Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 26.04.2024 - 12:39:18   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

Co nás čeká v úterním a středečním zápase LM UEFA?

  Autor: TV Prima , e-mail: info@iprima.cz Přidané: 16.02.2015


Již v úterý a i ve středu ovládne Primu COOL LM UEFA. Na co se můžeme těšit? Na asi největší tahák úvodního hracího dne osmifinále Ligy mistrů UEFA: PARIS ST. GERMAIN – CHELSEA FC. A pro českého fanouška určitě atraktivní zápas FC BASILEJ – FC PORTO!


PARIS ST. GERMAIN – CHELSEA FC

Asi největší tahák úvodního hracího dne osmifinále Ligy mistrů UEFA se hraje v Parku Princů – PSG – Chelsea. Před rokem hráli spolu čtvrtfinále a stejně jako letos začínala Paříž doma. Tehdy vyhrála 3:1 a dostala Chelsea pod tlak. Nakonec Blues odvetu zvládli a postoupili.

Jenže Paříž doma hrála skvěle a Chelsea skoro k ničemu nepustila. Letos ale St. Germain nemají takovou fazónu a ani nevedou francouzskou ligu. Na druhou stranu se před nedávnem trefil po šestitýdenním půstu Ibrahimovič. Jestli se zase střelecky rozjede, bude to mít Chelsea v Paříži hodně těžké. Paříž se v lize pere s Lyonem a Marseille, ale Chelsea se teď podařilo v čele Premier League lehce odskočit Manchesteru City. Může proto hrát v klidu. Navíc Mourinho si je vědom síly Ibrahimoviče a Cavaniho a určitě se bude snažit hlavně nedostat gól. Hodně bude záležet, v jakém rozpoložení budou Ibrahimovič s Cavanim a na druhé straně Diego Costa s Hazardem. Pro Chelsea je ale určitě dobré, že je fit Fabregas. Velká tíha bude ležet na Hazardovi. Uvažovalo se, že by přestoupil do Paříže, a proto na něho bude upřena velká pozornost. Každopádně Paříž není tou Paříží jako loni, a proto bude první zápas určitě hodně vyrovnaný.

Neměli bychom ale zapomínat, že Chelsea se na francouzské půdě moc nedaří. Dokázala tam vyhrát jen jednou, před deseti lety právě v Paříži 3:0 a je zajímavé, že góly tehdy dávali Drogba a Terry, kteří jsou v týmu i teď.

Nejsledovanější utkání prvních dvou dnů osmifinále Paris St. Germain – Chelsea FC vysílá Prima COOL živě v úterý 17. února ve 20.15. Moderátor Radek Šilhan přivítá ve studiu trenéra Františka Straku a bývalého reprezentanta a hráče mj. Ajaxu Amsterdam, Juventusu Turín nebo Fulhamu Zdeňka Grygeru.


FC BASILEJ – FC PORTO

Dva Češi v akci. Brankář Tomáš Vaclík a obránce Marek Suchý v prvním osmifinále Ligy mistrů UEFA. Pro českého fanouška určitě atraktivní zápas. Basilej je doma silná, porazila ve skupině v St. Jakob Parku Razgrad i Liverpool, který navíc poslala ven z Ligy mistrů. Proti portugalským týmům se ale týmu z města farmacie moc nedaří. Z deseti zápasů vyhrála Basilej jen dva a jen ve třech dala aspoň jeden gól. Ale zrovna při posledním utkání s portugalským soupeřem na podzim 2012 porazila Sporting Lisabon 3:0.

Jenže ve Švýcarsku žije hodně početná komunita Portugalců, mělo by jich tam být až kolem čtvrt miliónu. Takže Porto nebude hrát zase až tak úplně “venku”. Určitě bude mít v zádech spoustu fanoušků. A se švýcarským týmem prohrálo Porto jen jednou. A to už je více než 30 let. Negativní statistiku má s Portem i trenér Basileje Paulo Sousa. Je Portugalec a jako hráč s Portem 6x prohrál. Zápas by měl být hodně vyrovnaný. Basilej disponuje silným týmem a Porto má zase kanonýra Jacksona Martineze.

Duel FC Basilej – FC Porto vysílá ve středu 18. února ve 20.15 živě Prima COOL. Ve studio se moderátor Libor Bouček potká s trenérem Františkem Strakou a bývalým reprezentantem a hráčem mj. Newcastlu United, Brescii nebo portugalského Beira Mar Pavlem Srníčkem.

Všechny zápasy mají výkop ve 20.45. Vysílání na Prima COOL začíná ve 20.15 hod.


Nikol Klevcovová, Externí dodavatel PR oddělení pro FTV Prima


Zkrácená adresa na tuto stránku: http://goo.gl/De8mrZ Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
16.02.2015 • Fantasticky nabitý 8. týden na Prima ZOOM
16.02.2015 • VRAŽEDNÁ PRÁVA - vražedně dobrý seriál se po zimní přestávce vrací na AXN
14.02.2015 • Nat Geo Wild vás zve na Týden s velkými kočkami
13.02.2015 • Jolanta P. I. Čajkovského a Bartókův Modrovousův hrad v sobotním satelitním přímém přenosu z Metropolitní opery
12.02.2015 • Neslavte Valentýna, dívejte se na AXN
11.02.2015 • Detektivové havárií letadel 2. světové války vyšetřují záhadná letecká neštěstí

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist