Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 03.05.2024 - 14:30:19   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Pakety a stanice | Články
 

UPC rozšiřuje nabídku televizních programů o Spektrum HD a Filmbox Family

  Autor: PR Press UPC ČR , e-mail: upc@upc.cz Přidané: 31.08.2011


UPC, největší domácí provozovatel digitální televize a přední poskytovatel internetových a telefonních služeb, rozšiřuje od 1. září svoji televizní nabídku hned o dvě nové stanice. Tou první je Spektrum HD, druhou Filmbox Family. Spektrum HD se stává součástí nejoblíbenější programové nabídky Standard. Televize Filmbox Family je zařazena do programového balíčku Filmbox k programům Filmbox Extra a Filmbox HD. Tento balíček je možné objednat jak k základní nabídce Starter, tak k rozšířené nabídce Standard.


Digitální televize UPC od 1. září aktuálně nabízí 109 televizních programů. Třináct z nich přitom vysílá ve vysokém rozlišení.

„Zařazením obou stanic opět vycházíme vstříc těm našim televizním zákazníkům, kteří kladou důraz na kvalitní filmovou nabídku a na vysokou technickou kvalitu dokumentárních pořadů,“ říká u této příležitosti Václav Bartoň, generální ředitel UPC.

Spektrum HD vysílá program identický s televizní stanicí Spektrum, ovšem na rozdíl od ní, plně ve vysokém rozlišení. Přináší kvalitní dokumentární pořady sloužící lepšímu poznání současného světa. Důraz klade na populární vědu, dobrodružství a cesty, historii, království divočiny a každodenní život. Dokumenty na Spektrum HD jsou pestré, věrohodné a určené celé rodině. Vedle bohaté nabídky zahraniční produkce nabízí i pořady z produkce vlastní. Spektrum HD vysílá dvacet čtyři hodin denně, ve formátu 16:9 a plně v českém znění.

FilmBox Family je rodinná filmová televizní stanice, určená všem věkovým kategoriím. Vedle napínavých, rodinných, vědecko-fantastických, kreslených, dramatických filmů a komedií nabízí i filmové dokumenty. Je další z televizních stanic mediální skupiny SPI International a opírá se o její bohatou filmovou knihovnu. Vysílá denně od 8.00 přibližně do 22.00, a to v češtině. Více informací o televizních službách UPC získají zájemci na www.upc.cz.


UPC Česká republika, a.s. je největším českým poskytovatelem placených televizních služeb a širokopásmového vysokorychlostního internetu. Její kabelové sítě jsou v dosahu 1,33 miliónu domácností v 370 lokalitách ČR. Služby UPC podle údajů k 30.6.2011 aktivně využívá 1,21 mil. zákazníků. Z toho si služby kabelové televize předplácí celkem 512 000 domácností, vysokorychlostní internet 424 000 domácností a telefonní služby 191 000 domácností. UPC je dceřinou společností Liberty Global, Inc. (NASDAQ: LBTYA, LBTYB), divize UPC Broadband.)


Liberty Global je vedoucí mezinárodní společností provozující pokročilé obrazové, hlasové a širokopásmové internetové služby prostřednictvím kabelových sítí, čímž zpřístupňuje svým zákazníkům svět informací, komunikace a zábavy. K 30. 6. 2011 provozuje Liberty Global nejmodernější širokopásmové komunikační sítě pro 18 miliónů zákazníků ve 14 světa nacházejících se především v Evropě, dále v Chile a Austrálii. Aktivity Liberty Global také zahrnují významný obchod s programy, které provozuje její společnost Chellomedia v Evropě.


František Malina, tiskový mluvčí a ředitel PR


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
02.09.2011 • National Geographic Channel HD v češtině
18.08.2011 • TLC přichází 1. září do České republiky a na Slovensko [ 2 ]
04.08.2011 • Sky Sport HD Extra z družice Astra – oficiální start 6. 8.
25.07.2011 • Společnost UPC Direct a její partner CCC provozující zákaznické centrum obdrželi významné ocenění
20.07.2011 • National Geographic HD v nabídce Skylinku [ 1 ]
13.07.2011 • Sky Sport HD Extra z družice Astra 1 – ostrý start dne 6. 8. 2011

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist