Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pondělí • 20.05.2024 - 07:16:22   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Kabelová televize | Články
 

Digitální televize UPC se rozšiřuje o BTV

  Autor: PR Press UPC ČR , e-mail: upc@upc.cz Přidané: 29.04.2010


UPC již po páté v tomto roce rozšíří během dneška programovou nabídku své digitální televize, tentokrát o BTV (Brněnská televize). „Před časem jsme v naší nejrozšířenější programové televizní nabídce uvolnili jedno místo pro domácí provozovatele televizního vysílání a veřejně je vyzvali, ať nám nabídnou své projekty. BTV byla nejpřesvědčivější,“ říká Václav Bartoň, generální ředitel UPC.


Původně regionální televizní stanice z Brna dnes nabízí life stylový program určený televizním divákům po celé republice. Zaměřuje se zejména na diváckou skupinu 30+, ale myslí i na další věkové a sociální skupiny, například na ženy na mateřské dovolené či na seniory. Více než osmdesát procent vysílání pak pokrývá původní tvorba včetně vlastního zpravodajství.

„Start celoplošného vysílání BTV mě těší hned dvojnásob! Z někdejší před rokem ještě metropolitní a pak regionální televize se zrodilo moderní celoplošné televizní médium. Vyhráli jsme výběrové řízení u největšího hráče na našem trhu – UPC. Přicházíme s pestrým programem pro diváka odkudkoliv v ČR, který si naladí naši televizní stanici. Málokterý ředitel televize by si mohl přát víc,“ říká generální ředitel BTV Ing. Petr Bakus.

BTV nabízí poznávací pořady, magazíny pro volný čas a koníčky, profily různých umělců, talk show, politickou diskusi, kulturní panorama či pořady o zdraví. Zaměřuje se nejen na oblast jižní Moravy, i když tu zviditelňuje především, zpovídá zajímavé osobnosti, sleduje společenské dění. Výraznou část publicistky naplňují poznávací pořady, které se věnují historii, architektuře, pamětihodnostem nebo krásám regionu. Hranou tvorbu v programu BTV zastupuje cyklus Zaostřeno na filmové školy, v němž jsou pravidelně uváděny práce studentů filmových škol v Praze a v Písku, prostor BTV poskytuje rovněž tvorbě začínajících tvůrců, studentů uměleckých či multimediálních oborů v Brně.

BTV je zařazena do programové nabídky Starter. Tu bez výjimky přijímají všichni zákazníci digitální televize UPC.


UPC Česká republika, a. s. je největším českým poskytovatelem televizních služeb a vysokorychlostního internetu. Její kabelové sítě jsou v dosahu 1317900 domácností v 370 lokalitách ČR. Služby UPC podle údajů k 31.12. 2009 aktivně využívá 1164000 zákazníků. Z toho si televizní služby předplácí celkem 636000 domácností, vysokorychlostní internet 362000 zákazníků a telefonní služby 166 000 zákazníků. UPC je dceřinou společností Liberty Global, Inc. (NASDAQ: LBTYA, LBTYB), divize UPC Broadband.

Liberty Global je vedoucí mezinárodní společností provozující pokročilé obrazové, hlasové a širokopásmové internetové služby prostřednictvím kabelových sítí, čímž zpřístupňuje svým zákazníkům svět informací, komunikace a zábavy. K 24. únoru 2010 provozuje Liberty Global nejmodernější širokopásmové komunikační sítě ve 14 zemích světa nacházejících se především v Evropě, dále v Chile a Austrálii. Aktivity Liberty Global také zahrnují významný obchod s programy, které provozuje její společnost Chellomedia v Evropě.


František Malina, tiskový mluvčí a ředitel PR


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
26.04.2010 • Superrychlý Internet UPC nyní ještě více dostupný! Prolamuje cenovou bariéru: 100Mbit/s za 999 Kč
13.04.2010 • Jarná ponuka UPC: Všetky služby na celý polrok len za 5 eur
30.03.2010 • Kanál Fishing&Hunting už aj v ponuke spoločnosti Orange Slovensko
24.03.2010 • Dvojaký meter firmy Digi Slovakia: kým v Rumunsku umiestňuje káble pod zem, v Bratislave ich vešia po budovách
20.03.2010 • Súd zrušil predbežné opatrenie voči DIGI Slovakia
15.03.2010 • UPC Digital je bohatší o balíček 7 maďarských programov

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist