribuce a zastupování tématických televizních stanic se zaměřením na trh střední a východní Evropy. Chello Central Europe je podnikatelskou jednotkou v rámci skupiny Chellomedia - přední mezinárodní mediální společnosti a evropské obsahové divize společnosti Liberty Global, Inc.

Současné portfolio Chello Central Europe v České republice a na Slovensku zahrnuje stanice SPORT1, SPORT2, SportM, Minimax, Spektrum, TV Paprika, Deko a společný podnik s MGM. Kromě toho Chello Central Europe obchodně a distribučně zastupuje okolo 20 zahraničních tématických stanic a televizních společností, mimo jiné Fine Living Network, Zone Romantica, Zone Reality, JimJam, Extreme Sports Channel, History, Hustler TV, Universal Channel, MTV Networks Europe, Bloomberg a další.


Anna Lenerová, PR Manager Chello Central Europe
Barbora Sopková, Account manager PR.Konektor



  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
02.08.2010 • XXX Xtreme se mění na Daring! TV
02.08.2010 • TRT Belgesel nově v FTA na Hot Birdu
29.07.2010 • Vysílání etiopské satelitní televize ESAT už třikrát zarušené
28.07.2010 • SES ASTRA spolupracuje se společností Sogecable na HD vysílání ve Španělsku
23.07.2010 • Hitwelle spustí satelitní rádio MagicStar pro celou Evropu
22.07.2010 • Food Network v dalších evropských zemích

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist