Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 26.04.2024 - 20:01:52   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

VAŠE ÚNOROVÁ PORCE ZÁBAVY - To nejlepší na programech FILMBOX!

  Autor: PRAM , e-mail: info@filmbox.cz Přidané: 29.01.2016


Na nejkratší měsíc nového roku si FilmBox připravil několik exkluzivních českých TV premiér: filmy Hrdinové od Alama, Jak se krade tajemství: Příběh Wikileaks, Muž taiči a druhou řadu krimi seriálu Peaky Blinders - Gangy z Birminghamu.


Hudební komedie

Piráti na vlnách

Jeden z nejúspěšnějších a nejzábavnějších scenáristů současnosti Richard Curtis umístil svou režijní druhotinu na moře a obsadil do ní těch nejlepších současných britských komiků a ty nejlepší hudební kousky z šedesátých let minulého století. Vznikla rebelsky drzá komedie o skupince excentrických dýdžejů, s nimiž by každý rád prožil aspoň kousek svého života. Pokud máte rádi hudební komedii, tuto si nemůžete nechat ujít.

Velká Británie/Německo/Francie, 2009, 130 min
Režie: Richard Curtis
Hrají: Bill Nighy, Kenneth Branagh, Philip Seymour Hoffman

Středa 3. 2. ve 21:00 na FilmBox Premium


Westernová dramatická minisérie

Hrdinové od Alama

Na únor jsme pro vás připravili úplnou novinku, kterou režisér Roland Joffé natočil v roce 2015. Minisérie Texas Rising aneb Hrdinové od Alama vypráví historii druhého největšího amerického státu od bitvy u Alama až po bitvu u San Jacinte. Nenechte si ujít příběh mužů, kteří obětovali vše pro obranu nově vznikajícího státu před nemilosrdným diktátorem a divokými domorodci. Svou chrabrostí připravili půdu pro vznik nezávislé Texaské republiky.

USA, 2015, 10 x 45 min
Režie: Roland Joffé
Hrají: Trevor Donovan, Bill Paxton, Brendan Fraser, Ray Liotta

Od 5. 2. každý pátek v 19:00 na FilmBox Premium / česká televizní premiéra


Válečné drama

Válečné příběhy

Původní film studia NBC Válečné příběhy vypráví o nesnadném životě válečných reportérů, kteří se sjeli z celého světa, aby podali svědectví o občanské válce v Uzbekistánu, jež se rozhořela mezi represivním vládním režimem a islámskými fundamentalisty. Tento příběh, který se stal událostí roku, je věnován novinářům pracujícím za bojovou linií v neúnavném souboji o senzační a exkluzivní příběhy.

USA, 2003, 87 min
Režie: Robert Singer
Hrají: Jeff Goldblum, Lake Bell, Louise Lombard

Sobota 13. 2. ve 21:00 na FilmBox Premium


Sci-fi thriller

Symptom Pandorum

Ocitáme se na zdánlivě opuštěné palubě vesmírné lodi. Dva členové posádky se právě probouzejí z hlubokého umělého spánku a s hrůzou zjišťují, že trpí podivnou ztrátou paměti. Netuší, kdo jsou a co dělají na palubě. Loď vydává zvuky, z kterých tuhne krev v žilách. Uvěznění v malé cele mají jedinou šanci - uniknout přes úzký a tmavý světlík. Jeden z nich se vydá na průzkum a proniká hlouběji a hlouběji do centra lodi a odhaluje děsivou realitu. Zdá se, že na lodi nejsou sami…

USA/Německo/Velká Británie, 2009, 103 min
Režie: Christian Alvart
Hrají: Ben Foster, Dennis Quaid, Cam Gigandet

Pondělí 15. 2. ve 22:25 na FilmBox Premium


Krimi seriál

Peaky Blinders - Gangy z Birminghamu (2. série)

Peaky Blinders jsou zpět! Úspěšná gangsterská sága z meziválečné Británie pokračuje na obrazovkách FilmBox Extra HD druhou sérií. Rodina Shelbyových spravuje slušné portfolio legálních i nelegálních podniků, jejich chapadla už sahají daleko za hranice Birminghamu, směřují až do Londýna. Gangsteři, kteří nosí na svých kloboucích žiletky, vám opět naservírují rvavou, ale bezpochyby působivou kapitolu moderních britských dějin. Toto si nemůžete nechat ujít!

Velká Británie, 2014, 6 x 60 min
Tvůrce: Steven Knight
Hrají: Cillian Murphy, Sam Neill, Helen McCrory

Od 18. 2. každý čtvrtek ve 21:00 na FilmBox Extra HD / česká televizní premiéra


Krimi thriller

Vrah ve mně

Kontroverzní kriminálka režiséra Michaela Winterbottoma, natočená na motivy knihy Jima Thompsona z 50. let, vypráví příběh dvojího života šerifova zástupce Lou Forda z malého texaského města. Charismatický, skromný mladík má temnou stránku – nenávist vůči ženám. Hluboko v jeho vědomí dřímá psychopatický sériový vrah, před kterým se žádná žena nemůže cítit v bezpečí. Napínavý příběh odhalí, že temná tajemství neskrývá pouze Lou…

USA/Švédsko/Velká Británie/Kanada, 2010, 109 min
Režie: Michael Winterbottom
Hrají: Casey Affleck, Jessica Alba, Elias Koteas, Kate Hudson, Bill Pullman

Neděle 18. 2. ve 21:00 na FilmBox Premium


Animovaná komedie

Ptačí úlet

Podívejte se na příběh dvou odvážných krocanů, kteří vymyslí ambiciózní plán. Chtějí vrátit čas a zachránit svůj druhu od jistého konce. Cíl je dostatečně šílený, aby z toho mohl být bláznivý animovaný film – ukradnout stroj času, vrátit se do 17. století a odstranit krůty ze svátečního stolu! Tak si chtějí zabezpečit pokojný a šťastný život. Je to sice pohádka, ale pro jistotu ji nepouštějte našim kapříkům, kuřátkám, prasátkám a jehňátkám.

USA, 2013, 91 min
Režie: Jimmy Hayward

Pátek 19. 2. v 19:30 na FilmBox Premium


Thriller

Červená světla

Dva vyšetřovatelé paranormálních jevů, zkušená doktorka Margaret Matheson a její asistent Tom Buckley zkoumají metafyzické fenomény, aby prokázali jejich nepravost. Legendární slepý senzibil Silver, který záhadně zmizel před 30 lety, se najednou objeví a jeho případ se pro vědu stane velkým oříškem. Tom jím začíná být posedlý a prohlubuje se to každým novým důkazem. Jak se Tom přibližuje Silverovi, napětí stoupá a jeho pohled na svět se třese v základech.

Španělsko/USA, 2012, 119 min
Režie: Rodrigo Cortés
Hrají: Cillian Murphy, Robert De Niro, Elizabeth Olsen, Sigourney Weaver

Sobota 20. 2. ve 21:00 na FilmBox Premium


Mysteriózní krimi

Na hraně temnoty

Propracovaný detektivní thriller s Melem Gibsonem, pro kterého to byla první hlavní role po 8 letech, kombinuje skvělý scénář s přímočarou akcí. Detektivovi Cravenovi umírá v náručí jeho vlastní dcera. Během vyšetřování její vraždy proniká stále hlouběji do nebezpečného světa zločinů velkých korporací, vládního krytí a vražd. Jeden z nájemných vrahů, kteří zametají a čistí důkazy, ho navede na divokou a temnou cestu až na hranici vykoupení.

USA/Velká Británie, 2010, 117 min
Režie: Martin Campbell
Hudba: Mel Gibson, Ray Winstone, Danny Huston

Čtvrtek 25. 2. ve 21:00 na FilmBox Extra HD


Mysteriózní thriller

Ozvěny mrtvých

Tom Witzky je dobrý manžel a otec rodiny a na první pohled ten nejobyčejnější chlápek na světě. Netuší však o svém daru vstupovat do jiného světa. Nevadí, že nevěří na duchy, protože duchové teď začali věřit jemu. Otevřel dveře do jiného světa, vidí nepochopitelné obrazy, slyší podivné hlasy a nedokáže řídit svůj život jako dřív. Jeho podivné vize ale brzy začnou mít reálné souvislosti.

USA, 1999, 99 min
Režie: David Koepp
Hrají: Kevin Bacon, Kathryn Erbe, Illeana Douglas

Sobota 27. 2. ve 21:45 na FilmBox


Dokument

Jak se krade tajemství: Příběh Wikileaks

Pro některé apoštol pravdy a hrdina, pro jiné jen obyčejný terorista. Zakladatel WikiLeaks Julian Assange patří mezi nejkontroverznější osobnosti současného světa. My vám promítneme dokument mapující život a práci muže, který chtěl změnit svět, namísto toho se z něj stal štvanec. Autorem snímku je uznávaný dokumentarista Alex Gibney, který si před kameru přizval vícero významných osobností současného politického dění z obou stran barikády.

USA, 2013, 130 min
Režie: Alex Gibney
Účinkují: Julian Assange, Hillary Clinton, Michael Moore, Barack Obama

Neděle 28. 2. ve 21:00 na FilmBox Premium / česká televizní premiéra


Akční

Muž taiči

Svou režijní prvotinu umístil režisér Keanu Reeves do kulis moderního Pekingu. Film, ve kterém Reeves vytvořil i jednu z hlavních rolí, vypráví o duchovní cestě mladého zápasníka, jehož jedinečné schopnosti ho zavádí do prostředí velmi lukrativních nelegálních zápasů. V soubojích, které jsou stále ostřejší, však půjde o holý život. Můžete se těšit na pořádnou akci a bojové scény té nejvyšší kvality.

USA/Čína/Hong Kong, 2013, 105 min
Režie: Keanu Reeves
Hrají: Tiger Chen Hu, Keanu Reeves, Karen Mok

Pondělí 29. 2. ve 21:00 na FilmBox Premium / česká televizní premiéra



O kanálech FilmBox:

Rodina kanálů FilmBox, to je pět programů plných zábavy: FilmBox, FilmBox Plus, FilmBox Family, FilmBox Extra HD a FilmBox Premium. Provozovatel, společnost SPI International, patří mezi přední poskytovatele filmového a televizního obsahu na mezinárodním trhu a spolupracuje s předním filmovými studii, díky čemuž na kanálech FilmBox můžete vidět ty nejlepší filmy v televizní premiéře: akční hollywoodské trháky, které dobyly plátna kin, oceňované snímky ale i uznávaná díla evropské kinematografie. V rozmanité programové nabídce naleznete skvělé akční filmy, vtipné komedie, dojemná dramata, animáky, seriály a minisérie. Kanály FilmBox nabízí každý dobrý poskytovatel jako Skylink, freeSAT, Digi TV, O2 TV, UPC a další.

Website: http://www.filmbox.cz
Facebook: http://www.facebook.com/FilmboxCZaSK
YouTube: http://www.youtube.com/FilmBoxCesko


Pro satCentrum připravil Petr Doupal, PRAM – PR FilmBox CZ SK, 28. 1. 2016,
foto archiv PRAM, po kliknutí na obrázek se zvětší.



  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
31.01.2016 • Velké programové změny na Prima ZOOM od 5. týdne
30.01.2016 • Televize E! přichází s novou realitou show o populární cvičitelce Jillian Michaelsové!
29.01.2016 • Pucciniho Turandot v satelitním přímém přenosu MET: Live in HD v sobotu 30. 1.
28.01.2016 • Bohatý tenisový mesiac na Arena Sport
28.01.2016 • Únorové premiéry na HBO Comedy a HBO Go
27.01.2016 • Jaro na TV Kinosvět: Ve znamení konspirace, zločinu, záhad a tajemství

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist