Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pondělí • 06.05.2024 - 20:38:48   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Program | Články
 

Superchlapi pokračují v tréninku a emocích

  Autor: TV Prima , e-mail: info@iprima.cz Přidané: 07.05.2016


Superchlapi absolvují druhý kemp a brzy zjistí, že je ještě náročnější než ten první. Hlavní trenér Honza Vaněk si přivolal posily. Nejdříve se osmička chlapů seznámí s kondičním trenérem Jardou Černým. Jeho úkolem je dbát na jejich fyzickou kondici, a hlavně na její zlepšení. Na úvod pro ně připraví hard core trénink v přírodě, kde nebude chybět spousta hlasitých povelů, bolesti, potu, ale třeba i starých pneumatik, které kondiční trenér používá jako cvičební pomůcku.


Superchlapi se také seznámí s fyzioterapeutkou Helenou Krumlovou, která se podívá na jejich unavené a bolavé svaly. Setkání s pohlednou křehkou ženou pro ně bude příjemným zpestřením. Druhý kemp tak bude velmi intenzivní, náročný a prověří vztahy. Utuží se dobré jádro v kolektivu, ale začnou se ukazovat i velké rozdíly ve výkonnosti.

Sledujte v neděli 8. května od 21.30 na Primě!


Bude také pokračovat kauza nezaplaceného účtu za minibar, která se rozroste do obřích rozměrů. Zatímco hlavnímu trenérovi vadilo zejména to, že Superchlapi konzumovali alkohol, sladkosti a další „dobroty“, které se neslučují se zdravým životním stylem sportovce, kolektiv Superchlapů řešil hlavně nesplacený účet a finance. První zkouška řádně prověřila vztahy a bude mít nečekané vyústění. Nevěrníka Rudu Dychu opět doprovodí manželka Lada, která se pomalu, ale jistě stává platnou členkou týmu. Její podpora je velmi intenzivní a je vidět, že se vůbec nebojí se aktivně zapojit.

Trenéři dají Superchlapům jasně najevo, že disciplína je součástí tréninku a s hříšníky nebude slitování. Komu hlavní trenér vystaví jako varování žlutou kartu? Zvláštní péči bude trenér věnovat také Jardovi Slepičkovi, který má velkou nadváhu a malé odhodlání. Kromě nadváhy je Jardovým největším problémem plavání. V bazénu dokonce začal vzdorovat, ukázalo se, že vše, co souvisí s vodou, mu začíná vadit a trénink v plavání se pro něj mění v utrpení. Dokonce požádá o kolíček na nos – jako mají akvabely.


Jaroslav Černý – kondiční trenér

Jaroslav Černý je pravou rukou hlavního trenéra Honzy Vaňka. Jeho úkolem je dbát na fyzickou kondici Superchlapů. Během tréninků vyžaduje maximální soustředění, tréninky má připraveny kreativně a precizně. Sám pohyb a sport miluje. Vzdělání získal na Fakultě tělesné kultury Univerzity Palackého v Olomouci. Během studia se hodně věnoval gymnastice a atletice. Sám se aktivně věnoval fotbalu (závodně), karate, judu (závodně), házené, skateboardingu, snowboardingu. Mimo sportů se věnuje studiu lidského těla a jeho možnostem. Zajímá se o byliny, východní techniky (jóga, meditace, masáže ad.). Dále se ještě věnuje muzice – aktivně vystupuje jako zpěvák ve skupině BU-FU.


Helena Krumlová – fyzioterapeutka

Helena Krumlová bdí nad tím, aby unavená těla, klouby, kosti a šlachy Superchlapů vydržely. Kromě toho, že ošetřuje zranění či tréninkem unavené partie, působí také preventivně. Ukazuje chlapíkům cviky, jak se správně po tréninku či před ním protáhnout, a další užitečné sportovní fígle. Jako bývalá úspěšná biatlonistka tělu dobře rozumí a přesně ví, co každý sval při tréninku i po něm potřebuje. Odborné vzdělání získala na 3. Lékařské fakultě Univerzity Karlovy a Fakultě tělesné výchovy a sportu UK.


Sledujte příběhy chlapíků, kteří se rozhodli změnit svůj život a něco si dokázat – v rekordně krátkém čase se připravit na náročný triatlonový závod. Každý z nich má jiný příběh, motivaci i zázemí. Přesto jsou jeden tým. Těšte se nejen na sportovní výkony, ale hlavně na příběhy ze života! Superchlapy čeká další porce adrenalinu, tréninkového pekla a emocí. Hlavní trenér Honza Vaněk požaduje maximální nasazení, a především disciplínu. A s hříšníky nemá slitování. Vybere si láska k pivu svou daň?

Jediný seriál, ve kterém hrají opravdoví chlapi! Pojďte do toho s námi!


Mgr. Filip Budák, Externí dodavatel PR oddělení pro FTV Prima


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
07.05.2016 • Inspirace hudbou - dokument ČT představuje současnost moravského Slovácka
06.05.2016 • Na ČT art bude dnes dělat vlny Generation What
05.05.2016 • Další programová novinka na O2 Sport! Sledujte živě nejlepší závody cestovních vozů DTM
04.05.2016 • Devadesátiny legendy – 8. května
04.05.2016 • Prima 17x ovládla dubnový večer mezi komerčními stanicemi
03.05.2016 • Show Jana Krause – 4. 5. 2016

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist