Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 26.04.2024 - 19:38:52   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

Srpnové premiéry na HBO Comedy a HBO Go

  Autor: Redakce satCentrum/HBO Europe , e-mail: info@hbo.cz Přidané: 28.07.2015


Placený filmový kanál HBO Comedy uvede v srpnu např. komediální show JOHN LEGUIZAMO: KLAUN Z GHETTA a šestou řadu seriálu PRŮMĚRŇÁKOVI, na HBO Go uvidíme m.j. krimi seriály z produkce HBO TEMNÝ PŘÍPAD II. a STÍNY, katastrofický thriller NA HRANĚ ZÍTŘKA a českou love-story POHÁDKÁŘ...



HBO Comedy

JOHN LEGUIZAMO: KLAUN Z GHETTA (John Leguizamo‘s Ghetto Klown)

John Leguizamo se vrací se svým pátým komediálním vystoupením, jež vychází z jeho broadwayské one-man show ověnčené cenou Drama Desk Award. Diváky zve na vzrušující i vtipnou podívanou okořeněnou perličkami z jeho života. Slavný komik odhaluje klíčové kapitoly vlastní minulosti. Vzpomíná na dospívání v Queensu, na začátky své herecké kariéry na avantgardní divadelní scéně i na řadu filmů, ve nichž účinkoval po boku populárních hollywoodských hvězd.

2014 | 92 minut | 12 | komediální show
Režie: Fisher Stevens
Hrají: John Leguizamo

Neděle 2. srpna 2015, 20:25 hod.


PRŮMĚRŇÁKOVI VI. (The Middle VI.)

Pokračování šesté řady populárního seriálu o groteskních zmatcích v jedné průměrné, leč atypické rodině, jež žije v městečku Orson v Indianě. Matkou klanu Heckových je Frankie (Patricia Heaton), která přišla o svou původní práci dealerky ojetých aut a uchytila se jako zubní laborantka. Její flegmatický manžel Mike pracuje jako manažer v místním lomu. Nejstarší syn Axel se vyznačuje nadměrným apetitem, dospívající dcera Sue zkazí, na co sáhne.

2014 | 21 minut | 12 | komediální seriál
Režie: Lee Shallat Chemel, Blake T. Evans, Elliot Hegarty, Clare Kilner
Hrají: Patricia Heaton, Neil Flynn, Charlie McDermott, Eden Sher, Atticus Shaffer

Úterý 4. července 2015, 20:00 hod., každé úterý, středa a čtvrtek, vždy ve 20:00 hod.



HBO Go

TEMNÝ PŘÍPAD II. (True Detective II.)

Osmidílné kriminální mystérium – realizované v produkci HBO – se odehrává v polosvětě korupce a selhání tradičních hodnot. Spletitý děj – situovaný do fiktivního městečka Vinci poblíž Los Angeles – se točí kolem stavebních projektů z federálního rozpočtu, které chce zneužít místní mafie. Mezitím zmizí jeden z místních potentátů a do vyšetřování jeho vraždy se zapojí trojice strážců zákona. Prvním je detektiv Ray Velcoro, jenž si rád vyřizuje účty na vlastní pěst. Dalším je člen dálniční patroly, válečný veterán Paul, který objeví mrtvolu pohřešovaného manažera. Třetí důležitou figurou vyprávění je nekompromisní kriminalistka Ani, jež má problémy se svým otcem a sestrou.

2015 | 60 minut | 15 | kriminální seriál
Režie: Justin Lin, Janus Metz Pedersen
Hrají: Colin Farrell, Vince Vaughn, Rachel McAdams, Taylor Kitsch, Kelly Reilly


STÍNY (Umbre)

Kriminální seriál – natočený v rumunské HBO – se točí kolem zdánlivě obyčejného bukurešťského taxikáře, který vede dvojí život. Ženatý a naoko seriózní otec dvou dětí Relu Oncescu si vedle svého zaměstnání přivydělává jako vymahač pro místního mafiánského bosse. Pak ale nešťastnou náhodou zabije člověka a do pochybných vztahů s podsvětím zabředá stále hlouběji.

2015 | 45 minut | 18 | kriminální seriál
Režie: Igor Cobileanski
Hrají: Șerban Pavlu, Maria Obretin, Andreea Vasile, Ștefan Velniciuc, Sergiu Costache


POHÁDKÁŘ

Absurdní love-story, jejíž scénář napsal Marek Epstein na motivy stejnojmenné knihy Barbary Nesvadbové, rozehrává pátrání po identitě mrtvého muže nalezeného v řece. Během vyšetřování – vedeného kapitánem Rottem – vyjde najevo, že dotyčný vedl dvojí život. Žil s advokátkou Danou a pod jiným jménem také s překladatelkou Karlou. Byl zapleten do iluzí, lží i finančních trablů, partnerky však okouzloval svým charismatem... Příběh o spletitosti intimních vztahů se prolíná s existenciální sondou o lidské identitě. Soukromí dezorientovaného policisty a hledaného podvodníka začnou podivuhodně splývat.

2014 | 87 minut | 15 | drama
Režie: Vladimír Michálek
Hrají: Aňa Geislerová, Eva Herzigová, Jiří Macháček, Matěj Hádek, Anna Linhartová


NA HRANĚ ZÍTŘKA (Edge of Tomorrow)

V americkém katastrofickém thrilleru je major William Cage vyslán do boje proti mimozemským vetřelcům, kteří zaútočí na Zemi a postupují Evropou. Nezkušený muž v nerovném konfliktu brzy zahyne, kontakt s nepřáteli jej ale uvrhne do iracionální časové smyčky. Cage opakovaně prožívá tentýž den a stejné situace. Pod vedením seržantky Rity se však zdokonaluje v bojových dovednostech a pro vetřelce je čím dál nebezpečnější... Tvůrci akční podívané – těžící ze spektakulárních válečných scén – využili motivu relativity času, použitého například ve známé Ramisově komedii Na Hromnice o den více.

2014 | 109 minut | 12 | sci-fi thriller
Režie: Doug Liman
Hrají: Tom Cruise, Emily Blunt, Brendan Gleeson, Bill Paxton, Noah Taylor



Placený filmový kanál HBO Comedy vysílá v kabelových sítích v ČR a SR a také v satelitních platformách Skylink, freeSAT, T-Home a Magio TV na satelitech Astra 3B na orbitální pozici 23,5 st. východně, Thor na pozici 0,8 st. západně a Amos 3 na pozici 4,0 st. západně.

Služba HBO Go je dostupná prostřednictvím internetového, wifi nebo mobilního připojení. Umožňuje přístup k bohaté nabídce filmů, seriálů a dokumentů včetně pořadů z originální produkce HBO. Většina z tisícovky dostupných pořadů je každý týden aktualizována, nejoblíbenější pořady jsou součástí stálé nabídky. Více na internetových stránkách www.hbogo.cz.

Oficiální stránka HBO: www.hbo.cz.

Úplné měsíční programové přehledy - Guide, Synopse a Premiéry všech dabovaných kanálů - HBO (a HBO HD), HBO2 i HBO Comedy si můžete stáhnout na webu satCentrum v sekci TV program.


S využitím programových tipů Pavly Brožkové, PR & Marketing Coordinator - HBO Europe, připravila redakce satCentrum, 28. 7. 2015, foto archiv HBO Europe, po kliknutí na obrázek se zvětší.



  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
30.07.2015 • Nalaďte si v srpnu na National Geographic Channel
29.07.2015 • Extrémní rybaření na Animal Planet? Jedině s Jakubem Vágnerem!
28.07.2015 • Objevujte v srpnu přírodu na Nat Geo Wild
27.07.2015 • Srpnové laskominy na AXN - aneb krásky, mrtvolky a labužníci
27.07.2015 • Srpnové premiéry na Viasat Explore, History a Nature
26.07.2015 • Žádná okurka na Prima ZOOM, ale jedna premiéra za druhou

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist