Chat s freeSAT - Jiří Kraval, ředitel UPC DTH pro ČR a SR
Autor: Redakce satCentrum , e-mail: redakce@satCentrum.cz Přidané: 06.05.2015
SatCentrum pokračuje v úspěšném způsobu komunikace se čtenáři webu satCentrum - pravidelně si zve do „horkého křesla“ u počítače zajímavé osoby, které on line odpovídají na dotazy. Položených buď během níže uvedených dvou hodin, kdy je tento chat „live“ anebo které napíšete dopředu jako svou reakci pod tímto textem. Zde pak budou všechny otázky a odpovědi uloženy k pozdějšímu prohlížení a archivované.


Další, v pořadí již 24. chat proběhl ve středu 27. 5. 2015, v době 13 – 15 hod.

Už podruhé, po čtyřech letech, jste měli možnost klást dotazy řediteli UPC DTH S.à.r.l. pro Českou a Slovenskou republiku - panu Jiřímu Kravalovi.

Na vaše dotazy, které jste napsali do formuláře pod tímto článkem, odpovídal ředitel satelitní DTH platformy, která působí na našem trhu stejně dlouho, jako tu je web satCentrum, to je 15 let. Jedná se o placenou direct to home satelitní službu UPC Direct. V září 2011 došlo k rebrandingu této služby, cílem změny názvu a loga na freeSAT je snadnější odlišení produktů UPC DTH od ostatních poskytovatelů satelitní televize a zdůraznění nového a flexibilního produktového řešení.

Společnost UPC DTH S.à r.l. se sídlem v Lucembursku, evropském centru satelitních služeb, poskytuje služby satelitní televize v Maďarsku, České republice i na Slovensku a navíc řídí služby satelitní televize poskytovatele v Rumunsku. Její služba direct to home (DTH), známá pod názvem UPC Direct na maďarském trhu, freeSAT v České republice a na Slovensku a Focus Sat v Rumunsku, se může pochlubit počtem více než 783 300 zákazníků (k 30. prosinci 2014).

UPC DTH S.à r.l. nabízí svým zákazníkům širokou nabídku televizních kanálů s kvalitním obsahem, špičkový zákaznický servis a vysokou kvalitu signálu vyznačující se čistým HD obrazem. Produkt freeSAT nám přináší více možností a širší nabídku kanálů, u některých balíčků zákazník neplatí instalaci zařízení, pronájem set-top boxu a především je mu zdarma poskytnuta přístupová karta. V případě produktu freeSAT karta za ni klienti nemusí platit měsíční poplatky. Jedinými náklady tak zůstávají aktivační poplatek, který je hrazen jednorázově, a roční administrativní poplatek.


Tolik na úvod, nyní je už čas na vaše dotazy, za které vám děkujeme! Vašich otázek ale bylo více, než kolik se zvládlo zodpovědět ve vymezeném dvouhodinovém chatu. Máme pro vás ale potěšující zprávu, že i na ty zbývající dostaneme od ředitele Kravala odpovědi a budete si je moci přečíst na satCentrum někdy v budoucnu...


Redakce satCentrum, 27. 5. 2015 v 15:25 hod.



Navštivte i předchozí chaty na satCentrum:

- Jiří Kraval - freeSAT

- Eva Sedláčková - BabyTV

- Erika Luzsicza - Film+

- Jaromír Glisník - M7 Group

- Jaromír Glisník - CS Link a Skylink

- Ivan Hronec - Film Europe

- Jiří Kraval - freeSAT by UPC Direct

- Erika Luzsicza - IKO Cable

- Jaromír Glisník - Skylink

- NGC HD, Travel HD, Disney a další kanály distributora CHANNELS

- National Geographic Channel a další stanice distributora CHANNELS

- Juraj Vodný a Michal Šuran - Towercom

- Janis Sidovský - TV Barrandov

- Jaromír Glisník - Skylink

- Daniel Klička - CS Link

- Erika Luzsicza - IKO Cable

- Václav Mozer a Jana Kotábová - Chello Central Europe

- Eva Sedláčková a Lada Dobrkovská - CHANNELS

- Martin Mrnka - Z1

- Jiří Balvín - Óčko

- Marek Kindernay - Nova sport

- Jiří Hojgr - SPORT 5

- Michal Šíma - Eurosport CZ

- Jaromír Glisník - TradeTec


 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/21720/chat-s-freesat-jiri-kraval-reditel-upc-dth-pro-cr-a-sr/