Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Úterý • 14.05.2024 - 05:19:23   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Stanice a vysílače | Články
 

VIII. Českokrumlovská mediální konference: Média veřejné služby v roce 2008

  Autor: PR Press ČM , e-mail: info@ceska-media.cz Přidané: 13.05.2008


12. května 2008, Praha Ve čtvrtek a v pátek 15. a 16. května 2008 proběhne v Hotelu Růže v Českém Krumlově osmá Českokrumlovská mediální konference. S diskusními příspěvky vystoupí známá jména odborné veřejnosti, tentokrát na téma Média veřejné služby v roce 2008.


Diskuse v Českém Krumlově se vrací k tématu, jímž v roce 2002 českokrumlovská setkání zahajovala (Veřejná služba ve veřejnoprávních médiích).

Čtvrteční program nabídne obecný pohled na veřejnou službu v České republice a témata spojená s Českou televizí. Páteční program bude naproti tomu patřit Českému rozhlasu. Přes 11 hodin čistého diskusního času bude živě přenášet server Česká média (www.ceska-media.cz). Záznamy a fotogalerie budou následně veřejně dostupné po ukončení konference. Během konference budou Česká média přinášet rovněž kontinuální textové zpravodajství.

Program konference najdete zde zde.

Konference se zúčastní tajemník a ředitel politického odboru Kanceláře prezidenta republiky Ladislav Jakl, kdysi také šéf úřadu RRTV a jeden ze spoluautorů prvních porevolučních mediálních zákonů, dále předsedové „mediálních komisí“ Parlamentu, Senátu Parlamentu ČR Jiří Oberfalzer a Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR Vítězslav Jandák a další poslanci a senátoři; zástupci ministerstva kultury, ministerstva vnitra a ministerstva průmyslu a obchodu, národní koordinátor pro digitální vysílání Zdeněk Duspiva, předseda Rady pro rozhlasové a televizní vysílání Václav Žák, předseda Rady Českého rozhlasu Jiří Florian, předseda Rady České televize Jiří Baumruk a předseda Rady ČTÚ Pavel Dvořák.

Ze zástupců managementu jednotlivých médií vystoupí generální ředitel Českého rozhlasu Václav Kasík a generální ředitel České televize Jiří Janeček, generální ředitel TV Nova Petr Dvořák, generální ředitel TV Prima Marek Singer či předseda Asociace digitálních televizí a generální ředitel TV Óčko Jiří Balvín. Přihlášeni jsou rovněž majitelé a ředitelé společností, které jsou držiteli licencí pro digitální televizní vysílání, rozhlasových stanic, zástupci operátorů digitálních sítí, mediálních agentur a produkčních společností.

VIII. Českokrumlovská mediální konference se koná pod záštitou ministra kultury Václava Jehličky a za podpory Regionální Televizní Agentury (RTA) a Univerzity Jana Amose Komenského.

Celkem 11,5 hodiny diskusí bude audiovizuálně zaznamenáváno nejen pro archivní záznam, ale především pro online streamované vysílání prostřednictvím internetu. Online vysílání bude dostupné přímo z titulní stránky (Českých médií) po celou dobu konání konference. Informace o konferenci i programu najdete na webovém konferenčním speciálu http://krumlov.ceskamedia.cz.


Karolína Hloušková, Jan Bohdal, Česká média, s.r.o.


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
13.05.2008 • V sobotu se otevřou dveře Českého rozhlasu v Praze
13.05.2008 • Zmena na poste riaditeľa analýz, marketingu a PR TV JOJ
12.05.2008 • Lubliniec, Kĺodzko: další změny programu Twoje Radio
10.05.2008 • STV v HD kvalite od Orangeu [ 2 ]
09.05.2008 • Tisková zpráva z 9. zasedání RRTV
28.04.2008 • Meranie digitálnych televízií aj na Slovensku

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist