Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 26.04.2024 - 23:23:20   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

Exkluzivní premiéra Better Call Saul už příští čtvrtek na AMC

  Autor: AMC Networks International CE , e-mail: info@ce.amcnetworks.com Přidané: 17.02.2015


AMC ve Střední a Východní Evropě oznamuje exkluzivní televizní premiéru svého nového seriálu “Better Call Saul” a to ve stejný měsíc, kdy měl seriál premiéru v USA. První díl seriálu odvysílá AMC českému a slovenskému divákovi exkluzivně již 26. února ve 22:00, zbylých devět dílů mohou televizní diváci očekávat každý čtvrtek ve stejný čas. Seriál bude možno sledovat s českým dabingem.


Tvůrci Vince Gilligan a Peter Gould,
výkonný producent Gran Via’s Mark Johnson a Melissa Bernstein
produkce Sony Pictures Television


„Už od okamžiku spuštění stanice AMC ve Střední a Východní Evropě jsme měli za cíl vysílat nové programy ihned po jejich uvedení v USA. Uvedení seriálu „Better Call Saul“ na AMC se aktuálně stalo největší seriálovou premiérou v historii americké kabelové televize a proto mě velmi těší, že můžeme tento seriál exklusivně přinést divákům v České republice a na Slovensku, ve stejný měsíc, jako byla jeho premiéra v USA“, řekl Levente B. Málnay, výkonný ředitel AMC Networks International – Central Europe.

Better Call Saul je dalším prvotřídním seriálem, který AMC v exkluzivní premiéře přináší divákům v České republice a na Slovensku.

Seriál „Better Call Saul“ od tvůrce “Perníkového táty” Vince Gilligana a autora “Perníkového táty” Petera Goulda, se zaměřuje na vývoj populární postavy právníka Saula Goodmana z "Perníkového táty", kterého ztvárnil Bob Odenkirk, a to ještě než se stal právníkem Waltera Whitea, hlavní postavy z „Perníkového táty“. Výkonným producentem seriálu je Gilligan, Gould, Mark Johnson (“Perníkový táta,” Diner, Rain Man) a Melissa Bernstein (“Perníkový táta,” “Rectify,” “PC Rebelové – Halt and Catch Fire”) s výkonnými spoluproducenty Thomasem Schnauzem a Stewartem A. Lyonsem, kteří u Sony Pictures Television spolupracovali na "Perníkovém tátovi".

K Odenkirkovi se připojili seriálové stálice Jonathan Banks (“Perníkový táta,” Wiseguy) jako Mike Erhmantraut, Michael McKean (This is Spinal Tap) jako Chuck McGill, Rhea Seehorn (“Franklin a Bash,” “Profesionální lháři”) jako Kim Wexler, Patrick Fabian (“Velká láska,” “Chirurgové”) jako Howard Hamlin a Michael Mando (“Orphan Black,” “Zločin”) jako Nacho Varga – postavy, které se nebojí postavit jak na stranu zákona, tak proti němu.

"Saul" je předehra k prvotřídnímu seriálu "Perníkový táta”, který proměnil v loňském roce neuvěřitelných pět cen Emmy z šesti. Seriál „Better Call Saul“ sleduje přeměnu Jimmyho v člověka, který se z "právníka trestního práva" stává "zločincem".

Odehrává se v období šesti let před tím, než hlavní hrdina seriálu Saul Goodman potká Waltera Whitea, známého „Perníkového tátu“. Když se s hlavním hrdinou setkáváme poprvé, je známý jako Jimmy McGill, nepříliš významný právník probíjející se už tak mizerným životem, hledající svůj osud a místo ve společnosti. Kromě Jimmyho se setkáme také s „prostředníkem“ Mikem Erhmantrautem, oblíbenou postavou představenou poprvé v „Perníkovém tátovi“. Mike si vybírá svého zaměstnavatele podle toho, jak se mu to hodí a kdo lépe platí, proto se často dostává do křížku i s Jimmym.

*Better Call Saul – největší seriálová premiéra v historii kabelové televize – sledovalo 4,4 milionů diváků ve věkové skupině 18-49 a 4 miliony diváků ve věkové skupině 20-54. Zdroj: Nielsen Media Research fast nationals (hodnocení z USA)


O společnosti AMC Networks:

Společnost AMC Networks Inc. (NASDAQ: AMCX) se již více než 30 let věnuje produkci kvalitních filmů a pořadů, vlastní a provozuje několik populárních a oceňovaných značek v oblasti placené kabelové televize. AMC, IFC, SundanceTV, WE tv, a IFC Films produkují pořady, které jsou výrazné, zajímavé, kulturně relevantní a oslovující diváky napříč různými společenskými skupinami. Společnost také provozuje globální divizi, AMC Networks International. Více informací najdete na www.amcnetworks.com.


O AMC Networks International – Central Europe

AMC Networks International – Central Europe je součástí AMC Networks International, jednou z předních mezinárodních společnostní na poli televizního vysílání a distribuce tematických televizních stanic soustřeďujících se na Střední a Východní Evropu. Současné portfolio AMCNI – Central Europe čítá 12 televizních stanic ve čtyřech žánrech: sport: Sport1, Sport2, SportM, dětské: Minimax, Megamax, zábavně-vzdělávací: Spektrum, TV Paprika, Spektrum Home a filmové: AMC, Sundance Channel, Film Mánia, Film Café a Film+. Obsah tematických stanic je vytvářen pro místní diváky, jazykové verze a trhy. Je dostupný v celé řadě platforem včetně HD, služeb na vyžádání a verze pro mobilní telefony.

AMC Networks International (AMCNI) je globální divizí AMC Networks a dodavatelem uznávaných zábavních pořadů pro předplatitele ve více než 140 zemích a územích v Africe, Asii, Evropě a Latinské Americe. AMCNI zahrnuje jak globální značky Sundance Channel a MGM Channel, tak populární kanály s lokálním významem a různorodým žánrovým zaměřením. Více informací najdete na www.amcnetworks.com/amcni.


Ondřej Vácha, PR Manager, AMC Networks International – Central Europe


Zkrácená adresa na tuto stránku: http://goo.gl/1GClLn Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
18.03.2015 • Velké kontinentální cesty po železnici pokračují od 19. března třetí řadou
17.02.2015 • Rekordní sledovanost Eurosportu během FIS MS v alpském lyžování 2015
16.02.2015 • Co nás čeká v úterním a středečním zápase LM UEFA?
16.02.2015 • Fantasticky nabitý 8. týden na Prima ZOOM
16.02.2015 • VRAŽEDNÁ PRÁVA - vražedně dobrý seriál se po zimní přestávce vrací na AXN
14.02.2015 • Nat Geo Wild vás zve na Týden s velkými kočkami

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist