Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Sobota • 27.04.2024 - 06:24:37   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

Nenechte si ujít: to nejlepší v září na AXN White a AXN Black!

  Autor: AXNPress Czech , e-mail: AXNPress_Czech@spe.sony.com Přidané: 07.09.2014


Těšte se na září – AXN White a AXN Black přináší skvělý mix filmů a seriálů: např. film s Julií Robertsovou JÍST, MEDITOVAT, MILOVAT, romantiku SMUTKY SLEČNY AUSTENOVÉ, britský film MÍSTO NAHOŘE a sportovní dokument ATLANTIC CHALLENGE. Ze seriálů pak krimi SPOLEČNÁ TERAPIE, FIRMA, TO JE VRAŽDA, NAPSALA - devátá řada, SUE THOMAS: AGENTKA FBI - třetí řada a fantasy TAJEMSTVÍ PRAVDY - druhá řada...



AXN WHITE

TO JE VRAŽDA, NAPSALA – devátá řada / Murder, She Wrote – S02

Krimi, USA 1984 – 1996

Slavná spisovatelka detektivních příběhů Jessica Fletcherová (Angela Lansbury) se i v deváté řadě připlete k vyšetřování zapeklitých vražd. A že jich nebude málo!

Každé pondělí od 19.25 na AXN White


SUE THOMAS: AGENTKA FBI – třetí řada / Sue Thomas – S03

Krimi, USA, 2005

Neslyšící žena (Deanne Bray) využívá své schopnosti odezírání ze rtů při vyšetřování pro FBI. Tento jedinečný dramatický seriál byl inspirován skutečným příběhem Sue Thomas. Ačkoliv byla od narození hluchá, překonala obrovské překážky, aby mohla pracovat pro FBI.

Každou středu od 19.25 na AXN White



Filmové večery s AXN WHITE

JÍST, MEDITOVAT, MILOVAT / Eat Pray Love

Romantický, USA, 2010
Hrají: Julia Roberts, Javier Bardem a další

Julia Roberts září v hlavní roli inspirativního filmu, který vznikl na motivy populární knižní předlohy. S vírou, že v životě jde o víc než jen o manžela, dům a kariéru, opouští Liz Gilbert (Julia Roberts) New York a vydává se na rok dlouhou cestu do Itálie, Indie a na Bali, aby našla své vlastní já a novou chuť do života prostřednictvím jídla, meditací a nové lásky. V dalších rolích okázalého a povznášejícího dobrodružství nabitého humorem i emocemi se objevují James Franco, Billy Crudup a Javier Bardem.

V pátek 19. září od 21.30 na AXN White


SMUTKY SLEČNY AUSTENOVÉ / Miss Austen Regrets

Romantický, USA/Velká Británie, 2008
Hrají: Hugh Bonneville, Adrian Edmondson, Tom Goodman-Hill, Jack Huston a další

Romány Jane Austenové jsou dnes literární klasikou. Jak ale vypadal její milostný život? Toto drama inspirované dopisy a deníky Jane Austenové odhaluje soukromý život slavné spisovatelky. Film ji sleduje v okamžiku, kdy je po vydání knih Pýcha a předsudek, Rozum a cit a Mansfieldské panství uznávanou autorkou, ale je ve svých téměř 40 letech stále svobodná. Její neteř Fanny Knight se rozhodne zjistit, jestli její oblíbená teta, která píše ty nejlepší romantické příběhy, sama nezažila v mládí něco podobného...

V pátek 26. září od 22.55 na AXN White


MÍSTO NAHOŘE / Room at the Top

V poválečné Británii se mladý muž snaží vybojovat své místo na slunci v příběhu s točícím se kolem velkých ambicí, závisti a pravé lásky.

Ve středu 24. září od 22.05 na AXN White



AXN BLACK

TAJEMSTVÍ PRAVDY /Legend of the Seeker – druhá řada

USA, fantasy, 2008 – 2010
Hrají: Bridget Regan, Craig Horner, Bruce Spence…

Od producenta Spidermana a tvůrců Herkula přichází akční seriál na motivy fantasy bestsellerů Terryho Goodkinda, autora epické fantasy série Meč Pravdy. Terry Goodkind je současný americký spisovatel, který si získal své fanoušky díky fantasy Meč Pravdy. Ta byla přeložena do více než 20 jazyků.
Seriál sleduje příběh proměny dřevorubce Richarda Cyphera v magického vůdce, který má za pomoci Matky Zpovědnice Kahlan ochránit svět před temným mágem Darkenem Rahlem.

Hodnocení IMDB: 7,6
Hodnocení ČSFD.CZ: 71 %, 217. nejoblíbenější seriál

Premiéra druhé řady od 30. září na AXN BLACK – každé úterý od 21.15, vždy dva díly za sebou


SPOLEČNÁ TERAPIE / Common Law – první řada

USA, 2012
Hrají: Warren Kole, Michael Ealy, Sonya Walger, Jack McGee, Gary Grubbs a další

Wes Mitchell (Warren Kole) a Travis Marks (Michael Ealy) jsou zkušení policisté, kteří dokážou vyřešit nejeden případ. Mají ale jeden velký společný problém – jeden druhého! Když se ale jejich sedmiletý „vztah“ dostane do krize, donutí je jejich kapitán navštěvovat partnerskou poradnu, aby jejich „pracovní manželství“ zachránil. Možná díky psychologovi přijdou na to, že ke spokojenému soužití není potřeba milovat stejné věci. Stačí jen stejné věci nenávidět.

Hodnocení IMDB: 8,0!

Premiéra první řady od 19. září na AXN Black – každý pátek od 22.05, vždy dvě epizody za sebou


ATLANTIC CHALLENGE / Atlantic Challenge: The World's Toughest Rowing Race 2014

Sportovní dokument, který vás dostane.

Atlantic Challenge je závod v extrémním veslování. Odstartovalo se v prosinci 2013 na ostrově La Gomera (Kanárské souostroví) a po dobu 8 týdnů se týmy musely dostat na druhý konec Atlantického oceánu – na karibský ostrov Antugua. Lodě musí překonat obrovské vlny, těžkou bouřku a samozřejmě také psychické a fyzické vypětí. Ne všichni ale zvládli dojet do cíle. A jen jeden může být vítěz.

Premiéra v sobotu 6. září v 19.20 na AXN Black


FIRMA / The Firm

USA, 2012
Hrají: Josh Lucas, Callum Keith Rennie, Molly Parker a další

Seriál pokračuje v příběhu právníka Mitchella Y. McDeerea a jeho rodiny. Odehrává se deset let po událostech zachycených ve známém románu Johna Grishama i jeho filmovém zpracování. Mitch jako mladý společník způsobil pád prestižní právnické firmy Bendini, Lambert & Locke v Memphisu, která ve skutečnosti pracovala pro chicagskou mafii. Jeho život se tím navždy změnil.

Hodnocení IMDB: 7,1!

Od 22. září každý všední den po 18. hodině na AXN Black



O AXN

AXN má ve střední Evropě více než 18 milionů předplatitelů. Kromě České republiky vysílá v dalších šesti zemích – v Polsku, Maďarsku, Slovenské republice, Rumunsku, Moldavsku a Bulharsku a v sedmi zemích jadranského regionu (Srbsku, Chorvatsku, Slovinsku, Makedonii, Bosně a Hercegovině, Kosovu a Černé Hoře). Televizní kanál se zaměřuje na akční a dobrodružné filmy, seriály a pořady a dynamickou zábavu pro diváky ve věkové kategorii od 18 do 34 let. Jádro programu tvoří kvalitní světové seriály a nejžádanější filmy od Sony Pictures i dalších studií. AXN je součástí mezinárodní sítě Sony Pictures Televison (SPT), jejímž vlastníkem je Sony Pictures Entertainment.


O SONY PICTURES TELEVISION

Sony Pictures Television (http://www.sonypicturestelevision.com) a Sony Pictures Entertainment company patří k vůdčím společnostem na poli televizního průmyslu. Po celém světě produkuje a distribuuje programy všech žánrů, včetně seriálů, televizních filmů, divadelních představení a rodinné zábavy na všech platformách. SPT disponuje jednou z největších databází celovečerních filmů a televizních pořadů. Může se pochlubit bohatým programovým složením, které zahrnuje velmi sledované televizní hry, seriály, originální animované pořady a v hlavním vysílacím čase dramata, komedie a televizní filmy oceňované kritiky.

SPT si také drží čelní pozici na poli mezinárodní televizní produkce – vytváří více než 6,000 hodin vlastního programu, spolupracuje s místními partnery a produkuje obsah v lokálním jazyce. Pořady prodává do přibližně sedmdesáti zemí světa. Kromě americké produkce, má SPT v současnosti pobočky ve 32 zemích a vlastní nebo spoluvlastní 16 produkčních společností ve 12 zemích Portfolio mezinárodní televizní sítě SPT zahrnuje 124 kanálů ve 159 zemích s více než 840 miliony diváckých domácností. SPT také vytváří originální obsah pro TV i SPE Premium video webové stránky, Cracle. SPT dále vlastní americkou produkční společnost Embassy Row a je spolumajitelem kabelového sítě Game Show Network(GSN), TV kanálu 3D 3net, populárních horor / thriller webových stránek FEARnet a obchodní společnosti ITN Networks, DrOz.com nebo PlayStation.


Kristina Maixnerová, AXN CZ/SK, 7. 9. 2014


Zkrácená adresa na tuto stránku: http://goo.gl/n3fuwe Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
08.09.2014 • Česká televize se stala generálním mediálním partnerem českého fotbalu
08.09.2014 • Babí léto na Prima ZOOM - unikátní dokumenty 37. týdne
05.09.2014 • Tajemství kříže
04.09.2014 • Podzim na Universal Channel ve znamení premiérových všedních večerů
04.09.2014 • Kvalifikace na fotbalové EURO 2016 projde revolucí: zápasy budou exkluzivně vysílat stanice Sport1 a Sport2 HD
04.09.2014 • Extra tip na Film+: 13

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist