Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Sobota • 27.04.2024 - 03:23:22   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

Dubnové premiéry na HBO Comedy a HBO Go

  Autor: Redakce satCentrum/HBO Europe , e-mail: info@hbo.cz Přidané: 31.03.2015


Placený filmový kanál HBO Comedy uvede v dubnu koncert zpěvačky, herečky a performerky BETTE MIDLER: THE SHOWGIRL MUST GO ON a pokračování talk-show JOHN OLIVER: CO TÝDEN DAL A VZAL II., na HBO Go uvidíme retro-seriál Stevena Soderbergha KNICK: DOKTOŘI BEZ HRANIC, filmy ŠPINAVÝ TRIK, ONA a remake akční sci-fi ROBOCOP....



HBO Comedy

BETTE MIDLER: THE SHOWGIRL MUST GO ON

Záznam koncertu zpěvačky, herečky a performerky Bette Midler, který proběhl v roce 2010 v prostorách lasvegaského Caesars Palace. Energickou hvězdu, jež během oslnivé show uplatnila svůj typický pikantní humor, doprovázela skupina The Show Girl Orchestra. Nadupaný program zpestřily svůdné vokalistky a tanečnice.

2010 | 67 minut | 12 | záznam koncertu
Režie: Bette Midler

Čtvrtek 2. dubna 2015, 20:00 hod.


JOHN OLIVER: CO TÝDEN DAL A VZAL II. (Last Week Tonight With John Oliver II.)

Další vydání satirických talk-show, v nichž John Oliver sarkasticky komentuje sociální, politické i společenské problémy současné Ameriky. Jeden z nejosobitějších protagonistů americké televizní scény působil v pořadu The Daily Show s Jonem Stewartem. Získal si popularitu u diváků, chválu kritiků i uznání od samotného Jona Stewarta.

2015 | 30 minut | 12 | satirická talk-show
Režie: Joe Perota

Pátek 10. dubna 2015, 20:00 hod. a dále každý pátek, vždy ve 20:00 hod.




HBO Go

KNICK: DOKTOŘI BEZ HRANIC (The Knick)

Desetidílný americký retro-seriál, který v produkci Cinemaxu natočil renomovaný Steven Soderbergh, se odehrává počátkem dvacátého století v legendární newyorské nemocnici Knickerbocker Hospital. Osvícení lékaři, přičinlivé zdravotní sestry i další členové nemocničního personálu tu posouvají hranice medicíny v době, kdy společnost sužuje vysoká úmrtnost a kdy neexistují antibiotika. Ústřední postavou je doktor John Thackery, znamenitý chirurg a průkopník nových metod, jehož odbornou prestiž však narušuje závislost na kokainu. Tento rozporuplný lékař vede tým svých kolegů, včetně nadějného chirurga Algernona Edwardse.

2014 | 52 minut | 12 | dobové drama
Režie: Steven Soderbergh
Hrají: Clive Owen, Andre Holland,
Eve Hewson, Jeremy Bobb,
Juliet Rylance


ŠPINAVÝ TRIK (American Hustle)

Podvodník Irving Rosenfeld se svou vychytralou partnerkou Sydney se živí falešnými půjčkami a padělanými obrazy. Poté, co jsou při ilegálních kšeftech přistiženi a svůdná žena dočasně skončí za mřížemi, dvojice přistoupí na spolupráci s FBI. Tu reprezentuje ambiciózní agent DiMaso, který chce usvědčit z korupce vlivné prominenty. Tento hyperaktivní exot, jenž nerespektuje své nadřízené, vymyslí troufalý plán. S pomocí pochybných přátel zorganizuje zátah na oblíbeného starostu New Jersey, v němž hrají roli nepravý arabský šejk i skuteční mafiáni... Satirické drama o rubu sháňky po moci a bohatství bylo nominováno na deset Oscarů.

2013 | 132 minut | 12 | satira
Režie: David O. Russell
Hrají: Christian Bale, Amy Adams,
Bradley Cooper, Jennifer


ONA (Her)

Osamělý Theodore, jenž se živí ve futurologické firmě psaním důvěrných dopisů, se po rozchodu s manželkou octne v psychické krizi. Jeho nanicovatý život se změní v momentě, kdy si do mobilu nainstaluje nový operační systém s umělou inteligencí, který mluví ženským hlasem. Muž zjistí, že hovoří s inteligentní a vzácně intuitivní Samanthou, jejíž uměle vytvořená osobnost i naprogramované pocity se neustále vyvíjejí. Podivný virtuální vztah přeroste v přátelství a pak i v oboustrannou lásku… Drama s filozofickým podtextem poukazující na deformaci novodobých citů bylo oceněno Oscarem za scénář.

2013 | 121 minut | 12 | romantické sci-fi
Režie: Spike Jonze
Hrají: Joaquin Phoenix, Amy Adams,
Rooney Mara, Olivia Wilde,
Sam Jaeger, Katherine Boecher


ROBOCOP

Remake stejnojmenné akční sci-fi, kterou v roce 1987 natočil Paul Verhoeven a kterou následovala dvě úspěšná pokračování. Hrdinou napínavého příběhu situovaného do roku 2028 je detroitský detektiv Alex Murphy, který málem skončí jako oběť vraha a přijde o nohy, velkou část trupu a o ruku. Po zákroku dr. Nortona získá umělé tělo, dokonalý mozek i výjimečné fyzické schopnosti. Vrátí se do služby jako nadlidsky disponovaný kyborg, kterému však zůstalo svědomí i drásavé vzpomínky. Během vyšetřování útoku na sebe sama odhalí korupci v policejních řadách a pustí se po stopách zdánlivě nepolapitelného drogového bosse.

2014 | 113 minut | 15 | akční sci-fi
Režie: José Padilha
Hrají: Joel Kinnaman, Gary Oldman, Michael Keaton, Abbie Cornishová, Jackie Earle Haley



Placený filmový kanál HBO Comedy vysílá v kabelových sítích v ČR a SR a také v satelitních platformách Skylink, freeSAT, T-Home a Magio TV na satelitech Astra 3B na orbitální pozici 23,5 st. východně, Thor na pozici 0,8 st. západně a Amos 3 na pozici 4,0 st. západně.

Služba HBO Go je dostupná prostřednictvím internetového, wifi nebo mobilního připojení. Umožňuje přístup k bohaté nabídce filmů, seriálů a dokumentů včetně pořadů z originální produkce HBO. Většina z tisícovky dostupných pořadů je každý týden aktualizována, nejoblíbenější pořady jsou součástí stálé nabídky. Více na internetových stránkách www.hbogo.cz.

Oficiální stránka HBO: www.hbo.cz.

Úplné měsíční programové přehledy - Guide, Synopse a Premiéry všech dabovaných kanálů - HBO (a HBO HD), HBO2 i HBO Comedy si můžete stáhnout na webu satCentrum v sekci TV program.


S využitím programových tipů Pavly Brožkové, PR & Marketing Coordinator - HBO Europe, připravila redakce satCentrum, 31. 3. 2015, foto archiv HBO Europe, po kliknutí na obrázek se zvětší.


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
11.04.2015 • Hra o trůny® bude uvedena 12. 4. 2015 současně ve více než 170 zemích
30.03.2015 • Dubnové filmové lahůdky na Cinemaxu
29.03.2015 • Dubnové premiéry na Viasat Explore, History a Nature
29.03.2015 • To nejzajímavější nabízí Prima ZOOM ve 14. týdnu
28.03.2015 • TV tipy Universal Channel ve 14. týdnu
27.03.2015 • Objevujte v dubnu přírodu na Nat Geo Wild

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist