Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 26.04.2024 - 02:34:20   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

Eurosport spouští diváckou komentátorskou soutěž

  Autor: Eurosport CZ , e-mail: info@eurosport.cz Přidané: 24.04.2014


U příležitosti 25 let svého živého vysílání zahajuje Eurosport mezinárodní diváckou komentátorskou on-line soutěž. Sportovní fanoušci si mohou nejen vyzkoušet své komentátorské dovednosti, ale také vyhrát VIP výlet na US Open, Tour de France nebo závod WTCC ve Spa. Porota expertů Eurosportu vyhodnotí vítěze na základě komentátorského výkonu památných momentů tenisu, cyklistiky a motoristického sportu.


Více než 100 sportovních odvětví ročně přináší Eurosport divákům a soutěž připravil, aby se s nimi podělil o komentátorské zkušenosti. Soutěž je součástí kampaně Eurosportu „We Live For Live“. Webová stránka byla vytvořena společností Addiction Agency.

Sportovního fanouška, který se bude chtít soutěže zúčastnit, čeká pět jednoduchých kroků. Nejprve si vybrat videoukázku, kterou si přeje komentovat a dále zvolit cenu (motorsport: VIP vstupenky na WTCC; cyklistika: VIP vstupenky na Tour de France; tenis: VIP vstupenky na US Open). Následně komentovat videoukázku, poslechnout si svůj výkon a v případě, že bude spokojen, ho potvrdit. Komentáře mohou sportovní fanoušci sdílet na různých sociálních sítích, aby získali co nejvíce ocenění „líbí se mi“.

Heather Bowler, globální ředitel Eurosportu pro komunikaci, vysvětluje myšlenku soutěže: „Na oslavu našeho čtvrt století živého sportovního vysílání jsme připravili jedinečný zážitek pro naše diváky – užít si roli sportovního komentátora. Živé sportovní vysílání je součástí DNA Eurosportu a účastníci soutěže se ocitnou přímo v centru dění a mohou se též podělit o své výsledky a zážitky se svými přáteli prostřednictvím sociálních sítí“.

Videa, obrázky a screenshoty z komentátorské divácké soutěže WeLiveForLive najdete na adrese: http://www.eurosport-mediarelations.com/


O SKUPINĚ EUROSPORT

V roce 2014 slaví Eurosport 25 let vysílání a vedoucího postavení v živém sportovním vysílání a digitálních inovací. Eurosport je lídr na trhu evropských poskytovatelů sportovního zpravodajství. Eurosport, panevropská jednička mezi televizními kanály, je vysílán ve 20 jazycích a pokrývá 133 milionů domácností v 54 zemích. Eurosport HD je kanál vysílající program Eurosportu ve vysokém rozlišení. Eurosport 2 vysílá do 69 milionů domácností v 18 jazycích v 51 zemích. Eurosport 2 HD byl spuštěn v srpnu 2009. Eurosport Asia-Pacific vysílá v 16 zemích regionu a svůj HD kanál spustil v září 2011.

Eurosportnews je sportovní zpravodajský kanál přenášený celosvětově. Eurosport.com, jednička na poli on-line sportovních portálů. 11 jazykových verzí včetně německé, španělské, italské a britské, které fungují ve spolupráci s Yahoo!, navštíví 23 milionů unikátních uživatelů měsíčně (comScore). Mobilní verze Eurosport.com funguje v 10 jazycích. Eurosport Player je internetový přehrávač Eurosportu, který nabízí na počítačích sportovních fanoušků živě i na vyžádání sportovní přenosy v 53 zemích. Mobilní verze je přístupná ve 40 zemích. Eurosport Events je divize expertů společnosti v managementu a podpoře mezinárodních sportovních akcí.


Petr Nejedlý, česká redakce Eurosportu


Zkrácená adresa na tuto stránku: http://goo.gl/hJ6id9 Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
24.04.2014 • Předposlední satelitní přenos Met: Live in HD: Mozartova opera Così fan tutte (Takové jsou všechny)
24.04.2014 • Film Europe a DAFilms.cz společně uvedou film Sacro GRA
23.04.2014 • Tajemství skrytá a odhalená na Prima ZOOM
22.04.2014 • Nenechte si ujít: to nejlepší v květnu na AXN, AXN White a AXN Black!
21.04.2014 • Prima ZOOM v 17. týdnu - velmi záhadný i krásně dobrodružný
21.04.2014 • Co nás čeká v úterním zápase LM UEFA: ATLÉTICO MADRID – CHELSEA FC?

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist