On line na satCentrum: Eva Sedláčková - BabyTV
Autor: Redakce satCentrum , e-mail: redakce@satCentrum.com Přidané: 14.07.2013
SatCentrum pokračuje v úspěšném způsobu komunikace se čtenáři webu satCentrum - pravidelně si zve do „horkého křesla“ u počítače zajímavé osoby, které on line odpovídají na dotazy. Položených buď během níže uvedených dvou hodin, kdy je tento chat „live“ anebo které napíšete dopředu jako svou reakci pod tímto textem. Zde pak budou všechny otázky a odpovědi uloženy k pozdějšímu prohlížení a archivované.


Další, v pořadí již 23. on line chat proběhl ve středu 17. 7. 2013, v době 13 – 15 hod.

Za klávesnice počítačů usedla a na otázky odpovídala ing. Eva Sedláčková ze společnosti CHANNELS, která se v ČR a SR specializuje na oblast vysílání, distribuce a marketingu celé řady oblíbených tematických televizních stanic. Kromě BabyTV, které je věnován tento chat, jsou to další dětské pořady Disney Channel a Disney Junior, dokumentární a přírodovědné kanály National Geographic Channel, Nat Geo Wild, NGC HD a Nat Geo Wild HD, cestovatelské Travel Channel a Travel Channel HD, zpravodajská stanice Sky News a erotické pořady Playboy TV, Private Spice a The Adult Channel.

Pokud si vzpomínáte, byla paní Sedláčková se svou kolegyní v našem on line chatu již před třemi lety, ale protože stanice BabyTV právě nyní slaví 10. narozeniny, u jejichž příležitosti jsou připravené zbrusu nové pořady a kampaně, pozvali jsme jednatelku společnosti CHANNELS do našeho horkého křesla po letech znovu.

BabyTV je přední, mnohokrát oceněný, dětský TV kanál s nejširší světovou distribucí. Vysílá 24 hodin denně bez reklam. Přináší pořady tvořené specialisty na vzdělávání a vývoj dětí, jejichž cílem je představit koncept ranného vývoje dětí, který je určen pro společné hry dětí a jejich rodičů. Každá hodina s BabyTV vás i vaše děti obohatí a nabídne spoustu příběhů, písniček, říkadel a roztomilých postaviček.

Během dne zábavný program provází krátké epizody. Děti objevují vše o zvířátkách a přírodě, hudbu a malování, čísla a jazyk, trénují představivost a učí se kamarádství! Večer se spolu s BabyTV dítě připravuje na odpočinek uklidňujícími příběhy, ukolébavkami a vyprávěním do postýlky.

Nesporným a významným přínosem sledování programu BabyTV je seznámení s cizím jazykem, které dítě přirozeně vnímá spolu s jemu blízkými příběhy, provázenými kamarádskými postavičkami. Osvojuje si tak nejen první jednoduché výrazy a slovíčka, ale také především intonaci jazyka. Rodiče mohou kromě vysílání v angličtině a němčině zvolit i další světové jazyky. Další informace přineseme v samostatném článku na webu satCentrum ještě před chatem on line.

BabyTV je v současné době dostupná na platformě O2TV a Orange Slovakia, dále pak u některých regionálních operátorů, a nově také v mobilních telefonech pro zákazníky Vodafone v rámci balíčku Topfun Start. Pokud máte zájem zařadit ji i do nabídky vašeho satelitního nebo kabelového operátora, který ji zatím nemá. Nezapomínejme na naše nejmenší, vždyť přece každý rodič chce svému dítěti dát to nejlepší!

Děkujeme za vaše dotazy a názory v chatu on line. Pokud vás zajímají další podrobnosti o stanici BabyTV, můžete si také přečíst dva úvodní články, které byli zveřejněné na satCentrum těsně před chatem, jsou to Seznamte se: BabyTV a Seznamte se: BabyTV - II.

Navštivte také online interaktivni centrum na adrese: https://babytv.com/learninglobby.aspx. Najdete zde hry zaměřené na jednotlivé kategorie - tvary, barvy, číslice a počítání, zvířata a příroda, atd. Doporučujeme také aplikaci do mobilu Vodafone - Topfun Start!





Navštivte i předchozí chaty na satCentrum:

- Erika Luzsicza - Film+

- Jaromír Glisník - M7 Group

- Jaromír Glisník - CS Link a Skylink

- Ivan Hronec - Film Europe

- Jiří Kraval - freeSAT by UPC Direct

- Erika Luzsicza - IKO Cable

- Jaromír Glisník - Skylink

- NGC HD, Travel HD, Disney a další kanály distributora CHANNELS

- National Geographic Channel a další stanice distributora CHANNELS

- Juraj Vodný a Michal Šuran - Towercom

- Janis Sidovský - TV Barrandov

- Jaromír Glisník - Skylink

- Daniel Klička - CS Link

- Erika Luzsicza - IKO Cable

- Václav Mozer a Jana Kotábová - Chello Central Europe

- Eva Sedláčková a Lada Dobrkovská - CHANNELS

- Martin Mrnka - Z1

- Jiří Balvín - Óčko

- Marek Kindernay - Nova sport

- Jiří Hojgr - SPORT 5

- Michal Šíma - Eurosport CZ

- Jaromír Glisník - TradeTec


Redakce satCentrum, 17. 7. 2013 v 15:40 hod.

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/19050/on-line-na-satcentrum-eva-sedlackova-babytv/