Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 26.04.2024 - 02:37:16   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

Říjnové filmové lahůdky na Cinemaxu

  Autor: Redakce satCentrum/HBO Europe , e-mail: info@hbo.cz Přidané: 01.10.2015


Placený filmový kanál Cinemax uvede v říjnu m.j. sportovní drama FOXCATCHER, romantiku TEN TŘETÍ, hudební WHIPLASH, černou komedii VŠUDE DOBŘE, DOMA PEKLO, sci-fi SKUTEČNÝ GENIUS, válečná dramata BĚŽ, CHLAPČE, BĚŽ a ZULU a druhou řadu série KNICK: DOKTOŘI BEZ HRANIC....



KNICK: DOKTOŘI BEZ HRANIC II. (The Knick II.)

Uznávaný lékařský seriál z produkce Cinemaxu se vrací ve druhé řadě. A zpátky je i Clive Owen, který byl za hlavní roli nominovaný na Zlatý glóbus. Znovu si tedy zahraje Johna Thackeryho, výborného chirurga v newyorské nemocnici na počátku 20. století, který posouvá hranice medicíny i morálky. Právě teď je ale hospitalizovaný v Nové Anglii kvůli závislosti na kokainu a nemocnici Knick čeká řada změn. Představenstvo se totiž rozhodlo přestěhovat ji z centra na okraj města. Ambiciózní doktor černé pleti Algernon Edwards se snaží využít situace a získat Thackeryho pozici… Oscarový režisér Steven Soderbergh opět slibuje intenzivní zážitek včetně realistického zobrazení operací. Nová řada se bude vysílat souběžně s americkou premiérou.

2015 | 60 minut | 18 | dobové drama z produkce Cinemaxu
Režie: Steven Soderbergh
Hrají: Clive Owen, André Holland, Eve Hewson, Juliet Rylance, Jeremy Bobb

Sobota 17. října 2015 ve 22:00 hod., každou další sobotu, vždy ve 22:00 hod.


FOXCATCHER (Foxcatcher)

Sportovní drama, volně inspirované skutečnými událostmi, se soustředí na vztah excentrického milionáře a dvou zápasnických šampionů, bratrů Marka a Davea Schultzových. Ti trénují v jeho honosném sídle na olympiádu v Soulu v roce 1988. Mark, jenž touží vykročit ze stínu svého staršího bratra, je nejprve z přátelského mecenáše nadšený. Postupně ale poznává jeho pravou tvář a celý příběh směřuje k nečekané tragédii… Mrazivý film stojí na skvělém výkonu ústředního tria Steve Carell-Channing Tatum-Mark Ruffalo. Snímek byl nominovaný na pět Oscarů včetně sošky za nejlepší scénář a režii, Bennett Miller si navíc odnesl cenu pro nejlepšího režiséra z Mezinárodního filmového festivalu v Cannes.

2014 | 129 minut | 12 | drama
Režie: Bennett Miller
Hrají: Steve Carell, Channing Tatum, Mark Ruffalo, Vanessa Redgrave, Sienna Miller

Sobota 3. října 2015 ve 20:00 hod.


TEN TŘETÍ (Third Person)

Režisér a scenárista Paul Haggis přináší hvězdně obsazené romantické drama, které připomíná jeho oscarový snímek Crash. Tři rozdílné příběhy ze tří různých měst spolu zdánlivě nesouvisí. Možná jsou ale propojené víc, než se na první pohled zdá! V Paříži se vše točí kolem spisovatele (Liam Neeson), který nedávno opustil manželku a nyní řeší problematický vztah s milenkou. V New Yorku zas bývalá televizní herečka (Mila Kunis), jež teď pracuje jako hotelová pokojská, bojuje o svého syna. V Římě se pro změnu americký byznysmen (Adrien Brody) nečekaně zamiluje do romské dívky. A pak je tu ještě jedna šokující pointa na závěr…

2013 | 137 minut | 12 | romantické drama
Režie: Paul Haggis
Hrají: Liam Neeson, Mila Kunis, Adrien Brody, Olivia Wilde, James Franco

Sobota 10. října 2015 ve 20:00 hod.


WHIPLASH (Whiplash)

Hudební drama vypráví o nadějném mladém bubeníkovi, který sní o velké kariéře. Když se dostane na prestižní konzervatoř, všimne si ho tu uznávaný profesor a dirigent jazzového orchestru, který je ale proslulý svými drastickými metodami. Chlapcova touha po dokonalosti brzy přeroste v obsesi, neboť ho bezcitný učitel tlačí až na pokraj sil. Chytrý, dokonale vygradovaný snímek se strhujícími jazzovými čísly měl loni premiéru na festivalu v Sundance, odkud si odvezl Cenu diváků i Velkou cenu poroty. Vybubnoval si také tři Oscary včetně sošky za nejlepší herecký výkon pro J. K. Simmonse ve vedlejší roli neúprosného učitele.

2014 | 102 minut | 12 | drama
Režie: Damien Chazelle
Hrají: Miles Teller, J.K. Simmons, Paul Reiser, Melissa Benoist, Austin Stowell

Sobota 17. října 2015 ve 20:15 hod.


VŠUDE DOBŘE, DOMA PEKLO (Home Sweet Hell)

V černé komedii se nevěrný manžel brzy přesvědčí, že s jeho ženou si není radno zahrávat! Don má na první pohled všechno: vede úspěšný podnik, žije v dokonalém domě s dokonalými dětmi a dokonalou ženou. Když se ale provalí, že měl románek s mladou prodavačkou, rozhodne se manželka pro rázné řešení: vraždu! Pod zevnějškem milující bytosti, která má všechno do putníku naplánované, se totiž skrývá psychopatka, která neváhá jít přes mrtvoly, jen aby zachránila svou „dokonalou“ rodinu. V hlavních rolích Katherine Heigl a Patrick Wilson.

2015 | 94 minut | 18 | černá komedie
Režie: Anthony Burns
Hrají: Katherine Heigl, Patrick Wilson, Jordana Brewster, Kevin McKidd, Jim Belushi

Pátek 16. října 2015 ve 23:35 hod.


SKUTEČNÝ GENIUS (Real Genius)

V hlavní roli bláznivé sci-fi komedie z osmdesátých let o geniálních vysokoškolácích a výrobě speciálního laseru se představí tehdy začínající Val Kilmer. Právě on si zahrál nezkrotného rebela, který stojí v čele skupinky vysoce inteligentních studentů. Ta si vedle školy vždycky najde čas i na vtipné lumpárny. Neváhá třeba proměnit kolej v kluziště nebo uspořádat v aule univerzity plážovou party. Když však kluci zjistí, že je v rámci laboratorního projektu jejich učitel zneužil k výrobě tajné zbraně pro armádu, začnou chystat odvetu hodnou jejich geniálních mozků.

1985 | 102 minut | 12 | komedie
Režie: Martha Coolidge
Hrají: Val Kilmer, Gabe Jarret, Michelle Meyrink, William Atherton, Jonathan Gries

Pátek 9. října 2015 ve 20:00 hod.


BĚŽ, CHLAPČE, BĚŽ (Run Boy Run)

Silný příběh inspirovaný reálnými událostmi se odehrává během druhé světové války. Vypráví o devítiletém židovském chlapci, který uteče z varšavského ghetta a schová se v nedalekých lesích. Vydává se za polského sirotka z katolické rodiny a pracuje jako pomocná síla na farmách. Osud ho vystaví bezpočtu těžkých zkoušek a tvrdých ran, on se ale pokaždé zvedne a bojuje dál. Působivý pohled na hrůzy války očima dítěte ještě umocňuje přesvědčivý výkon chlapce v hlavní roli – vlastně dvou. Střídala se v ní totiž dvojčata, bratři Andrzej a Kamil Tkaczovi.

2013 | 103 minut | 12 | válečné drama
Režie: Pepe Danquart
Hrají: Andrzej Tkacz, Kamil Tkacz, Elisabeth Duda, Itay Tiran, Zbigniew Zamachowski

Středa 14. října 2015 ve 20:15 hod.


ZULU (Zulu)

Dvaaosmdesátiletý Michael Caine je žijící hereckou legendou. A vy se s ním teď můžete potkávat nejen v kinech v jeho novém snímku Mládí, ale také celý říjen na obrazovkách Cinemaxu. Zahrál si ve více než 115 filmech, získal dva Oscary a tři Zlaté glóby a královna Alžběta II. mu udělila rytířský titul Sir. Na stříbrném plátně prorazil v šedesátých letech, kdy se objevil v řadě ceněných snímků včetně válečného dramatu Zulu. To se odehrává roku 1879 v Jižní Africe, kde Britové bojují proti Zulskému království, a Cinemax ho odvysílá jako první. Následuje vztahové drama Zee a spol., v němž Michaelu Caineovi coby nevěrnému manželovi sekunduje hvězdná Elizabeth Taylor. V dobrodružné podívané Muž, který chtěl být králem se pro změnu sešel se Seanem Connerym, aby se jako bývalí vojáci pokusili stát panovníky v odlehlé asijské zemi. Sérii završí thriller Holcroftův pakt, v němž se Caine zamotá do spiknutí kolem skrytých nacistických fondů.

1964 | 132 minut | 12 | drama
Režie: Cy Endfield
Hrají: Stanley Baker, Michael Caine, Jack Hawkins, Ulla Jacobsson, James Booth

Pondělí 5. října 2015 ve 20:00 hod. a každé další pondělí, vždy ve 20:00 hod.



Oficiální stránka Cinemaxu: www.cinemaxtv.cz.
Facebook: Cinemax CZSK
Twitter: HBO_CZSK
Youtube: HBO CZSK.

Placený filmový kanál Cinemax vysílá v kabelových sítích v ČR a SR a také v satelitních platformách Skylink, freeSAT a Magio TV na satelitech Astra 3B na orbitální pozici 23,5 st. východně, Thor 5/Thor 10-02 na pozici 0,8/1,0 st. západně a Amos 3 na pozici 4,0 st. západně. Úplné měsíční programové přehledy - Guide, Synopse a Premiéry kanálu Cinemax (a také program Cinemaxu 2, který vysílá jen v některých kabelových sítích a v platformě Magio TV na Amosu a freeSAT na Thoru) si můžete stáhnout na našem webu v sekci TV program.


Připraveno s využitím podkladů Pavly Brožkové, PR & Marketing HBO Europe, 1. 10. 2015, foto archiv HBO Europe, po kliknutí na obrázek se zvětší.


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
04.10.2015 • Velká říjnová dokumentární revoluce na Prima ZOOM ve 41. týdnu
30.09.2015 • Říjnová porce zábavy na kanálech FilmBox
29.09.2015 • Nalaďte si v říjnu na National Geographic Channel
28.09.2015 • Říjnové programové tipy HBO a HBO HD
28.09.2015 • National Geographic Channel připravuje snímek Atentát na prezidenta Reagana
27.09.2015 • Užijte si záhady na Prima ZOOM ve 40. týdnu

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist