Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 29.03.2024 - 11:21:58   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Změny parametrů | Články
 

Slovenská Moooby TV dnes začala vysílat - aktualizováno

  Autor: Redakce , e-mail: redakce@satCentrum.com Přidané: 01.03.2005



Slovenská stanice Moooby TV začala dnes ráno vysílat ze satelitu Thor 3, umístěného na pozici 0,8 stupňů západně, transponder č.6, frekvence 11,823 H, SR 28000, FEC 7/8, PIDy 516/656.


Nejedná se o klasický televizní formát, ale o interaktivní zobrazení diváky zasílaných SMS a MMS zpráv. V pětiminutových intervalech se dnes od rána na obrazovce střídají bloky inzerce, job servis a seznamka, pokud je v nabídce JAVA hra pro mobil, prodlužuje se doba zobrazení „ukázkového“ horního okna na 20 či 30 minut. Ve spodním okně trvale rolují řádky TV CHATu – ve formátu NICK (jméno, přezdívka) a krátký text.

Běžící text zatím informuje pouze o cenách ve švédských a norských korunách, uváděné číslo pro zasílání je slovenské: +421 905 779 534.


Ceny nejsou pro našeho diváka zrovna lidové, odeslání jedné SMS na CHAT vyjde na 5 SEK anebo 5 NOK, MMSka s obrázkem do seznamky anebo burzy už stojí 15 SEK či 15 NOK, stažení JAVA hry na mobil pak 30 SEK či 30 NOK.


Některé zobrazené hry, jako je například kulečník, jsou interaktivní, diváci se mohu prostřednictvím SMSek zapojit do hry a za 2 SEK či 2 NOK si „štouchnout“ tágem a na dálku tak třeba hrát s jiným divákem…


Zatím tedy ranní vysílání není vůbec hudební ani zábavné, jak společnost i-COMMERCE presentovala před slovenskou Rada pre vysielanie a retransmisi. Je to jen reklama na loga, JAVA hry na mobil, seznamka a CHAT. Uvidíme, jak bude vysílání v dalších dnech probíhat.


Adresa této televize je: Moooby TV, Teslova 6, 821 02 Bratislava, Slovensko, web: www.moooby.com.

Vysílání provozuje společnost i-COMMERCE, s.r.o., která má dostupný svůj firemní web na adrese: www.2icommerce.com, mail: info@2icommerce.com a jobs@2icommerce.com, tel: +421 2 4464 0721, fax: +421 2 4445 0193.


Také v České republice bude v brzké době spuštěna interaktivní televize - FUN 1. Ale jak jsme měli možnost vidět ve studiu providera, pražské společnosti Sat plus, bude se jednat o trochu jinou, na první pohled příjemnější grafiku a bude tam i více doplňkových informací, nejen těch o cenách za odeslané SMSky…


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 20   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
01.03.2005 • Anime+ se už brzy objeví i v nabídce UPC Direct [ 3 ]
27.02.2005 • Moooby TV coming soon… [ 3 ]
25.02.2005 • TF1 zahajuje zkušební vysílání HDTV na Hotbirdu 13° východně
25.02.2005 • ORF Digital: rozhlasové programy ORF a televize TW1 a gotv mění posledního února satelitní transpondér
22.02.2005 • TÚ SR udelil povolenia na prenos satelitnej služby SNG zo summitu [ 1 ]
18.02.2005 • „La Latina TV" brzy ze satelitu

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.


za obsah níže uvedených komentářů satCentrum nezodpovídá!
[ nejnovější komentáře jsou nahoře ]
1 / 1

  UPC su absolutni k****i. Kval ... 

31.03.2005 22:05 • Javi
UPC su absolutni k****i.
Kvalitny spravodajsky program - celosvetovo uznavany, nahradia takouto komercnou srackou.
Bol to jediny program, kde si clovek mohol vypocut britsku anglictinu.
 
 
  uz je v UPC BA namiesto BBC Wo ... 

31.03.2005 18:19 • enge
uz je v UPC BA namiesto BBC World
 
 
  uz aj pre SK trh 

12.03.2005 10:31 • EnoSat
takze uz sa objavili cisla aj ceny pre slovakov:
3 Sk , 6 Sk ,18 Sk, 96Sk
:-)))
 
 
  @local 

11.03.2005 18:55 • satCentrum
Ne vše, co se dozvíme se může objevit na webu, např. z důvodu že nejsou podepsané smlouvy anebo že se jedná o citlivé věci, které jsou vázané obchodním tajemstvím. Určitě pochopíte, že pokud chceme být seriózním médiem, tak musíme dodržet slib o nepublikování, kterým jsme zavázáni. Až bude tato situace dořešena, respektive se věci pohnou dopředu, věřte, že budete první, kdo si o tom přečtou. Takže vás prosíme o strpení, nebude to však trvat roky, ale měsíce (jest-li vás to aspoň takto trochu uspokojí :-)).
Ten uplink ze Sofie jste nepochopil úplně správně, na Thor se nepřenáší jen jeden slovenský transponder, kde je jeden bulharský kanál (BKTV), ale současně je na Thor odbavován i tr.24 (12,169 H) s 10 televizemi a 11 rádii a k tomu by ještě měla přistoupit distribuce rumunského paketu Focus Sat. A řada distribučních a přenosových kanálů pro další subjekty, o nichž ani třeba nevíme, protože nejsou veřejně publikované. Prostě myšlenka byla taková - přivedeme do Sofie datové linky s programy ze Slovenska, Bulharska, Rumunska (a možná i od jinud) a odešleme je naráz na Thor. Místo (např.) třech vysílacích středisek (up-linků) s parabolami bude stačit jedno centrum. Ušetří se tak skutečně dost nákladů ale i zaměstnanců - technických obsluh. Chybí jen maličkost - aby to spolehlivě fungovalo. .. Bohužel, to je ten zádrhel. Ale kdyby nebyl tento problém, ani byste možná nevěděl, jak se signál na satelit dostává :-)
 
 
  @satcentrum 

11.03.2005 17:33 • local
dakujem za odozvu, ale aj tak mi to pride ako pelemele:
mate odniekial potvrdene, ze dovody presunu boli ekonomicke? Nech pozeram ako pozeram, tak vidim, ze v pakete je iba BKTV. to nebolo lacnejsie prepravit jeden kanal na slovensko a vysielat to z uz bezproblemovo fungujuceho uplinku zo slovenska? Myslim, ze dovody presunu uplinku nepozna ani redakcia satcentra a iba sa o nich domnievate, rovnako ako sa o nich mozem domnievat aj ja. Koniec koncov, ak by ste o nich vedeli nieco konkretnejsie, verim, ze by sa tu tie dovody objavili. clanky, ktore sa na satcentre objavuju, poznam a viem, kto co moze kecat do toho, odkial si bude telenor signal vysielat.
A co sa tyka ukoncenia zmluvy a prechodu do inych paketov, ja mam zasa ine informacie a mozno ani to co vam kedysi neoficialne prehodil p. Fitzek alebo p. Sedlak, uz nemusi platit. No, uvidime.
Kazdopadne, presun do Bulharska sa uspechom nazvat neda, aspon na tom sa zhodneme :>
 
 
  2satcentrum 

08.03.2005 08:38 • Franta
"termín ukončení už se blíží" - měsíc a rok konce onoho termínu by po ruce nebyl?
a taky by bylo zajímavé, jak je smlouva ošetřena proti takovým výpadkům, jestliže totiž trvají již delší dobu, tak by to mělo být ve smlouvě nějak ošetřeno, či ne?
pokud by totiž můj poskytovatel připojení měl takové výpadky jako jsou u telenoru, tak bych to s ním skončil raz dva a nějaký termín ukončení by vůbec nebyl podstatný!
 
 
  @local 

08.03.2005 06:50 • satCentrum
"Zial ale ani redakcia satcentrum.com nedokazala zistit, preco bolo dobre presunut uplink do Bulharska..., ...keby boli televizie schopne a ochotne ist spolocne do jedneho paketu, tak by to uz asi davno urobili, nie? otazka na satcentrum...."
Asi nečtete pozorně, jinak byste z našich článcích (např. "Proč Telenor?") věděl, že změny up-linku nařídil a vybavoval provider - Telenor, a ani TA3, ani JOJka, ani MusicBox o tom nerozhodovaly a nemají do toho co mluvit. To je jako by váš poskytovatel připojení změnil své trasy linek, a pro vás na "na konci" se nic nezměnilo... Důvod těchto opatření byl ekonomický - jeden společný link v Bulharsku pro slovenský i bulharský paket. Druhá věc je, že to nefunguje tak jak by mělo. I to je jeden z důvodů, proč po vypršení podepsané smlouvy o distribuci signálu (aspoň první dvě) jmenované stanice budou chtít přejít jinam. Termín ukončení už se blíží, buďte tedy optimisti!
 
 
  to moobyTV 

08.03.2005 06:25 • local
Mooobys vysiela presne to, co slubovala. je mi luto, ale to, ze si si presne neprecital info, asi nie je chyba dotycnej firmy. Co sa tyka vypadkov distribucie signalu, je to smutne, zial ale ani redakcia satcentrum.com nedokazala zistit, preco bolo dobre presunut uplink do Bulharska, ked roky predtym isiel uplink zo Slovenska bez akychkolvek problemov. dobre by hadam bolo este pripomenut, ze JOJ uz tusim vyse roka vysiela volne, aj ked kedysi bolo vysielanie pristupne len pre predplatitelov kariet, ku ktorym sa prakticky nedalo dostat. aj za to by sme hadam mohli byt vdacni.
A co sa tyka vysielania na viacerych druziciach: nuz, tomu sa hovori konkurencia. keby boli televizie schopne a ochotne ist spolocne do jedneho paketu, tak by to uz asi davno urobili, nie? otazka na satcentrum je, preco to nie je tak.
a cudujem sa tvojmu prejavu, pokial nemas 500 korun na druhe LNBcko a par metrov koaxu, tak miesto sprostych reci skus pracu, mozno sa ti podari dostat sa k prijmu viacerych druzic naraz skor, ako sa nazdas.
 
 
  Moooby TV 

05.03.2005 15:26 • anonym
To je televízia? Veď to dokáže každý! Kde je tá zabava čo slubovali, ale aspoň v niečom sme lepší od ČR že takéto hovno čo vysielame nedokážu nie len oni ale nikto na svete.A že slovenská televízia, veˇtam idú všetky možné reči len ta naša nie.A nervy mi žere už aj ten výpadok signalu JOJ TA3 a Musicbox.Načo nám je taká družica ktorá nespĺňa to čo by mala.A vysielajte každy na inej družici STV,ČT na Eurobirdu,TA3,JOJ,Musicbox atď na Thor,Minimax na Amos, drbe vám veď vysielajte pohromade a nie ako primitívy každý "sere" niekde inde!Jebem na vás!
 
 
  SABLA NAD SABLU!!!! 

03.03.2005 22:14 • Palo
TAK TOTO SOM ESTE NEZAZIL!ABY TAKU SABLU PUSTALI CEZ SATELIT,HOTOVA SAMOVRAZDA!!!
TAK TO SA ZASA UKAZAL SATELIT Z RVHP Z BULHARMI!Gratulujeme Telenoru za dalsie sable
na satelitu!Zruste to hned,pretoze uz aj tak mate zlu povest z vysielanim cez bulharov a este
k tomu take grcy!Je to skoda vynalozenej energie!!!!!STOP SABLAM!!!!Prebudte sa Telenor!!!
 
 
  Blbeckovia na Slovensku 

03.03.2005 16:57 • exil
im naleteli a odsuhlasili licenciu. Len akoze pozabudli pani z tejto shitovej Tv oznamit, ze budu vysielat pre Norov a Svedov. No a dalsich par blbeckov si zaplastia cca 4,-sk/2sec!!!!!
 
 
  "mooby" 

03.03.2005 16:19 • Ferko
ANO SUHLASIM, S NAZOROM, ZE JE TO TUNEL NA BANKU, KONKRETNE NA SPERMOBANKU.
 
 
  mooby 

03.03.2005 14:47 • Juro
tak toto je na 100% tunel na banku
 
 
  Dúfam, že tieto názory si aj s ... 

02.03.2005 13:43 • pami
Dúfam, že tieto názory si aj spoločnosť prevadzkovateľa MOOOBY prečita, je to hrozné, ale buhužiaľ pravda, zbytočná námaha naladiť si takýto kanál.
 
 
  Zúfalé 

02.03.2005 10:44 • mracik
Viete čo je na tom najhoršie? Ťe sa nájdu ľudia, ktorí tam píšu, ktorí tie trápne hry hrajú a potom z toho títo idioti ryžujú... Hrozné, ja by som to zakázal.
 
 
  No to je pravda to asi nebude ... 

02.03.2005 09:45 • anonym
No to je pravda to asi nebude zábavná televize ale jen reklanmní a ještě ne slovenská a na těch jejich stránkách taky o televizi vůbec nic nepíšou píšou tam "vše pro svůj mobil najdete na moobytv"
tak si tu televizi užijte Slováci
 
 
  ??? 

01.03.2005 18:21 • evosonic
Takýto debilkovia dostanú licenciu na sat vysielanie a zaserú časť orbitu ... to je hanba!
 
 
  tv??? 

01.03.2005 16:12 • vencakar
je vôbec ešte možné hovoriť o TV kanáli?

 
 
  Taková televize je HOVNO. To j ... 

01.03.2005 14:21 • Raul
Taková televize je HOVNO. To je lepší koukat do záchodové mísy nabo na naše posrance 24 CZ. Raul.
 
 
  fu.k off ... 

01.03.2005 12:16 • anonym
fu.k off
 
 
Celkový počet komentářů: 20 / zobrazují se: 1 ... 20

|<«1»>|


zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist