Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Čtvrtek • 25.04.2024 - 01:31:18   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

Zraločí tornádo 3: premiéra v ČR a SR již tento čtvrtek na Universal Channel

  Autor: UniversalChannelCZ&SK , e-mail: info@tvconsulting.cz Přidané: 21.07.2015


Již potřetí se mohou diváci těšit, na teď již odrostlého Steva z Beverly Hills 90210 - Iana Zieringa, který ruku v ruce s Tarou Reid, známou z legračních Prci, Prci, Prciček, zabíjí jednoho žraloka po druhém, naštěstí ne holýma rukama, ale docela slušnou motorovou pilou.


A co se vlastně bude dít? Hrdinové, Fin a April, se vydají na dovolenou na Floridu a je zaručené, že kam jdou oni, tam se objeví i žraloci. Po tom, co je Florida kompletně zničená, nasměrují si to zubaté potvory do Washingtonu D.C., hlavního města USA. Věru žádní troškaři. Doslova padají z nebe. Na Finovi a April závisí životy všech přítomných, podaří se jim zlikvidovat tento nevítaný žraločí déšť? Možná jim pomůže i Finův otec Gilbert – David Hasselhoff. V červených trenýrkách Pobřežní hlídky ho asi neuvidíte, ale s vodou a mořskými živočichy má určitě zkušeností dost.


V jednom z rozhovorů pro Universal Channel odpověděl Ian Ziering na otázku, zda vůbec očekával, že by film mohl být tak úspěšný, následovně:

“Je jedno, zda ten film milujete či nenávidíte, ale jde o to, si nenechat ujít tu nedočkavě očekávanou letní hitovku roku. Lidé na to koukají, o tom to je. I lidé, kteří to nenávidí, si to naladí. Nenávidět něco, je jen další způsob zábavy, s tím já nemám problém. Jsou mezi námi lidé, kteří hledají zápory ve všem a samozřejmě mají právo na svůj názor. Mluví o tom hodně a přesně k tomu jsme Žraločí tornádo natočili.“



PREMIÉRA V ČR A SR

Žraločí tornádo 3

Popadněte deštníky, předpověď počasí na nejbližší dny je následující: budou opět pršet žraloci! Čeká nás další dvouhodinový film, v němž se Fin a April budou i tentokrát snažit zachránit občany Spojených států před smrtícím nebezpečím. Bouře začne v hlavním městě Spojených států, ve Washingtonu D.C. V tomto boji už ale nebudou sami. Spolu s dalšími lidmi udělají vše proto, aby zastavili dravé predátory, již se postupně prokousávají až dolů k Východnímu pobřeží do města Orlando na Floridě.

Horor / Sci-Fi
USA, 2015
Režie: Anthony C. Ferrante
Hrají: Tara Reid, Frankie Muniz, Ryan Newman, Bo Derek, Ian Ziering, Adrian Martinez, David Hasselhoff a další

Ti z vás, kteří se žraloků nebojí, si mohou Žraločí tornádo 3 poprvé vychutnat ve čtvrtek 23. července ve 22:00 hod., a poté v reprízách 29. července ve 21:20 hod a 26. srpna ve 21:20 hod.



Další novinky, soutěže a aktivity naleznete na stránkách www.universalchanneltv.cz či FB stránkách.


O Universal Networks International

Universal Networks International, globální televizní divize společnosti NBC Universal, je jednou z předních světových společností v oblasti televizní zábavy, poskytování a nabídce kvalitního televizního obsahu a oblíbených televizních kanálů vysílaných ve 176 zemích celého světa od Evropy, přes Střední východ, Afriku, Latinskou Ameriku, až po Asii. Portfolio společnosti tvoří televizní kanály Universal Channel, Syfy, 13th Street Universal, Studio Universal, E! Entertainment Television, The Style Network, DIVA Universal, Telemundo a Golf Channel. Tyto unikátní televizní stanice nabízejí širokou škálu zábavných programů zaměřených na diváky po celém světě. Universal Networks International také spravuje filmový kanál Movies 24. NBC Universal News Group, jedna z nejvlivnějších a respektovaných sítí on-air a digitálního zpravodajství na světě, spravuje mezinárodní zpravodajské kanály CNBC a NBC New. Universal Networks International je součástí společnosti NBCUniversal, jedné z předních světových mediálních společností v oblasti vývoje, výroby, produkce a marketingu zábavných programů, zpravodajství a informačních služeb v rámci celého světa. NBCUniversal vlastní a provozuje portfolio uznávaných zpravodajských a televizních společností, přední filmová studia a světově známé zábavné parky. NBC Universal je vlastněna společností Comcast Corporation.


Martina Zvířecí, TV CONSULTING – zastoupení Universal Channel a E! Entertainment Television v ČR a SR, foto: Universal Channel, po kliknutí se zvětší!







  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
22.07.2015 • Osobnosti na Prima ZOOM ukazují svět
21.07.2015 • Italská SERIE A TIM a francouzská LIGUE 1 exkluzivně na stanicích Sport1 a Sport2
21.07.2015 • Sedmá sezóna satelitních přenosů National Theatre Live z Londýna ukáže Cumberbatche jako Hamleta
20.07.2015 • Kámasútra na Prima ZOOM
19.07.2015 • Dvojitá letní podívaná na Prima ZOOM ve 30. týdnu
18.07.2015 • TV tipy Universal Channel ve 30. týdnu

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist