Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 26.04.2024 - 11:11:27   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

Červencové seriálové tipy HBO3

  Autor: HBO Europe/satCentrum , e-mail: info@hbo.cz Přidané: 03.07.2016


Placený seriálový kanál HBO3 uvede v červenci např. čtyřdílnou historickou minisérii KOŘENY, seriál z produkce HBO ze zákulisí zpravodajského pořadu jedné fiktivní televize NEWSROOM, americký komediální seriál CASUAL, anebo třídílnou adaptaci románu J. K. Rowlingové PRÁZDNÉ MÍSTO. Dále HBO3 odvysílá hned čtyři seriálové maratony! Během jediného večera tak mohou fanoušci zhlédnout celou řadu svého oblíbeného seriálu: HRA O TRŮNY VI., ŘÍM I., ŘÍM II. a BRATRSTVO NEOHROŽENÝCH



KOŘENY (Roots)

Čtyřdílná historická minisérie je adaptací slavné knihy Alexe Haleyho Kořeny a zároveň remakem stejnojmenného seriálu z roku 1977. Epická sága mapuje osudy jednoho černošského rodu. Začíná u mladého Afričana jménem Kunta Kinte, který je odvlečen do Ameriky a prodán do otroctví. Poté vypráví příběhy několika dalších generací a přináší svědectví o důležitých událostech amerických dějin – včetně válek, povstání otroků i dosažení jejich rovnoprávnosti. Hvězdné obsazení zahrnuje Foresta Whitakera (Oscar za drama Poslední skotský král), Laurence Fishburnea (známého z trilogie Matrix) či Annu Paquin (Oscar za film Piano a Zlatý glóbus za seriál True Blood: Pravá krev).

2016 | 93 minut | 18 | historický seriál
Režie: Bruce Beresford, Thomas Carter, Philip Noyce, Mario Van Peebles
Hrají: Malachi Kirby, Forest Whitaker, Laurence Fishburne, Jonathan Rhys Meyers, Anika Noni Rose, Anna Paquin, Rege-Jean Page

Neděle 3. července 2016 ve 20:20 hod. a každou další neděli, vždy ve 20:20 hod.



NEWSROOM (The Newsroom)

Na obrazovky se vrací brilantní, na Zlatý glóbus nominovaný seriál ze zákulisí zpravodajského pořadu jedné fiktivní televize. V hlavní roli září Jeff Daniels, který si za svůj výkon odnesl cenu Emmy. Děj se soustředí na sarkastického moderátora, jeho výkonnou producentku, šéfa zpravodajství a ostatní členy idealistického týmu, který se během věčného shonu v redakci snaží o jediné: dělat dobré zprávy. A to navzdory všem firemním a obchodním problémům i propleteným osobním vztahům. Inteligentní, svižně natočený seriál stojí na břitkých dialozích, zajímavých postavách a atraktivním prostředí. Autorem je Aaron Sorkin, který má doma Oscara za scénář k filmu Sociální síť.

2012 | 60 minut | 12 | dramatický seriál z produkce HBO
Režie: Greg Mottola, Alex Graves, Alan Poul…
Hrají: Jeff Daniels, Emily Mortimer, John Gallagher Jr., Alison Pill, Thomas Sadoski, Dev Patel, Sam Waterston

Úterý 19. července 2016 ve 21:00 hod. a každé další úterý, vždy ve 21:00 hod.



CASUAL (Casual)

Americký seriál, který šikovně kombinuje drama s komedií, líčí příhody tří členů jedné rodiny. Valerie se nedávno rozvedla a s šestnáctiletou dcerou Laurou se nastěhovala ke svému mladšímu bratrovi Alexovi. Ten se teď pokouší Valerii naučit, jak správně randit, a Valerie se pro změnu snaží zjistit, co chce od života dál. A mezitím bojují s výchovou puberťačky Laury. Zábavná podívaná byla nominovaná na Zlatý glóbus v kategorii Nejlepší seriál – komedie nebo muzikál. Některé epizody navíc natočil a produkoval Jason Reitman, režisér filmů Lítám v tom, Juno a Děkujeme, že kouříte. HBO3 odvysílá každou sobotu vždy dva díly za sebou.

2015 | 25 minut | 12 | komediální seriál
Režie: Jason Reitman, Max Winkler, Michael Weaver…
Hrají: Michaela Watkins, Tommy Dewey, Tara Lynne Barr, Nyasha Hatendi, Frances Conroy

Sobota 23. července 2016 v 11:30 hod. a každou další sobotu, vždy v 11:30 hod.



PRÁZDNÉ MÍSTO (The Casual Vacancy)

Třídílná adaptace románu J. K. Rowlingové se odehrává ve zdánlivě idylickém městečku Pagford. Pod dokonalou fasádou se však skrývá město ve válce: bohatí válčí s chudými, dospívající děti válčí s rodiči, manželky s manželi a učitelé se svými žáky. Když navíc zemře místní radní, obětavý a čestný Barry Fairbrother, zamává to s životy mnoha obyvatel. A záhy vypukne boj o uvolněné místo v obecní radě. Na povrch vyplouvají nezvládnuté vášně i nečekaná odhalení… Britská minisérie nabízí věrně vykreslenou atmosféru anglického venkova i soubor svérázných postaviček, skvěle zahraných vynikajícím herci jako je Michael Gambon (jinak také čaroděj Brumbál ze série o Harrym Potterovi).

2015 | 58 minut | 12 | drama z produkce BBC a HBO
Režie: Johnny Campbell
Hrají: Michael Gambon, Keeley Hawes, Rory Kinnear, Monica Dolan, Julia McKenzie

Čtvrtek 28. července 2016 ve 22:25 hod. a každý další čtvrtek, vždy ve 22:00 hod.



Seriálové maratóny

Na červenec připravilo HBO3 hned čtyři seriálové maratony! Během jediného večera tak mohou fanoušci zhlédnout celou řadu svého oblíbeného seriálu. Nejdřív si mohou zopakovat zatím poslední, šestou sezonu populární fantasy ságy Hra o trůny, jejíž premiérové vysílání se uzavře na konci června. V sobotu 16. července pak HBO3 uvede kompletní první sérii historického seriálu Řím. Děj se soustředí na dva římské vojáky, jejichž životy se proplétají s klíčovými událostmi dějin. Druhá sezona přijde na řadu následující týden. Červencové soboty završí Bratrstvo neohrožených z produkce Stevena Spielberga a Toma Hankse. Vysoce ceněné drama líčí hrdinské příběhy členů legendární Easy Company v době druhé světové války.


HRA O TRŮNY VI. (Game of Thrones VI.)

Pondělí 4. července ve 20:30 hod.


ŘÍM I. (Rome I.)

Sobota 16. července ve 20:00 hod.


ŘÍM II. (Rome II.)

Sobota 23. července ve 20:00 hod.


BRATRSTVO NEOHROŽENÝCH (Band of Brothers)

Sobota 30. července ve 20:00 hod.



Placený seriálový kanál HBO3 vysílá od 21. března 2016 místo HBO Comedy v kabelových sítích v ČR a SR a také v satelitních platformách Skylink, Flix TV, freeSAT, T-Home a Magio TV na satelitech Astra 3B na orbitální pozici 23,5 st. východně, Eutelsat 16A na orbitální pozici 16,0 st. východně, Thor na pozici 0,8 st. západně a Amos 3 na pozici 4,0 st. západně.

Oficiální stránka HBO: www.hbo.cz.

Úplné měsíční programové přehledy - Guide, Synopse a Premiéry všech dabovaných kanálů - HBO (a HBO HD), HBO2, HBO3 i Cinemax a Cinemax 2 si můžete stáhnout na webu satCentrum v sekci TV program.


S využitím programových tipů Pavly Brožkové, PR & Marketing Coordinator - HBO Europe, připravila redakce satCentrum, 3. 7. 2016, foto archiv HBO Europe, po kliknutí na obrázek se zvětší.





  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
10.07.2016 • Letní dokumentární podívaná na Prima ZOOM ve 28. týdnu
03.07.2016 • Červencové dobrodružství s Prima ZOOM ve 27. týdnu
02.07.2016 • Červencové filmové lahůdky na Cinemaxu
01.07.2016 • Červencové programové tipy HBO GO
30.06.2016 • Discovery se loučí s legendou, končí Bořiči mýtů
27.06.2016 • Červencové programové tipy HBO a HBO HD

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist