Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 26.04.2024 - 16:56:42   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

V úterý a středu ovládne Primu COOL Liga mistrů UEFA, a přijde i Pavel Nedvěd!

  Autor: TV Prima , e-mail: info@iprima.cz Přidané: 03.11.2014


Již zítra a i ve středu ovládne Primu COOL fotbalová Liga mistrů UEFA. Na co se můžeme těšit? V úterý na utkání REAL MADRID – LIVERPOOL FC a ve studiu na Marka Jankulovskovského a Vladimíra Šmicra. Ve středu na FC BAYERN MNICHOV – AS ŘÍM a Marka Jankulovského ve studiu, a vůbec poprvé bude fotbalový zápas hodnotit Pavel Nedvěd!


REAL MADRID – LIVERPOOL FC

Šest let chyběl Liverpool v Lize mistrů a letos se chce pokusit o velký comeback mezi evropskou elitu. Zatím ale vystoupení slavného anglického klubu poněkud skřípe. Na úvod hostujícím brankářem darovaná výhra nad Ludogorcem a pak dvě prohry. Nejprve v Basileji 0:1 a pak doma s Realem Madrid 0:3.

V úterý čeká odveta s Realem na Santiago Bernabeu a Liverpool touží po reparátu. Jenže Real, který obhajuje prvenství v Lize mistrů, se pořádně rozjel a celkem s přehledem vyhrál první letošní El Clásico, když Barcelonu doma porazil 3:1. Real je doma samozřejmě favoritem a jeho fanoušci se těší na další kanonádu. Ale Liverpool s nezničitelným kapitánem Stevenem Gerrardem se umí zakousnout a nedá domácím nic zadarmo.
Na Bernabeu se možná bude slavit jeden historický zápis. Cristiano Ronaldo útočí na rekord Raúla v počtu vstřelených gólů v Lize mistrů. V hlavní soutěži jich Ronaldo nastřílel už 70 a na svého malého spoluhráče z Realu a legendu tohoto klubu ztrácí jediný gól. Při manévrech, které je Ronaldo schopen předvádět se tak můžeme dočkat vyrovnání i překonání Raúlova rekordu.

Hit podzimu v Lize mistrů UEFA se hraje v úterý 4. listopadu a zápas vysílá od 20:15 živě Prima COOL. Ve studiu se s moderátorem Liborem Boučkem sejdou dvě legendy a zároveň dva vítězové Ligy mistrů – Marek Jankulovski (2007 s AC Milán) a Vladimír Šmicer (2005 s Liverpool FC).


FC BAYERN MNICHOV – AS ŘÍM

Před dvěma týdny v Lize mistrů Bayern v Římě vyučoval, když na Stadio Olimpico zničil AS neuvěřitelným výsledkem 7:1. Nikdo nečekal, že se něco takového může stát. Ale Bayernu vyšlo ten večer všechno. Hráči AS si museli připadat jako Brazilci v semifinále mistrovství světa proti Němcům. Průběh i výsledek byly více než podobné. I tak ale trenér bavorského klubu Guardiola řekl, že k výhře jeho týmu pomohlo z velké části i štěstí. I tak se dá vyjádřit k soupeři, který měl několik šancí a trefil i tyč. Jenže Neuer v brance Bayernu dovolil Římanům pouze jediný gól. Na druhé straně kouč Říma Garcia vzal prohru na sebe s tím, že zvolil na začátku špatnou taktiku.

V utkání v Mnichově by mohl Bayern polevit v koncentraci a tím by se mohl pro AS trochu uvolnit prostor. Každopádně tentokrát bude hrát víc zezadu, protože s Bayernem prostě nejde hrát otevřený fotbal. Přestřelku spíš asi nečekejme. Řím ale určitě touží po pomstě a remízou by se určitě u svých fanoušků vykoupil.

Zápas plný emocí a snahy o čištění vysílá Prima COOL živě ve středu 5. listopadu ve 20:15. Ve studiu přivítá moderátor Radek Šilhan ambasadora Ligy mistrů na Prima COOL Marka Jankulovského. Z Mnichova zápas komentuje Milan Štěrba.


Všechny zápasy mají výkop ve 20:45. Vysílání na Prima COOL začíná ve 20:15.


Nikol Klevcovová, Externí dodavatel PR oddělení pro FTV Prima


Zkrácená adresa na tuto stránku: http://goo.gl/lhnL53 Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
04.11.2014 • Záhady, jak je máte rádi
04.11.2014 • Dlouhý stín: odkaz první světové války v novém seriálu na Viasat History
03.11.2014 • Nový seriál BabyTV na obrazovce i v mobilu
02.11.2014 • Nečas i plískanice rozptýlí Prima ZOOM v 45. týdnu
31.10.2014 • Vyzkoušejte si zdarma kanál HBO prostřednictvím freeSAT
31.10.2014 • Horor Film TV: A je tu opět Halloween!

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist