Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 26.04.2024 - 22:59:36   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

Liga mistrů a její vrchol Final Four exkluzivně již tento víkend na Sport1 a Sport2

  Autor: AMC Networks International CE , e-mail: info@ce.amcnetworks.com Přidané: 27.05.2015


Liga mistrů EHF je bezesporu nejvýznamnější světovou klubovou soutěží v házené a její vrchol nese název Final Four. Tuto prestižní sportovní událost můžou diváci vidět již tento víkend, který bude označován za pravý svátek házené! Na stanicích Sport1 HD a Sport2 HD jste měli možnost sledovat cirka šedesátku atraktivních přenosů od startu sezóny a nyní nastává čas pro klíčové boje, z nichž vzejde nejlepší tým planety pro rok 2015.


Ve dvou semifinále se exkluzivně utkají čtyři uchazeči o vysněnou finálovou účast. Budou to Španělé – FC Barcelona, Poláci v podání Vive Targi Kielce, dále bundesligový mistr THW Khiel s Filipem Jíchou v sestavě proti nejlepšímu týmu Maďarska Veszprému.

Tím rozhodně nekončíme. Slovenské házenkářky čeká klíčový dvojzápas proti Španělsku v kvalifikaci na MS 2015 v Dánsku a mužská slovenská reprezentace se v rámci kvalifikace na Euro 2016 nejprve utká se Slovinskem a následně pak se Švédy. Nejvýraznější zajímavostí je debut nového reprezentačního trenéra Slováků, Martina Liptáka, který dovedl na Euro dvakrát reprezentaci Česka. O tom, jak se mu bude dařit na Slovensku, se můžete přesvědčit exkluzivně na stanici Sport1.


TO NEJ z házené na Sport1 a Sport2:

30. a 31.5. Liga mistrů EHF / Final Four
7.6. MS žen, Španělsko vs Slovensko
10.6. Kvalifikace muži, Slovensko vs Slovinsko
14.6. MS žen, Slovensko vs Španělsko
14.6. Kvalifikace muži, Švédsko vs Slovensko, Makedonie vs Česká republika


Liga mistrů EHF je bezesporu nejvýznamnější světovou klubovou soutěží v házené. Každoročně se střetávají ty nejlepší týmy v prestižním maratonu zápasů o cennou trofej. Jeho vrchol nese název Final Four.

Soutěž byla založena v roce 1955 a v roce 1993 získala současný formát, ve kterém bojuje celkem 33 klubů z celé Evropy. Na stanicích Sport1 HD a Sport2 HD jste měli možnost sldovat cirka šedesátku atraktivních přenosů od startu sezóny a nyní nastává čas pro klíčové boje, z nichž vzejde nejlepší tým planety pro rok 2015. Ve dvou semifinále se utkají čtyři uchazeči o vysněnou finálovou účast. Jedním z nich je Barcelona, která postoupila precizním způsobem přes PPD Záhřeb.

Barcelona přitom na Balkáně nikterak nedominovala, zvítězila 25:23 a odveta mohla být tedy až nečekaně dramatická. Ale nebyla. Svěřenci Xaviho Pascuala dali Chorvatům házenkářskou lekci a postup vybojovali po naprosto suverénním výkonu výhrou 43:21. Zaskvěli se především střelci Łazarow (9 gólů), Karabatić (7 gólů) a Víctor Tomás (6 gólů). Katalánci potvrdili svou dominanci v soutěži, v níž jsou z historického hlediska nejúspěšnějším týmem. Triumfovali již osmkrát. O postup do finále se utkají s jedenáctinásobným polským mistrem Vive Targi Kielce, který dokázal vyřadit makedonského vicemistra Vardar v celkovém součtu těsně 55:51.

Ve druhém semifinále se nám představí bundesligový mistr THW Khiel s Filipem Jíchou v sestavě proti nejlepšímu týmu Maďarska, Veszprému.

Liga mistrů se v rámci své historie hodně výrazně dotkla i českého regionu. Pražská Dukla je s pěti finálovými účastmi a třemi výhrami čtvrtým nejúspěšnějším klubem EHF Champions League vůbec. Zápasy Final Four 2015 se uskuteční 30. a 31. května a stanice Sport1 HD a Sport2 HD vám je nabídnou v přímých přenosech.

Diváci ze Slovenska si přijdou na své především v měsíci červnu, kdy se na obrazovkách Sport1 HD a Sport2 HD objeví několik velmi významných událostí. 7. a 14. června čeká házenkářky Slovenska klíčový dvojzápas se Španělskem v kvalifikaci na MS 2015 v Dánsku. Osmadvacetičlenná skupina reprezentantek se momentálně pod vedením trenéra Dušana Poloze připravuje na klíčové barážové boje v Tatrách, a i přestože nejsou považovány za favorita, o svou účast na šampionátu se hodlají poprat.

Mužská reprezentace vstoupí do akce 10.6. V rámci kvalifikace na Euro 2016 se nejprve utká se Slovinskem, následně pak 14.6. se Švédy. Nejvýraznější zajímavostí je debut nového reprezentačního trenéra Slováků, Martina Liptáka, který dovedl na Euro dvakrát reprezentaci Česka. O tom, jak se mu bude dařit na Slovensku, se můžete přesvědčit na stanici Sport1 HD.


Ondřej Vácha, PR Manager, 27. 5. 2015



  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
28.05.2015 • Červnové programové tipy HBO a HBO HD
27.05.2015 • CS film TV uvádí Den s Vladimírem Menšíkem
27.05.2015 • Červnové filmové lahůdky na Cinemaxu
26.05.2015 • Objevujte v červnu přírodu na Nat Geo Wild
25.05.2015 • Červnové seriálové novinky na AXN, AXN Black a AXN White
25.05.2015 • Zajímavé cestování přesně pro vás

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist