Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Sobota • 27.04.2024 - 04:37:39   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

Kvalifikace na fotbalové EURO 2016 projde revolucí: zápasy budou exkluzivně vysílat stanice Sport1 a Sport2 HD

  Autor: AMC Networks , e-mail: info@sporttv.cz Přidané: 04.09.2014


Evropská fotbalová unie UEFA pro nastávající kvalifikaci změnila kompletně harmonogram o postup na mistrovství Evropy 2016. Hrát se bude v deseti hracích kolech. Stanice Sport1 a Sport2 HD mají exkluzivní práva na vysílání celé kvalifikace. Televizní stanice chystá navíc i speciální webovou stránku, interaktivní soutěže a detailní zpravodajství z celé kvalifikace.


Pro letošní kvalifikaci si UEFA připravila kompletně nový hrací systém. Zatímco v minulých ročnících byly hracími dny převážně úterý a pátek, nově budou fotbalovým fanouškům naservírovány tzv. týdny fotbalu. Fotbalový nadšenec tak může sledovat dva až čtyři zápasy denně až šest dní v kuse, což přináší divákovi možnost sledovat více zápasů než v minulých ročnících. Vysílací časy budou vždy v 18:00 a 20:45.

Nový kvalifikační cyklus je pro řadu týmů možností oplatit soupeřům zklamání buď z poslední kvalifikace, nebo z nedávného mistrovství světa v Brazílii. Pošramocenou reputaci musejí napravovat Španělé, Angličané, Italové ale také Portugalci. Opět se můžeme těšit na velké hvězdy, jako jsou držitel Zlatého míče pro nejlepšího fotbalistu planety Cristiano Ronaldo. Své umění opět ukážou Zlatan Ibrahimovič, Robin Van Persie, Wayne Rooney nebo třeba Gareth Bale.

Sport1 a Sport2 HD chystají vysílat všechny zápasy, tedy více jak 100 utkání rozložených do celého roku. Nadšenci kopané dostanou naservírované zápasy na obou programech a je už na nich, který zápas pro ně bude atraktivnější. Výjimku tvoří zápasy české a slovenské reprezentace, které budou vysílány ze záznamu.

“Jsme rádi, že můžeme našemu sportovnímu divákovi dopřát takovou podívanou a to v dlouhodobém horizontu. Krom toho pro něj připravujeme i detailní zpravodajství, soutěže a informace ze zákulisí“, řekl Country manager Evžen Chlanda.

Stanice Sport1 a Sport2 HD chystají také pro své diváky a všechny fotbalové nadšence spoustu soutěží, zajímavostí, rozborů a drbů na facebooku SportTV. Denně aktualizované novinky můžete čerpat už od neděle, stejně tak jako začít soutěžit o hodnotné fotbalové ceny od vybavení, přes zájezd na kvalifikaci až po párty pro svůj tým. Do soutěže se může zapojit každý a napodobit svou hvězdu a její fotbalovou parádičku v daných soutěžních kategoriích, které nalezne právě na našem facebooku.


O AMC Networks International:

AMC Networks International (AMCNI) je globální divizí AMC Networks a dodavatelem uznávaných zábavních pořadů pro předplatitele ve více než 140 zemích a územích v Africe, Asii, Evropě a Latinské Americe. AMCNI zahrnuje jak globální značky Sundance Channel a MGM Channel, tak populární kanály s lokálním významem a různorodým žánrovým zaměřením. Více informací najdete na www.amcnetworks.com/amcni.


O společnosti AMC Networks:

Společnost AMC Networks Inc. (NASDAQ: AMCX) se již více než 30 let věnuje produkci kvalitních filmů a pořadů, vlastní a provozuje několik populárních a oceňovaných značek v oblasti placené kabelové televize. AMC, IFC, SundanceTV, WE tv, a IFC Films produkují pořady, které jsou výrazné, zajímavé, kulturně relevantní a oslovující diváky napříč různými společenskými skupinami. Společnost také provozuje globální divizi, AMC Networks International. Více informací najdete na www.amcnetworks.com.


Ondřej Vácha, AMC Networks, 4. 9. 2014


Zkrácená adresa na tuto stránku: http://goo.gl/joR0H4 Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
04.09.2014 • Podzim na Universal Channel ve znamení premiérových všedních večerů
04.09.2014 • Extra tip na Film+: 13
04.09.2014 • Největší světová plavecká exhibice na Eurosportu
03.09.2014 • Zářijové programové tipy HBO a HBO HD
01.09.2014 • Začíná škola i zábavné poučení s Prima ZOOM
31.08.2014 • Dokumentarista Bruce Parry na Prima ZOOM

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist