Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Sobota • 27.04.2024 - 12:23:14   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Program | Články
 

Vánoční vzpomínky hvězd pořadu Kdo je kdo?

  Autor: TV Prima , e-mail: info@iprima.cz Přidané: 23.12.2014



Jak budou trávit Vánoce oblíbení herci televize Prima, které známe například z pořadu Kdo je kdo? Jak vzpomínají Dana Morávková, Petr Vondráček, Bob Klepl, Alice Bendová a Martin Zounar na dárky, které jako děti našly pod stromečkem?


Dana Morávková pojme vánoční svátky spíš sportovně a pracovně. „Nejhezčí Vánoce pro mě byly, když jsem byla malá holka, nebo když byl můj syn Péťa ještě malý. Vánoce děláme vždycky hlavně pro děti. Dnes už je Péťovi šestnáct, dárky pro něj i pro velkého Petra mám už nakoupené a zabalené. Na Štědrý den budeme s paní Maláskovou a pak mě čeká maraton v divadle. 25. prosince mám jedno představení, 26. dvě a 27. zase jedno. 29. odjíždíme na hory do Rakouska a budeme tam až do Nového roku. Nejkrásnější dárek pro mě kdysi byl, když jsem až ve třinácti letech dostala tak zvaného Mončičáka. Dala jsem mu jméno Matýsek a mám ho do dneška,“ vzpomíná Dana Morávková.

„Vánoce řeším tak, že jdu tak dva dny před Štědrým dnem na dvě hodiny do obchodu a tam nakoupím všechny dárky. O svátcích budu hlavně odpočívat a rozjímat. Pít vaječný koňak, kávičku, jíst cukroví, chlebíčky, dám si tu kousek kapra a tu trochu salátu a hlavně se pokusím být v pohodě. Když jsem byl malý kluk, dostal jsem jednou pod stromeček digitální hru Nu pogodi, svého času jedinou digitální hru, která u nás byla k dostání. Neuvěřitelnou radost mi udělala taky loupežnická bambitka, která střílela polystyrenové koule. A v sedmé třídě mi Ježíšek nadělil první lego, s ním jsem si hrál asi do šestnácti. Holky mě tenkrát lákaly, abych šel ven, a já odpovídal, že nemůžu, protože stavím hrad. Byl jsem trochu pozadu,“ směje se Petr Vondráček.

Bob Klepl vyrazí na Vánoce na exotickou dovolenou. „Já své dceři Kláře dám peníze a ona nám všechny dárky obstará. Protože já mám od doktorů zákaz zabývat se Vánocemi. Jsem totiž citlivý a svátky mě vždycky rozruší a mají na mě neblahé následky. Toho se chci vyvarovat, proto, až dotočím díly seriálu Svatby v Benátkách, kde jsem dostal roli zubaře, odjedu pryč. Letím na Mauricius a vracím se až sedmého ledna,“ prozrazuje své plány na konec roku známý herec.

Alice Bendová se jako maminka dvou malých dětí na Vánoce důkladně připravuje. „Už máme napečené cukroví, doma všechno vyzdobené, dopisy Ježíškovi napsané. Na zahradě jsme rozmístili louče, protože máme takovou tradici, že vždycky pro Ježíška připravujeme přistávací plochu, aby k nám trefil,“ líčí Alice Bendová.

Martin Zounar se těší, až skončí poslední představení v divadle těsně před Štědrým dnem a bude mít konečně čas nakupovat dárky a chystat Vánoce. „Svátky budu mít dlouhé, až do 10. ledna, a bude to zasloužený odpočinek. Jsem tak říkajíc kuchyňka, baví mě vařit a připravovat všechny ty vánoční dobroty, relaxuju při tom. Moje šestiletá dcera Claudinka mi pomáhá. Jako malý kluk jsem toužil po autíčku na ovládání. Ten sen mi byl splněn asi před deseti lety, kdy jsem ho dostal. Zbytek Štědrého dne jsem s autíčkem jezdil po pokoji a byl jsem opravdu nadšený jako malý kluk,“ vzpomíná Martin.


Josef Ducký, Externí dodavatel PR oddělení pro FTV Prima, 23. 12. 2014


Zkrácená adresa na tuto stránku: http://goo.gl/cKFRJj Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
23.12.2014 • Kdyby byly ryby - nová česká pohádka na 1. svátek vánoční
21.12.2014 • Farma vyvrcholila s rekordnou sledovanosťou!
21.12.2014 • Přenosy bohoslužeb, Tříkrálového koncertu a premiérové dokumenty
20.12.2014 • Mária a Mária získaly střechu nad hlavou. O neobvyklé humanitární pomoci natočila Česká televize dokument
20.12.2014 • Vánoce s Karolínou, domácí kuchařkou
18.12.2014 • Dobré ráno živě z Buchlova

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist