Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 26.04.2024 - 08:57:53   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

Srpnové programové tipy HBO GO

  Autor: HBO Europe/satCentrum , e-mail: info@hbo.cz Přidané: 31.07.2016


HBO GO nabídne všechny srpnové premiérové tituly ve své online aplikaci a zároveň i spoustu dalších oblíbených filmů např. Insterstellar, rodinný animák Konečně doma (Home) anebo původní finský krimi seriál Lehký život (Easy Living), podle jehož předlohy vznikla maďarská verze Sladký život, kterou rovněž na HBO GO nabízíme.



LEHKÝ ŽIVOT (Helppo Elämä)

Finské kriminální drama se stalo předlohou pro úspěšný maďarský seriál z produkce HBO Sladký život. Napínavý děj se točí kolem tajného života otce a nelítostného byznysmena Tapia Mikkonena. On i jeho rodina jsou zvyklí na život v přepychu. Za dokonalou fasádou se však skrývají obrovské dluhy, které se vyšplhaly ke čtyřem milionům eur! Navíc se Tapio dozví, že se jeho sedmnáctiletý syn zapletl do loupeže. V rámci tvrdého boje o přežití se Tapio ocitne na pokraji duševního, morálního i finančního zhroucení, zatímco mu jde po krku policie, zločinci a dokonce i vlastní příbuzní. Lehký život se dočkal tří sezon a na HBO GO bude dostupný od 8. srpna – každý týden přibude jedna řada.

2009 | 44 minut | 15 | kriminální seriál
Režie: Veikko Aaltonen
Hrají: Carl-Kristian Rundman, Anu Sinisalo, Antto Orasmaa, Sanna Toivanen, Taneli Mäkelä

Pondělí 8. srpna 2016



HITCHCOCK/TRUFFAUT (Hitchcock/Truffaut)

Psycho, Vertigo, Ptáci… Alfred Hitchcock je jedním z nejuznávanějších režisérů a jeho filmy dnes patří k thrillerové klasice. Nový dokument se vrací k jeho tvorbě prostřednictvím legendární knihy Rozhovory Hitchcock – Truffaut. Ta vznikla po Hitchově setkání s Françoisem Truffautem v roce 1962, kdy si spolu celý týden povídali o filmové režii a odkryli leccos z Mistrových triků. Kromě původních magnetofonových nahrávek nabízí dokument také dobové fotografie a výpovědi současných režisérů, které kniha ovlivnila. Unikátní snímek měl premiéru loni na festivalu v Cannes, kde byl nominován na cenu Golden Eye. HBO GO ho uvede 8. srpna, což je o měsíc dřív než lineární filmový kanál HBO.

2015 | 77 minut | 12 | dokumentární
Režie: Kent Jones
Účinkují: Martin Scorsese, Wes Anderson, David Fincher, Olivier Assayas, Peter Bogdanovich

Pondělí 8. srpna 2016



INTERSTELLAR (Interstellar)

Působivá sci-fi se odehrává v blízké budoucnosti, kdy se skupina výzkumníků vydává na dalekou cestu za hranice naší galaxie. Lidské rase hrozí totiž vyhynutí, a tak je potřeba najít novou planetu vhodnou k životu. V hlubinách vesmíru pak na pilota Coopera čeká těžká volba: musí se rozhodnout, zda ještě uvidí své děti, nebo jestli se pokusí zachránit budoucnost lidstva. Interstellar přináší originální příběh i úchvatnou podívanou, díky které tvůrcům přilétl Oscar za vizuální efekty. V hlavních rolích zaujmou Matthew McConaughey (oceněný Oscarem za drama Klub poslední naděje) a Anne Hathaway (držitelka Oscara za muzikál Bídníci).

2014 | 162 minut | 12 | sci-fi drama
Režie: Christopher Nolan
Hrají: Matthew McConaughey, Anne Hathaway, Jessica Chastain, Michael Caine, Ellen Burstyn

Pondělí 8. srpna 2016



KONEČNĚ DOMA (Home)

Americká animovaná komedie vypráví o dobráckém mimozemšťanovi jménem O, který se nečekaně spřátelí s lidskou dívkou Tipy. O patří k rase zvané Buvové, jež přistála na Zemi, aby tu našla nový domov a zachránila se před pronásledovateli z vesmíru. Jenže věčný průšvihář O udělá další velkou chybu a záhy musí prchat před vlastními lidmi. Cestou narazí na osamělou Tipy, která hledá ztracenou mámu. Holčičku v originále namluvila zpěvačka Rihanna, která se ve filmu postarala také o část písniček. Ztřeštěný snímek o síle přátelství a důležitosti rodiny nabízí roztomilou animaci a řadu veselých i dramatických scén.

2015 | 90 minut | All | animovaná komedie
Režie: Tim Johnson

Pondělí 8. srpna 2016



SKRYTÁ VADA (Inherent Vice)

Hvězdně obsazená komediální krimi se odehrává ve zkorumpovaném Los Angeles roku 1970. V hlavní roli soukromého očka přezdívaného Doc, které je věčně v marihuanovém rauši, se vyřádil Joaquin Phoenix (oceněný Zlatým glóbem za drama Walk the Line). Bývalá přítelkyně Doca přemluví, aby vyšetřil zmizení jejího nového milence, bohatého realitního makléře. Během pátrání detektiv odhalí síť spiknutí, do nichž je zapletená policie, neonacisté, drogoví dealeři, zubaři, rockeři i federální vláda. Originální film s noirovou i psychedelickou atmosférou je hodně absurdní, ale také nadmíru zábavný! Skrytá vada byla nominovaná na dva Oscary – za nejlepší adaptovaný scénář a kostýmy.

2014 | 143 minut | 18 | kriminální komediální drama
Režie: Paul Thomas Anderson
Hrají: Joaquin Phoenix, Josh Brolin, Owen Wilson, Katherine Waterston, Reese Witherspoon

Pondělí 15. srpna 2016



Služba HBO GO je dostupná prostřednictvím internetového, wifi nebo mobilního připojení. Umožňuje přístup k bohaté nabídce filmů, seriálů a dokumentů včetně pořadů z originální produkce HBO. Většina z tisícovky dostupných pořadů je každý týden aktualizována, nejoblíbenější pořady jsou součástí stálé nabídky. Více na internetových stránkách www.hbogo.cz.

Oficiální stránka HBO: www.hbo.cz.

Úplné měsíční programové přehledy - Guide, Synopse a Premiéry všech dabovaných kanálů - HBO (a HBO HD), HBO2, HBO3 i Cinemax a Cinemax 2 si můžete stáhnout na webu satCentrum v sekci TV program.


S využitím programových tipů Pavly Brožkové, PR & Marketing Coordinator - HBO Europe,
připravila redakce satCentrum, 31. 7. 2016, foto archiv HBO Europe, po kliknutí na obrázek se zvětší.






  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
01.08.2016 • Srpnové programové tipy HBO a HBO HD
01.08.2016 • Srpnové programové tipy E! Entertainment
31.07.2016 • Druhá půlka léta s Prima ZOOM
29.07.2016 • Objevujte v srpnu přírodu na Nat Geo Wild
28.07.2016 • Srpnové filmové lahůdky na Cinemaxu
28.07.2016 • Nalaďte si v srpnu na National Geographic Channel

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist