Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Sobota • 04.05.2024 - 00:36:31   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

Film+ nasazuje do vysílání nový dramaturgický blok filmů - S Film+ po Evropě

  Autor: IKO TV Central Europe , e-mail: info@filmplus.cz Přidané: 05.06.2013


Období letních dovolených začíná s filmovým kanálem Film+. Cyklus tematicky laděných filmových bloků na Film+ pokračuje novinkou ve vysílání nazvanou, S Film+ po Evropě. Každý čtvrtek večer, počínaje datem 6. 6., si diváci z pohodlí svého domova mohou vychutnat vybrané filmové příběhy z dílen předních evropských tvůrců. Film+ svým divákům postupně nabídne filmové výlety do Francie, Velké Británie, Španělska a Německa.


Z pestré palety filmových žánrů nabídne romantiku, komedii, akci, drama, krimi, thriller a to ve všech existujících kombinacích i samostatně, aby si každý divák, který se rozhodne trávit svůj čas ve společnosti filmového kanálu Film+, přišel opravdu na své.


A jaké filmy, samozřejmě nepřerušované reklamou, si mohou diváci vychutnat?

Francouzská kinematografie bude v programu zastoupena dvěma filmy s dvojkami v názvu: 22 výstřelů s Jeanem Reno v hlavní roli a 2dny v Paříži, romantickou komedií, ve které bude Adam Goldberg trávit dva neuvěřitelně dlouhé dny ve společnosti své, anglicky nemluvící, tchýně a svého nastávajícího tchána, který se rozhodne svého zetě podrobit několika zkouškám způsobilosti. Plus otravní ex-milenci jeho nastávající.

Britskému plačtivému počasí se diváci vyhnou díky mysteriózně laděnému romantickému dramatu, Cashback režiséra Seana Ellise, který si za tento film vysloužil nominaci na amerického Oscara a krimi dramatu Harry Brown. Harry Brown je famózní filmový počin, kořeněný hereckým uměním držitele dvou cen Akademie, Michaela Caine.

Filmové tvůrce ze Španělska, nezastaví jakékoliv ožehavé téma a jejich horká krev se promítne i ve filmech, Moje matka je na holky. Film byl oceněn na několika významných festivalech a jeho hlavní hrdinka, Leonor Watlingová si zahrála v celosvětovém kasovním trháku oscarového režiséra Pedra Almodóvara, Mluv s ní. Film, Deník nymfomanky potvrzuje slova z úvodu, žádné kontroverzní a současné téma, není španělským tvůrcům cizí.

V Německu se na dálnicích řidiči prohání bez omezení rychlosti a ve stejně adrenalinové rychlosti, proveze a svou akčností diváky pohltí, akční snímek Kamioňák. Jde o peníze, čest a samozřejmě o život. Děj romantické komedie, Kuře s ušima, s hvězdou současného německého filmu, hercem a režisérem Til Schweigerem, zavede diváky do tajů, naivních sporů a komických situací jednoho mileneckého páru, který si neví rady, jak vyzrát na lásku. Po velmi úspěšném projektu Festivalové perly, přichází květnový blok filmů o lásce a z lásky nazvaný Filmové cukrovinky.

Červnová filmová nabídka filmového kanálu Film+ je ještě mnohem bohatší. O její rozmanitosti, skladbě o novinkách ve vysílání a programových tipech včetně vysílacích časů jednotlivých pořadů, se dozvíte více na www.filmplus.cz nebo na facebooku - http://www.facebook.com/FilmPlus

Divákům přejeme krásné léto a pohodu při sledování filmového kanálu Film+


Jakub Zíka, PR IKO TV Central Europe


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
05.06.2013 • Velkou cenu Kanady Formule 1 odvysílá FANDA
04.06.2013 • Prima ZOOM - unikátní dokumenty 24. týdne
31.05.2013 • Nalaďte si v červnu na National Geographic Channel
30.05.2013 • Opravdové říční monstrum a rekordní úlovky na udici Jakuba Vágnera, již tuto neděli v 17:00 na Fishing&Hunting
29.05.2013 • Nenechte si ujít v červnu na Travel Channel
28.05.2013 • Léto s CS filmem: Počasí může zklamat, CS film nikoliv

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist