Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 26.04.2024 - 12:40:35   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

Květen na Universal Channel

  Autor: UniversalChannelCZ&SK/satCentrum , e-mail: info@tvconsulting.cz Přidané: 26.04.2016


Oblíbená satelitní a kabelová stanice Universal Channel pokračuje v měsíci květnu ve vysílání nových dílů seriálu z právnického prostředí Dobrá manželka, každou středu ve 21:20 hod. Také se můžete těšit na rodinnou komedii Beethoven 4, v neděli 15. května v 11:00 hod nebo mysteriózní akční film o boji mezi upíry a vlkodlaky Underworld, v sobotu 21. května ve 23:00 hod. S Universal Channel si zkrátka vyberete...



DOBRÁ MANŽELKA 7. ŘADA - PREMIÉRA V ČR A SR

Nové díly oblíbeného dramatického seriálu z právnického prostředí. Alicia, nyní, bez své politické kariéry, která skončila dříve než začala a bez své vlastní firmy, začíná sama praktikovat právo, pouze za pomoci Jasona Crouse, klidného, zkušeného vyšetřovatele, kterého si sama najme. Alicia musí najít způsob, jak se dostat zpět na scénu, zatímco se Peter stává guvernérem státu Illinois a zvažuje kandidaturu na Prezidenta, což může Alicii dostat zpět dopopředí.

Každou středu ve 21:20 hod.



BEETHOVEN 4

Beethoven u Newtonových trpí nedostatkem přízně. V parku dojde k záměně s perfektně vytrénovaným psem. Newtonovi nemohou uvěřit, že by jejich pes byl tak poslušný, avšak skutečný Beethoven způsobí úplnou spoušť v bohaté a snobské rodině Sedwickových. Beethoven vás rozesměje a dokáže, že starého psa novým kouskům naučit lze.

Neděle 15. května v 11:00 hod.



UNDERWORLD - BOJ V PODSVĚTÍ

Po staletí obývají Zemi dvě rasy, které nepatří do lidského rodu. Aristokratičtí vampýři čili upíři a jejich zavilí nepřátelé, brutální lykani, vlkodlaci. Vampýrská bojovnice Selene (Kate Beckinsale) odhalí, že vlkodlaci chystají velkou akci. Tentokrát si brousí zuby na mladého doktora – člověka.

Sobota 21. května ve 23:00 hod.



Další novinky, soutěže a aktivity naleznete na stránkách www.universalchanneltv.cz či FB stránkách.


O Universal Networks International:

Universal Networks International, globální televizní divize společnosti NBC Universal, je jednou z předních světových společností v oblasti televizní zábavy, poskytování a nabídce kvalitního televizního obsahu a oblíbených televizních kanálů vysílaných ve 176 zemích celého světa od Evropy, přes Střední východ, Afriku, Latinskou Ameriku, až po Asii. Portfolio společnosti tvoří televizní kanály Universal Channel, Syfy, 13th Street Universal, Studio Universal, E! Entertainment Television, The Style Network, DIVA Universal, Telemundo a Golf Channel. Tyto unikátní televizní stanice nabízejí širokou škálu zábavných programů zaměřených na diváky po celém světě. Universal Networks International také spravuje filmový kanál Movies 24 a plánuje zařazení kanálu KidsCo. NBCUniversal News Group, jedna z nejvlivnějších a respektovaných sítí on-air a digitálního zpravodajství na světě, spravuje mezinárodní zpravodajské kanály CNBC a NBC New. Universal Networks International je součástí společnosti NBCUniversal, jedné z předních světových mediálních společností v oblasti vývoje, výroby, produkce a marketingu zábavných programů, zpravodajství a informačních služeb v rámci celého světa. NBCUniversal vlastní a provozuje portfolio uznávaných zpravodajských a televizních společností, přední filmová studia a světově známé zábavné parky. NBC Universal je vlastněna společností Comcast Corporation.


Připraveno dne 26. 4. 2016 podle podkladů Martiny Zvířecí, Manažerky distribuce TV Consulting, zastoupení Universal Channel a E! Entertainment Television v ČR a SK, foto: Universal Channel, po kliknutí se zvětší!





  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
27.04.2016 • Objevujte v květnu přírodu na Nat Geo Wild
27.04.2016 • Květnové programové tipy E! Entertainment
25.04.2016 • Nalaďte si v květnu na National Geographic Channel
25.04.2016 • Několik dní po premiéře očekávané druhé řady “Fear the Walking Dead”, AMC Global oznámila uvedení řady třetí a to v roce 2017
24.04.2016 • Svět na dlani s Prima ZOOM v 17. týdnu
23.04.2016 • Na HBO startuje seriál HRA O TRŮNY: POD ČAROU pro fanoušky šesté řady výpravné fantasy

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist