Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Úterý • 19.03.2024 - 12:53:00   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Softwarové novinky | Články
 

Využijte MAXI Halloween 2016 a pořiďte si MAXI balíček k DIGI TV se slevou 3666 Kč

  Autor: DIGI TV , e-mail: info@cz.digi.tv Přidané: 31.10.2016



Tento týden při příležitosti Halloweenu a Dušiček DIGI CZ nabízí svůj vlajkový programový balíček MAXI s nekřesťanskou slevou 3666 Kč. Slevová akce MAXI Halloween 2016 je k dispozici pro zájemce jak u satelitní Nové DIGI TV, tak internetové televize DIGI2GO.


Slevová akce MAXI Halloween 2016 probíhá od pondělí 31. října od 7:00 hodin až do neděle 6. listopadu 20:00 hodin. DIGI CZ netrpí strachem z trojčíslí 666 zvaným hexakosioihexekontahexaphobie, proto nabízí zákazníkům možnost ušetřit až 3666 Kč z platné ceníkové ceny při pořízení programového balíčku MAXI u satelitní Nové DIGI TV nebo internetové DIGI2GO na dvouleté období. Podrobné informace k akci MAXI Halloween získáte na http://cz.digi.tv/halloween/.

MAXI balíček nabízí širokou nabídku kvalitních televizních kanálů, u satelitní Nové DIGI TV je to 100 kanálů, z toho 20 v HD kvalitě, u internetové DIGI2GO 87 kanálů, z toho 37 v HD. Z nabídky si vybere celá rodina, nechybějí kanály filmové, jako jsou HBO HD, HBO 2, HBO 3, HBO GO, Nova Cinema, Prima Cool, Prima MAX, AMC, AXN CZ, Film +, FilmBox, FilmBox či Premium HD. Sportovní kanály reprezentují jinde nedostupné Digisporty (DIGI Sport 1, 2, 3; všechny v HD kvalitě), dále Eurosport 1 HD, 2 HD, Nova Sport 1 HD, 2 HD, ČT Sport HD, Sport 1 HD, 2 HD a Golf Channel. Dokumenty přináší kanály jako Animal Planet HD, Discovery Channel, National Geographic HD, Spektrum HD, History Channel atd. K dispozici jsou i kanály s dětskými programy, hudební, lifestylové, zpravodajské. Sportovní fanoušci s MAXI balíčkem získají kompletní sportovní nabídku DIGI CZ včetně přenosů anglické Premier League, španělské La Ligy či druhé anglické ligy Sky Bet Championship a nejvyšších turnajů okruhu ATP.

MAXI Halloween 2016 s ďábelskou slevou 3666 Kč je výbornou příležitostí, jak získat skvělou zábavu a podívanou v podobě satelitní Nové DIGI TV nebo internetové DIGI2GO. Zákazníci, kteří akci využijí, získají kompletní MAXI programovou nabídku satelitní Nové DIGI TV za 599 Kč měsíčně nebo kompletní nabídku internetové DIGI2GO za 649 Kč. Akce platí pro všechny nové zákazníky, kteří si DIGI TV příští týden objednají i s MAXI balíčkem. Akce platí také pro stávající zákazníky DIGI CZ, kteří mají nyní pouze ZÁKLADNÍ balíček nebo ZÁKLADNÍ balíček rozšířený o programový balíček EXTRA. Podmínkou pro získání slevy MAXI Halloween 2016 je podepsání smlouvy na 24 měsíců. Zákazníci měsíčně ušetří nejméně 150 Kč. Ostatní ceny, včetně ceny za pronájem technického zařízení, se řídí aktuálním tarifem a akční kampaní. Akční nabídku lze získat zavoláním na zákaznickou linku 533 427 533 nebo vyplněním formuláře na http://cz.digi.tv/halloween/. Akce končí dne 6. 11. 2016 ve 20:00 hodin.


O DIGI CZ

Televizní a mobilní operátor DIGI CZ nabízí divákům v ČR služby satelitní televize pod obchodní značkou Nová DIGI TV a internetové televize DIGI2GO. V jejich programové nabídce jsou kromě řady filmových, seriálových, zábavných i dokumentárních kanálů také exkluzivní sportovní přenosy, například fotbalová anglická Premier League, španělská La Liga nebo tenisové turnaje ATP. DIGI CZ je také poskytovatelem pevného internetového připojení DIGI internet a pod značkou LAMA mobile nabízí mobilní volání a přenos dat. Společnost na českém trhu působí od roku 2006. V dubnu 2015 DIGI CZ koupila česká investiční skupina LAMA ENERGY GROUP, která rozvíjí a rozšiřuje nabídku jejích služeb. DIGI CZ je čistě českou společností a všechny daně, včetně daně z příjmu, jsou odváděny v ČR.


Mgr. Andrej Čírtek, tiskový mluvčí LAMA ENERGY GROUP
Daniel Potocký, mediální zastoupení DIGI CZ, PP Partners Prague, 31. 10. 2016


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
18.10.2016 • Eutelsat Broadband prináša na slovenský trh satelitný internet Tooway Open za atraktívnu cenu
03.10.2016 • freeSAT na jeseň prináša darčekový balíček
03.10.2016 • DIGI CZ nabídne samostatný balíček SPORT PLUS, míří na fanoušky zklamané nabídkou konkurence
29.09.2016 • freeSAT uvadza aplikaciu Stingray Music
20.09.2016 • Novinka pre futbalových fanúšikov v Magio GO
15.09.2016 • Videopůjčovna Banaxi a společnost M7 Group zahájili spolupráci

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist